Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fürdőszobaboy

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis vagy nagy fürdőszoba esetén is használható tippeket szeretnénk adni azoknak, akik most néznek szembe ezzel a kihívással. Szándékosan nem problémát írunk, mert gondos tervezéssel ez nem lehet probléma.     Burkolási tippek   Óriási a választékban kínálunk a vezető európai gyártóktól…..
fürdőszobaboy 2023.12.30 08:33:05
Egy régi tetőtéri lakás átalakítása kialakított fürdőszobát is be akartak építeni. Tekintettel arra, hogy az eredeti mosdófülke erre nem adott elegendő helyet, a meglévő, nagyon tágas konyha egy részét leválasztották és fürdőszobává építették át. A konyhahelyiség…..
Burkolás Burkolás 2013.05.24 19:23:55
Burkoló munkák, eszközök A burkolás elkészítése/megcsináltatása magas pénzráfordítással jár. Mielőtt szerződtetünk, egy burkoló mestert többségünk ki fogja kalkulálni magának a költséget, mivel ennek függvényében fogja elhatározni, hogy valóban belekezd-e a…..
A burkolás elkészítése/megcsináltatása nagy kiadásokkal jár. Mielőtt felbérelünk, egy burkoló szakit többségünk kikalkulálja magának az árat, hiszen ennek ismeretével fogja eldönteni, hogy tényleg belevág-e a foylamatba. Az anyagok megvásárlásán nem jó takarékoskodni, ha…..
A burkolás elkészítése/megcsináltatása magas költségekkel jár. Mielőtt felbérelünk, egy burkoló szakértőt többségünk kikalkulálja magának a költséget, hiszen ennek tudatában fogja eldönteni, hogy tényleg belekezd-e a változtatásba. Az alapanyagok megvásárlásán nem…..
Biztosan sokan vannak,akik életében eljön az a nap,amikor megfogalmazódik bennük,hogy lakás felújításra adják a fejüket. Most ezen belül is a hideg burkolásra szeretnék kitérni. A gondok,már ott elkezdődnek,hogy hol és hogyan keressünk a kivitelezéshez megfelelő szakembert. Ami furcsa számomra…..
Annyi rossz tapasztalatom volt már káddal, zuhanyzóval és klotyóval, hogy leírni is sok lenne. Épp ezért azt gondolom, hogy ezek beépítésére fokozottan érdemes odafigyelni. Lehetőleg ne kelljen később semmit bontani, újraépíteni, ne ázzunk se mi, se a szomszédok. Legalább pár évig! Rossz élmények a…..
Na, idáig is eljutottunk, javában zajlik a fürdőszoba burkolása, nemsokára kész ez a helyiség! Írok a dilemmákról, kérdésekről, döntésekről. Az sem titok, hogy volt, amit elnéztem, így együtt kell élnünk majd a tévedésemmel is...
BAU-SOL Time Kft a felújítási fővállalkozó A felújítási, átalakítási, bővítési munkákat árajánlat formájában előre megtervezzük. A munkákhoz szükséges anyagokat beszerezzük, a helyszínre szállítjuk és szakszerűen beépítjük. A munkákhoz biztosítjuk a szükséges szakiparosokat, alvállalkozókat.…..
A fürdőszoba és a burkolattal ellátott egyéb belső terek mindig a legtartósabb beruházásai a családnak. Emellett minden ingatlanszakértő szerint a legértéknövelőbb ráfordítások, amelyek egy esetleges későbbi értékesítésnél is bőven visszahozzák az árukat. Egy ilyen felújítási vagy építési munkának…..
Sefa melózik... Baldocer Balmoral 2020.12.20 05:24:11
Ezt a fürdőszobát a Baldocer cég Balmorál típusával burkoltuk. Kicsit izgalmassá tettük a polcokkal. A megrendelő teljes megelégedésére :)   Nézd tovább a képeket..
A Fürdőszoba nagyon meghatározó helyisége egy otthonnak. Sok mindenen lehet spórolni egy lakásvásárlás, vagy felújítás során, de ez az a rész, amin nem érdemes. A mi kedvenc fürdőkád márkánk a Ravak, melynek gyönyörű kádjait meg tudjátok vásárolni kedvezményesen ezen az oldalon:         Ha…..
A fürdőszoba világítására a legkisebb a költési hajlandóság ma magyarországon. A tükör feletti világítótest még talán nagyobb figyelmet kap, de ami a mennyezet világítást illeti, csaknem a vásárlók egésze az 1000 és 5000.- forint közötti világítótesteket…..
fürdőszobaboy 2023.08.30 18:44:13
A fürdőszoba felújítás jelentős költséget emészt fel a családi kasszából. Azonban, ha már oly sok pénzt áldozol a fürdőszobád átalakítására, akkor legalább költsd el a pénzed úgy, hogy annak nyomós látszata legyen!  A fürdőszoba egyedi design felfogható egy öltözködő hölgy párhuzamával. Kinyitva a…..