Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caedy

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy több éves tapasztalatra tettünk szert a blogolás terén, magyarul, hogy a tavalyi Garros óta írogatunk, hosszabb-rövidebb szünetekkel, úgy gondoltuk költözködésre adjuk a fejünket. Vannak szép terveink, amiket itt, így, ilyen formában nem tudtunk volna megvalósítani,…..
Caedy 2009.05.22 15:42:03
Először a tenisz történetében Mr. Vavrinec - Mr. Decker. Finoman szólva is egyértelmű esélyekkel. Leánykori nevükön ugyanis már összefutottak párszor, nehéz lenne azt mondani, hogy váltakozó sikerrel. Illetve lehet éppen, csak a hangsúly van másutt. Ritkán váltakozó…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Rod 2009.05.14 11:18:00
Tegnap már nem vártam meg Roddick meccsét Haas ellen, annyit láttam, első szett 0/4 és Andy nem indult el egy rövidítésért.Reggel azért gondoltam ránézek mi lett a vége, de az eredmény helyett ezt a fotót találtam. Őszintén szólva utána nem nagyon hittem, hogy két meccslabdát…..
Nem biztos, hogy erre gondolt, de hátha. :)..
Caedy 2009.05.13 22:32:10
A vitának vége. Megtalátuk. Íme.  ..
Caedy 2009.05.03 22:27:39
Kattintás után a:világ első hátsója A kívánt rész aláhúzandó. Köszi a linket:)    ..
Caedy 2009.04.23 17:34:03
Madridban mindig próbálnak kitűnni. Tudjátok, ez az a torna, ahol a fiúknak gyönyörű modellányok, a lányoknak helyes modellfiúk szedték a labdát, Nole egyszer majdnem meg is ölte véletlenül az egyiket. Arról nincs információm, hogy ez marad-e idén is, most hogy tavasszal lesz a…..
Szép napunk lesz, hűséges olvasónk, Koczka bukkant egy miami fotósorozat eredményére, mely spanyol teniszezőket ábrázol a tengerparton. Feli, Verda, Ferrer, Almagro, Tommy. Gyanítom, ők a fotózás idején már kiestek a versenyből, ezért is nem volt ott Rafa, aki biztos épp buzgón…..
Caedy 2009.04.22 22:48:05
Andy és Brooklyn, megelőzendő a paparazzokkal tömött helikopterek zúgásától megzavart esküvőt, gyorsan összeházasodtak péntek este. A People.com-ról olyan nem elhanyagolható információkat tudtam meg, mint hogy alkonyatkor volt a gyertyafényes szertartás Austinban, a…..
És annyi kiderül a cikkből, hogy trónörökös érkezik, kicsi Mirkára még várnunk kell, mert előbb kicsi Roger jön. Jól van ez így :)    ..
Salakblog - Minden, ami tenisz Vera 2009.04.19 13:35:00
Szegény Vera, ez nem jöhetett volna rosszabbkor. Zvonareva csúnyán megsérült Charlestonban, kiderült, két bokaszalagja is elszakadt, egy teljesen, a másik részlegesen. Egyrészt iszonyú fájdalmas egy ilyen sérülés, másrészt valószínű nem fogja elkerülni az operációt,…..
Még egy rövid ideig büntetlenül rosszalkodhatunk itt a blogon, amit közkívánatra félmeztelen fiúk képeinek nézegetése formájában élünk ki. Nincs könnyű dolgom, szerintem már minden létező ilyesmi képet megnéztünk, de találtam egy jó oldalt, ahol sok edzéskép van, ebből…..
Czink Melinda óriási csatában legyőzte a 4. kiemelt Nadia Petrovát a charlestoni tornán, és negyeddöntős! Petrova az első szettben elhúzott 4-0-ra, de aztán Melinda összekapta magát, így már az első szett sem lett olyan nagyon csúnya, bár ezt még elbukta. A második játszmában…..
Ne felejtkezzünk meg ezen a héten Czink Melindáról, aki Charlestonban versenyez zöldsalakon, ma pedig a harmadik fordulóba kerülés számára a tét. Melinda az első körben  a veterán Jill Craybast verte, most Vania King van soron. Nem legyőzhetetlen ellenfél, főleg úgy, hogy…..
Fogj egy felpörgött kölyökcsivavát és egy türelmes macskát, videózd le, rakd fel a netre és máris sokaknak szereztél vidám 27 másodpercet. Azért a végén az a koppanás a bárszéken, az jajj...
Ettől a héttől ki van adva a salakos házi feladat a Nagy Négyesnek, kőkeményen meg kell védeni a pontokat. Persze eddig is meg kellett, és ezután is meg kell, ez a salakszezon azonban nagyon átírhat mindent. Mint ahogy azt már Gábor is megírta korábban, elsősorban Mári…..
Talán megbocsájtjátok, de picikét felületesen néztem át az Albert féle partyn készült képeket. A kommentek olvasgatása közben azonban kíváncsi lettem, és döbbenetes következtetésre jutottam! Nole ellopta Petra kabátját!!!!!!!  ..
Amíg Roger nászajándékokat bontogat Mirkával, a többiek máris túl vannak az első salakos 1000-es torna bemelegítő buliján. Monte Carlóban amúgy is elég jól el lehet tölteni az iccakát, Albert monacói herceggel a Grimaldi Forumban mulatni viszont keveseknek adatik meg a…..
Dear Fans Earlier today, in my hometown of Basel, surrounded by a small group of close friends and family, Mirka and I got married. It was a beautiful spring day and an incredibly joyous occasion. Mr. and Mrs. Roger Federer wish all of you a Happy Easter weekend. Love, Roger Csókoltatjuk…..
Caedy 2009.04.04 18:49:45
WoW
Őszintén szólva nehezen tudtam túllépni az alant látható kép közepén, illetve a bal egyes és a bal kettes pozícióban elhelyezkedő hölgyek outfit-jén, éppen ezért kerestem egy picit jobb felbontású változatot, melyet rögvest meg is pillanthat bárki, aki a tovább gombra…..
Caedy 2009.03.27 16:20:28
Kim Clijsters visszatér, ez már hivatalos. Egy belgiumi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idén nyáron három WTA tornán is szeretne elindulni, ott lesz Cincinnattiben, Torontóban és a US Openen. Előtte bemutató mérkőzéseket fog játszani (Wimbledon, Rosmalen, World Team Tennis),…..
Csütörtökon délután ötkor Kim Clijsters sajtótájékoztatót tart a 2009-es terveiről.Azt már eddig is tudtuk, hogy Kim játszik két bemutató meccset tavasszal és nyáron. Egyet Wimbledonban, egyet Rosmalenben. Wimbledonban egy vegyespárost, mint azt már megírtuk, ahol Henman lesz a…..
Sokszor, sokan mondják, hogy az a párosok legfőbb problémája, hogy akik egyesben menők, azok ritkán játsszák, önmagában a páros meg nem elég ahhoz, hogy valaki világsztár legyen.Leszámítva talán Bryanéket.No ők most nem jutottak döntőbe, pedig az nem akármilyen mulatság lett…..