Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakazértis

610 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Komolyan, nem egy nagy cucc lehetett összehozni ezt a dalt: kellett egy jó Boney M szám, amiből kivágtak egy részt, egymásután rakták párszor, majd a be-be ugró Barbra Streisand... de mi így is imádjuk barátnőmmel :D..
 Végre vége a vizsgaidőszakomnak, még így két szakon is végeztem január közepére... Pedig mennyire el akartam húzni szegénykéket, így az újévben! A gond ott kezdődött, hogy az agrártermelésem nem lett meg megajánlottba, a gazdaságtörit nem fogadtam el hármasnak…..
 Csak nekem volt érdekes, olyan szempontból, hogy teljesen különbözött a korábbiaktól. Hogy miben? Ez nem az a bulizós, ivós este volt.  Barátnémmal vagy egy hétig szenvedtünk azzal, hogy menjünk valahova egyáltalán vagy ne. Aztán tegnap megkérdeztem tőle, hogy mi…..
 Hülyén haltam volna meg, ha ezt nem látom soha. Az egyik nagyon kedves szobatársnőm van megáldva velük, gyakran nézi meg, hátha készült egy újabb paródia valamelyik pazar dalból, amin aztán mi jót nevethetünk.  Most jöjjön a három kedvenc, amit a legjobban szeretek:…..
 Tény, de kellett. Rá kellett jönnöm, hogy az életem nem fenékig tejfel, hogy nem könnyű egyszerre millió egy dolgot megcsinálni, miközben még a világ megmentésére is tervet kell kidolgozni... De most legalább pihenek, és még arra se vagyok hajlandó, hogy olyat tegyek,…..
 Na de a világbajnokság után???..
Tim Berg - Bromance..
 Lehet el kéne menni rá. Budapest, 2010. 12. 10. Studio..
 Annyira vártam már, hogy eljussak egy előadásra.  Az meg már külön jó volt, hogy elsőre olyanok jöttek, akiket nagyon szeretek. Beliczai Balázs és Kovács András Péter. 19 órakor kezdődött az egész rendezvény, de mi már 5 órakor kint álltunk a JATE előtt, és…..
 Tavaly annyira rossz volt, hogy bejárósként nem tudtam olyan bulikra maradni, amikre szerettem volna. De szerencsére idén már máshogy van. Elmentem a nyitó bulira. Nem volt sajna nagy szám, mert a zene elég langyi volt. Volt egy-két jobb darab, de a nagyja vagy nem táncolható…..
 Szeptemberben beköltöztem újra Szegedre. A koliba. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom. Azt hittem, hogy nem fog tetszeni. Hogy majd elleszek, várom a hétvégéket, hogy végre hazajöjjek. De nem ezt történt. Van, hogy haza se akarok jönni. Annyira jó hely.…..
 Sose gondoltam volna, hogy még annyira se lesz időm, hogy hétvégente leüljek egy kicsit és meséljek. Örülök, hogy élek. Tényleg nem egyszerű ez a két szak egyszerre. De legalább már két hónap alatt megtanultam, hogy jutok el gyorsan egyik helyről a másikra, meg hogy…..
 Régebben nagyon nem szerettem a magyar zenét, főleg a mostanában folyamatosan képernyőn levő tinisztárok és magukat hatalmas énekeseknek tartott egyének miatt. Mert olyan zenekarokat nyomnak el, akik tényleg tudnak. Csak őket nem lehet látni a Viván. Még szerencse, hogy van az…..
 Szerintem ő az egyik legeslegjobb női énekes. Egyszerű, mégis tökéletes! :D..
 Jöjjön a harmadik Riva Starr, az összes közül az, amit akárhányszor meg bírok hallgatni. A legeslegjobb!!! Bár ehhez leginkább a The Doors kellett, mert nélkülük nem lehetne ez az újragondolás!!! ..
 A második szintén Riva Starr. Ez pedig a Splendido. Már nem is tudom, hogy találtam rá. De egyből megtetszett. Sokkal jobb az I was drunk-nál. Olyan jó kedvet csinál. Meg jót lehet rá táncolni :D..
 Az első legyen a sorban: Riva Starr feat. Noze - I was drunk.  Nekem a Tocadisco verzió az eleje óta jobban bejön. Valahogy inkább bulizós. A másik inkább gagyi :D Ma megnéztem a videoklipjét is... Jót nevettem rajta :D Bár eddig az egyik üzletben és discoban is csak a…..
 Basszus, nem gondoltam volna, hogy ez a nyár így telik el.  Az egészet végigdolgoztam, ami jó, mert legalább vehetettem magamnak egy csomó jó cuccot, de az, hogy sokszor mondjuk a szórakozás rovására ment az egész... Szerencsére azért néha oda is eljutottam, azok a bulik…..
 Ma reggel 6-ra mentem dolgozni.  Nem is volt semmi baj egész nap, kivéve egyetlen vásárlót. Már messziről sütött róla a tahóság. Mikor mondta a vezető, hogy át kéne állni egy másik sorba tök bunkón odavágta neki, hogy nem állhat oda, ahova akar... Mert ugye, szerinte…..
http://soundcloud.com/officialswedishhousemafia/pete-tong-interview-swedish-house-mafia..