Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ani2

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Anyukák körében rendkívüli tempóban terjed a POCKET TRAILER hordozó pánt, amiről ha eddig még nem hallottál, akkor itt az ideje, hogy bemutassam Neked! Ugye ismerős az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még…..
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
ani2 2014.05.20 14:52:09
Nekunk ez a bicikli tetszene a legjobban:
tanulobicikli.hu/products/futobicikli-zold-tanulobicikli-1
Bukosisakkal, viragos zold csengovel es viragos matricaszettel lenne a legszebb.
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
ani2 2014.05.20 14:46:43
A CRUCIANI HUNGARY bemutatta legújabb kedvenceik, melyek újabb színfolttal bővítik az amúgy sem hétköznapi palettájukat. Színesek, vidámak és must have darabjai minden szezonnak....:) A  pop art és a Cruciani C luxury pop divatjának rendevújából született az a limitált…..
ani2 2014.05.20 14:43:22
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
Nagyon mosolyogtam mikor rátaláltam a Horgooka kreatív mamékszerére, hiszen divatszerkesztőként nekem is nehéz feladat volt lemondanom a kedvenc csüngőimről. A legtöbb Anyuka szülés után is törekszik a nőiességének megőrzésére, ami igen nehéz feladat!  Az egész napja egy…..
adopt Kislány 2012.04.05 21:21:50
 A doki  vagy tízszer megkérdezte, elmondta, nem tudja, minek mentünk, hiszen a 16 hetes nem kötelező UH, ilyenkor nem is lehet semmire szűrni. Már én éreztem magam kellemetlenül. de mondtam, engem megnyugtat, ha látom, hogy jól van a baba.S szerencsére köszöni, jól van.…..
ani2 2012.04.29 22:04:34
@adopt:
:)
Keszulj fel hogy majd a picivel is igy lesz. Anno az unokateso a koszos cipojenek a talpat fogdosta (meg felrakta az agyra is a cipot) es utana szaladt Lucahoz. Engem meg kirazott a hideg is.
adopt Rossz anya vagyok? 2012.04.20 09:04:44
 Az előző két éjszaka egyszerűen katasztrófa volt, Regi kb. húsz percenként felsírt. Tegnap már magunk közé vettük, de az sem használt. Tegnap lehetett az oltás is oka a nyugtalanságának, de az előzőre max. a foga a magyarázat. Túl vagyunk a 18 hónapos oltáson is, apám…..
Panzej blogja Helyzetjelentés 2011.07.20 01:17:00
Edzésben vagyok. Kőkeményen futom a köröket, pihenés nincs, sőt, mikor a sors úgy látja, képes vagyok fegyelmezetten, különösebb nehézségek nélkül teljesíteni a távot, akkor bekeményít, elküld még egy-két plusz, váratlan körre, hogy még erősebb, még szívósabb legyek.…..
 Muszáj új kocsit vennünk. Vagy mégsem?http://www.multimac.co.uk/homeEnnek az ülésrendszernek beépítése a kocsinkba (7 éves Octavia, megkímélt állapotban) félmillió forint. Most az mellékes, hogy nincs ennyi kápénk (hitelre nem lehet venni, nem úgy, mint az autót), de azért…..
Panzej blogja Ma! 2011.06.16 22:40:00
Bréking: Fiunk István ma, a koradélutáni órákban megszületett. 3780 gramm, 59 cm. A baba, úgy tűnik, egyelőre jól érzi magát a Föld nevű bolygón, a mama pedig "a világ legboldogabb nője". Hosszú séta után, indítással, bő 2 óra alatt lett meg a gyerkőc, a…..
Panzej blogja Talán holnap? 2011.06.15 16:57:25
Brékóbrékó, megint itt van az a nő, tudjátok, amelyik sosem szül meg, az.És nem mond senkinek sem újdonságot azzal, hogy még mindig nem szült meg, nem, pedig kipróbált pár dolgot a hosszúra nyúlt listából, amit felhalmoztatok neki, na jó, a bábakoktélt azért nem merte.Szóval…..
Úgy három héttel ezelőtt egy reggel bementem a fürdőszobába, és már az ajtóban megéreztem a szoba közepére dobott pisis pelenkát. Mi több, majdnem rá is dobtam a taccsot.Még aznap elmentem a gyógyszertárba, és vettem három terhességi tesztet. A nő el akarta magyarázni,…..
Ha lakáshirdetést adunk fel, könnyen megfeledkezünk azokról az extrákról, amelyek számunkra talán megszokottak, de sokak szemében növelik ingatlanunk értékét. Ilyen lehet például a különleges szilícium alapú nyílászáró, amely szinte hihetetlen módon a fényt átengedi, de a…..
  A Haitit sújtó földrengés után elég sokan elmerengtek azon, vajon hogy érintené egy hasonló természeti katasztrófa a világ más nagyvárosait. Budapesten szerencsére elég hipotetikus a kérdés, de a Gazdasági Rádiónak eszébe jutott megkérdezni egy professzort, hogy…..
ani2 2010.01.28 14:16:35
@MAZ16:
Az alabbi oldalon van fent egy csomo kep a felujitott allapotrol:
kultura.szekesfehervar.hu/viewer.php?image=0&group=64550
Itt pedig a felujitas elottirol:
www.szekesfehervar.hu/viewer.php?image=0&group=24208
  Miért jó a tizenöt éves Golf Stuttgartból behozva, és miért pocsék Gyuláról megvéve? Vélemények az azonos című írásunkról...
ani2 2009.09.22 11:20:00
@Hagalex: Nem csak a keresetekkel van a nagy gond. Peldaul itt kevesebb a szervizben az oradij mint otthon. Az ominozus figyelmetlen szervizben pl. 10ezer Ft volt (nekem irrealisan magasnak tunik). Kulfoldon az emberek jobban megbiznak a szervizben. De igaz az is hogy %-ban kevesebbet kell a fizetesukbol javittatasra aldozni. Meg persze belatjak azt amit otthon nem sokan, hogy elobb-utobb ugyis ra kell azt koltneni.
ani2 2009.09.22 13:02:41
@karlmann: Nissan Almera 1.6 Hatchback 1999-es evjarat :)
Fekezesnel amikor megall a kocsi, akkor hallhato. Emelkedon megallva szinte mindig, egyebkent kis feknel nem, csak hirtelen satufeknel. Koszonom szepen a segitseget.
ani2 2009.10.01 15:54:13
@karlmann: Koszi szepen a segitseget. Ha hazamegyunk megprobalok nezni valamilyen autoklubot. Hatha. :)
Sajnos fogalmunk sincs, hogy a képen milyen fajtájú eb található, de nagyon csinosnak tartjuk a pulcsiját és testtartását is. De vajon miért tárja oldalsó középtartásba mellső mancsait?..
Felkerült Debrecen műholdnézeti képe a Google Maps-re! Igaz, hogy téli, havas fotó, hogy csak a Füredi úttól délre elterülő részről van nagyfelbontású fotó, és hogy nem a legfrissebb (az M35 még nincsen rajta), de van! Látom a házunkat! Hurrá!A Google Earth-ön viszont még…..