Regisztráció Blogot indítok
Adatok
i.wanna.bee

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szavazott: 172 fő, hamarosan új szavazás indul a http://lob2008.blog.hu/ oldalon. Köszönjük, hogy szavazott. Q.4 Kapott-e Ön a XXII. kerület önkormányzatától a BKV paraméterkönyvének 2008.05.28.-i elfogadása előtt tájékoztatást a 2008.09.06.-án a kerületben induló…..
 forrás: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9181666 Sziasztok, A szimbolikus buszátadáson kívül a testületi ülés előtt minden képviselőnek kiosztottunk egy összeállított anyagot, amely az alábbiakat tartalmazta:  1.) Összefoglaló arról, hogy…..
 Index főoldalA teljes cikk elérhető innen: http://index.hu/politika/belfold/budapest/titk2182/  Kossuth Rádió riportHallgassa meg innen: http://www.mr1-kossuth.hu/m3u/00377f71_2881613.m3uA teljes cikk elérhető innen:…..
 A múlt héten (szeptember 4.) megkésetten és tendenziózusan félreszervezett lakossági fórum egyértelműen bizonyította: a budafok-tétényi közvélemény megosztott az új buszjáratok ügyében. Ilyen megosztottságot konstruktív kompromisszummal kell feloldani. Az önkormányzat…..
(forrás: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9048586)Sziasztok,A múlt hét elején (kivonatosan) az alábbi levelet küldtem el a BKV-nak. „Budapest 22. kerületében a BKV járatmódosításával kapcsolatosan folyamatos lakossági tiltakozások zajlanak. A járatmódosítások…..
(forrás: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9181666) Sziasztok, Kedves Villa (Mészáros Péter),(Végre személyesen is találkoztunk)Köszönjük a levezetést, azonban sajnos nekem más a véleményem. (Lényegében a levezetéssel kapcsolatos kérésünk nem teljesült, sőt még…..
Kérjük mielőtt szavazna, tákékozódjon céljainkról és olvassa el Gyakori kérdések bejegyzésünket!   Elindult a szavazás a budafoki BKV buszjáratok nyomvonala és járatsűrűsége kérdésekben. Kattintson ide szavazás indításához...  ..
Megjelent lakossági kiadványunk, elérhető innen: http://lob2008.blog.hu/media/file/lob20080902.pdf Tartalom: - Lakossági Fórum szeptember 4-énMost csütörtökre, szeptember 4-ére hívott össze a kerületi tömegközlekedés ügyében lakossági fórumot Szabolcs Attila polgármester.…..
forrás: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9181666 NYÍLT LEVÉL A LAKOSSÁGI FÓRUM MIATTLakossági Összefogás Budafok Tisztelt Szabolcs Attila és Németh Zoltán urak! Hivatkozással az alábbi levélre, kérem erősítsék meg, hogy ilyen jellegű akcióról Önök nem tudnak,…..
Népszabadság • Fleck Zoltán • 2008. augusztus 30.(forrás: http://www.nol.hu/cikk/505191/) "Ó, a mi polgármesterünk a demokrácia lelkes híve! A múlt héten például két embert nevezett ki, akiknek az lesz a feladatuk, hogy ellentmondjanak neki!" MarabuTanulni…..
A tegnapi napon a Lakossági Összefogás Budafok 2008 a Fővárosi Önkormányzat Városüzemeltetési Bizottsága, és az összes frakcióvezető részére eljuttatott egy levelet a bevezetendő paraméterkönyv körül kialakult problémák ismertetésére. (Vonalvezetés és járatsűrűség)Ma…..
Budapest XXII. Kerület, Budafok lakosainak és Budapest XII. Kerület Hegyvidék, Szarvas Gábor út és környéke lakosainak közös nyilatkozata a bevezetendő BKV paraméterkönyvvel kapcsolatbanMindkét városrész lakói megdöbbenéssel értesültek a BKV 2008. szeptember 6-án bevezetendő…..
Bővebben itt: http://busz150.blogspot.com/2008/08/nkormnyzati-tjkoztats-cfolata.html Néhány tévhit......és a tényleges valóságNem időben tájékoztatták a közvéleményt az elképzelésekről  A Városházán és a kerület internetes honlapján tavaly október vége…..
Budafokon 7 utcát érintő félpályás útlezárás tartottunk Tegnap 7 utcát érintő (Széchenyi, Dévényi, Ostor, Pannónia, Tanító, Pattantyús, Kapisztrán) demonstrációt tartottunk félpályás útlezárássl. A demonstrációs helyszínen Szabolcs Attila polgármester, Németh…..
A lakosok újra ellenáltak a munkásoknak. Ma sem építettek megállótPannonia és Széchenyi utca sarkán a lakosok spontán demonstráció formájában ma ismételten megakadályozták a buszmegálló építését. Következő csörte nap: 2008.08.21. (csütörtök), összefogással nem lesz…..
Tisztelt Kerületi Lakótárs!  Talán már értesült arról, hogy kerületünkben szeptember 6-tól tömegközlekedési változások lesznek, új járatok indulnak, illetve egyes már létező járatok módosított útvonalakon közlekednek. Talán arról is értesült, hogy bizonyos…..
forrás: index.hu, Tenczer Gábor2008. 08. 18., 17:50Tiltakozó helyi lakosok nem engedték megépíteni a 141-es új buszmegállóját a budafoki Széchenyi utcában, tudta meg az Index a szervezőktől. A tervezett megálló táblájának a helyére egy fát ültettek.Galambos K. Attila, az egyik…..
 A civil lakosság előre bejelentett kb. 150 fős kulturált, politikamentes demonstrációt tartott 2008.08.14.-én az érintett önkormányzati képviselő előzetes értesítése és az jelenléte mellett. A demonstráció célja az volt, hogy felhívjuk az érintett képviselő figyelmét…..
Tisztelt Alpolgármester Úr!Tudomásunkra jutott, hogy az Ön által is tapasztalt, egyre szélesedő tiltakozások ellenére a 141-es és 150-es buszok tervezett nyomvonalán napokon belül buszmegállók kialakítására kerülhet sor.A tiltakozók felhatalmazása alapján, mind a magunk, mind a…..