Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raoul duke

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Half Pécs Squad Témázós *1 2009.03.27 21:45:00
A hétvégére egy roppant egyszerű kérdéskört kellene körbejárni. Van-e olyan történet, karakter, ábrázolásmód, vagy bármiféle ötlet a fejetekben, amit ugyan a nagy nevesek még nem alkalmaztak, de te szívesen fogadnád vagy ha tehetnéd, megvalósítanád elgondolásod. Legyen szó…..
ÁPDÉT: MOST MEGY A FILM+ MŰSORÁN !!! KI NE HAGYJÁTOK !Újabb remekművel sikerült gyarapítani, és egyben minőségileg is egy magasabb szintre emelni mozgóképes tapasztalatomat. A jeti bosszúja egy politikailag teljesen korrekt, megnyugtatóan és agyzsibbasztóan…..
 (Elnézést mindenkitől aki ilyen hajnalok hajnalán csak azért kelt fel, hogy a Magnólia c. filmről bepötyögött szavaimat igya, sajnos nem volt rá érkezésem, de a jövő héten mindenképpen sort kerítek rá. Szerencsére edemem gondoskodott róla, hogy a hét utolsó napján se…..
raoul duke 2009.02.01 23:49:35
A film igaz történetet dolgoz fel, és ez most nem csak egy hatásvadász frázis. A mű alapjául szolgáló önéletrajzi könyvet a filmben Tom Cruise által megformált vietnámi veterán, Ron Kovic  írta. És tényleg július 4-én született.Kovic kőkemény zászlólobogtató…..
Half Pécs Squad Tom Cruise 7x 2009.01.23 15:37:00
Talán egy-két hete ránéztem a rotten top10 Tom Cruise film listájára, és meglepődve tapasztaltam, hogy egy csomót nem láttam. Ezen felbuzdulva beszereztem  majd megnéztem egy raklapnyi Tom-múvit, és a jövő héten mindennap olvashattok is egyről itt minálunk. A program a…..
  A festett háttér előtt magányos idegen operálja ki a jogtalanul eltulajdonított tojást a kigyóból, majd erőltetett japán akcentussal mesél egy történetet a nyugalmára rontóknak. Ő Quentin Tarantino, aki minden bizonnyal Bill exhumálását várta a hozzá hasonlóan…..
...a filmek magyar címével kapcsolatban. Ma megy a háttérben az ertéelklub híradója, erre ilyet szólnak: "...a New York-i filmkritikusok Sean Penn-t választották a legjobb színésszé a TEJ c. filmben nyújtott alakításáért."   Ennyi bazdmeg, nó komment,…..
Half Pécs Squad TV#01 2008.12.29 16:19:00
Agyhalottá avanzsálódtam, mindezt a magyar televíziózásnak köszönhetem. Biztos mindenki belefutott már ide-oda kapcsolgatva valamilyen "betelefonálós" játékba, ahova, hogy bekerülj kétszer annyit szórsz el, mint a nyereményed. Aztán, biztos láttatok már…..
 Mihez kezdjen az amerikai fejes, ha horror terén nem tud újat mutatni, kifogytak a remake-elhető őseposzok, nem tud valós eseményhez nyúlni és a végeláthatatlan, futószalagon készülő j-horrorok is eljenkiesedtek már? Természetesen, próbálkozzon. Dave Payne két csík hernyó…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..