Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesz vesz XVI.

0 bejegyzést írt és 878 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Őszintén bevallom, hogy egy hete még én is azt gondoltam: Magyar Péter sorsa pont ugyanaz lesz, mint az eddigi ellenzéki messiás-jelölteknek, Jakab Péternek, vagy épp MZP-nek: rövid tündöklés, majd gyors zuhanás a semmibe, hogy soha többé meg se említsük őket, mint komolyan vehető politikai…..
Tesz vesz XVI. 2024.04.08 16:18:37
@Serény Vélemény:

ezekszerint problémád van az általánosságokkal és beszéljünk konkrétumokban? de ahhoz ész kéne, azt tudod?

ugye nem olvastad egyik jogállami jelentést se. nem képregénybe van, hanem rengeteg betűből áll, ami zavarni szokta a fideszeseket.

varga judit a hangfelvételen nem cáfolja a jogállamot? mellesleg definiálni se tudja buta fakockánk a jogállamot... az ügyészség már azelőtt cáfolta, mielőtt még meghallgatták volna az összes tanút.
mellesleg MAGÁN cég őrzi az ügységséget, nem a rendőrség. ilyen még a balkánon sincsen.

kicsit olyan mint mikor kitalálták a hazaáruló tolvajok hogy a magyar hadsereg se magát őrizze, hanem kiadták haveri magáncégnek ezt is.

a NAV hétvégi vizsgálata Horváth András vádjaira elég volt? érdekes volt egy fideszes (!) jogász barátnőm a NAV-nál, azt mondja ott NAV-ban mindenki tudta hogy Horváth Andrásnak igaza van.

mi a baj a jelentésekkel? olvastad őket? kérlek mondd el mik a problémák a Tavares-jelentésben (2013), a Sargentini-jelentésben (2018), meg a Gwendolin-jelentésben (2022)? ha nem, akkor miért hazudod hogy megalapozatlan? hol egy fideszes tisztázás erről? de inkább vita. látszik a fideszben nem az informálás a lényeg,, hanem a hazug hülyítő ostoba propaganda

ezért is hitvány csőcselék ma már minden fideszes szavazó.
Tesz vesz XVI. 2024.04.08 16:21:22
@Serény Vélemény:

továbbá:

ha szerinte jogállam van, akkor hogyhogy a Médiatanáccsal és a BTK mellett lehet fake news médiákkal itthon hazudozni? Lásd 15. pont. Jogállam, hogy azért nincs elszámoltatva gyurcsány, mert hasznos a fidesznek, ezért tudatosan riogatnak vele? lásd 5. pont.

kkbk.blog.hu/2023/05/30/par_kerdes_a_fideszeseknek

Az milyen hogy orbán igazságügyi minisztere nem tudja definiálni a jogállam fogalmát? vagy csak nem akarja inkább valószínűleg, mert ennyire ostoba nem lehet varga judit, csak ennyire hitvány, de ez a fidesz jobbágyainak és cselédeinek elfogadható? mert ugye polgárok számára ez nem tolerálható sajnos. Apja III/II-es SZT tiszt volt, igazi hazafi család? a jellemzése szerint lánya „érett materialista gondolkodású … fejlődőképes”.

Varga Judit ezzel a 37-et dekázó felkészültségével lépett a volt igazságügyi miniszter Deák Ferenc örökébe, de a kommunista Nezvál Ferenc helyére is. Nemrég a Pethő Sándor szellemét naponta meghazudtoló Magyar Nemzetben olyan cikket tett közzé a miniszter asszony, amit Nezvál elvtárs is megirigyelhetett volna. Varga ugyanis a cikkében kijelentette, „nem lehet tudni mi az a jogállam, és ezért ilyesmit számon kérni sem lehet senkin” (az Orbán rezsimen meg pláne nem). Ezt kommentálva Bárándy Péter ügyvéd, korábbi igazságügyi miniszter a minap azt mondta, aligha jutna el a diplomáig az a joghallgató, aki nem tudná meghatározni, mi a jogállam. Felmerül a kérdés, vajon Varga Judit, a jelenlegi igazságügyi miniszter és Orbán Viktor miniszterelnök hogyan lettek diplomás jogászok, ha egyszer azt állítják, a jogállamnak nincs definíciója. Írásával Varga Judit hitet tett amellett, hogy igenis helyes volt az ’56-os forradalmárok kivégzése, elvégre akkor ez volt a törvény. És ezzel azt is állítja, hogy a jogállamiság eszménye mára devalválódott, homályos fogalommá vált, önkényes értelmezésre ad lehetőséget.

jogbiztonság?: salátatörvények tömkelege, az egymásnak ellentmondó rendelkezések és a kötelező jogi hierarchia felrúgása jellemzi a mi jogrendünket.

akik a közhatalmat gyakorolják, ne éljenek vissza a közhatalommal. Ugyanakkor a Fidesz minden kritikát azzal hárít el, hogy őket a kétharmados felhatalmazás” jogosítja fel mindarra, amit tesznek. Ám óriási különbség van a „jog uralma” és a „jog általi kormányzás” között. (Ezt is tanítják az egyetemen.) Az első jelenti a jogállamot, a második pedig azt, hogy a hatalom gyakorlása attól még nem lesz törvényes, ha jogszabályokkal, törvényekkel történik. Például a náci Németországban is hoztak törvényeket, de ott ettől még nem volt jogállam.

Nálunk törvénnyel üldözték el a CEU-t azzal az „indokkal”, hogy – szemben a magyar egyetemekkel – a CEU kettős diplomát adhat, de 821 millió forint értékű telekkel ajándékozták meg a Pesten megnyíló kínai Fudan egyetemet, amelyik szintén kettős diplomát fog adni. Ezek szerint – szemben a CEU-val – ezt fairnek tartják, még akkor is, ha jó eséllyel el fogja szívni a nála szegényebb „alapítványi” magyar egyetemektől a diákokat és az oktatókat. Vagy: nincs ott jogállam, hiába hoznak rá rendeletet, ahol százaktól vették el a trafikját és másoknak adták. Ugyancsak nem lehet ott jogállamról beszélni ahol a többszörösen megbuherált választási törvény szerint akkor is kétharmadot szerezhet a Fidesz, ha abszolút számokban mérve kevesebb szavazatot kap az ellenzéknél. A „jogállam” nagyobb dicsőségére. Ugyan mit szólt volna Deák Ferenc, ha egy miniszter a törvény kicselezésével jutott volna 10 millió forintos állami támogatáshoz balatoni nyaralójukat családi háznak feltüntetve, vagy ha közpénzen bérelt volna lakást magának Pesten, mert a sajátját a repülőtársaságnak albérletként kiadja. Miniszter asszonyunk ilyen.

Igazságügyi miniszterünk ezek szerint elvben sem hisz a jogállamiság fogalmában. Azt vallja, bármi lehet törvényes, ha azt a többség megszavazza. Ez európai szemmel nézve a demokrácia vége. Varga Judit családi öröksége az „érett materialista gondolkodás”: a többség mindent visz, és a kádári-orbáni demokráciában mindig „mi vagyunk a többség”, vagyis a kétharmad, a mindenkori pártelnök, a főtitkár, a vezér.

Baky Miklós

Jogállamban mindenkire egyformán vonatkozó minőségi törvények vannak. még tiborcra is.
és a fidesz-tag polt péterrel ez nemigen valósul meg, főleg ha rogán emberei ki-be járkálnak és azt húznak át az ügyészségi iratokon amit akarnak.
Tesz vesz XVI. 2024.04.08 16:36:59
@G. Nagy László:

dehát hogy lehet tartalmatlan lacika, te korcs, amikor te hoztad fel ezt is mint a legfontosabb dolog a bloggerek életében?
  Pár napja parázs vitát folytattam egyik jóbarátommal. Amit tudni kell róla: közgazdász diplomával és kifejezetten magas intelligenciahányadossal bír, továbbá nagyon nem rajong a Fideszért. A téma a jobboldal politikai kommunikációja volt, amely számára kifejezetten ellenszenves. Példaként a sok…..
Tesz vesz XVI. 2024.04.08 13:07:28
@Boldeone2: " végre - egy politikus is bevallja, hogy hazudott! "

zárt körben, egy olyan közönség előtt , aki tudta. hisz a bűnszervezet része.
ahogy írtam sanszos hogy ezután tudták a ruszkik megzsarolni orbánt:

www.valaszonline.hu/2019/04/17/gyurcsany-szilvasy-oroszok-titkosszolgalat/

ez mi ha nem hazaárulás?

eztán már gyurcsány lett a hasznos hülye, mert ő se akart bige, öreg vitézy, spéder is simicska sorsára jutni. elszámoltatása volt meghirdetve, meg hogy ne kelljen többet gyurcsányozni, aztán mégiscsak visszakerült a fidesz alatt a parlamentbe.
Tesz vesz XVI. 2024.04.08 15:10:06
@MEDVE1978: a baloldali az nem "piacbarát" a gazdasági ideóban
Tesz vesz XVI. 2024.04.08 15:12:56
@MEDVE1978: "Ki rántotta le Magyarországot pártpolitikai vita szinten a jelenlegi civilizálatlan, gyűlölködő, végtelenül pártos állapotba?"

a söjtöri lakoma?

www.youtube.com/watch?v=gfvnXlkn5BI
KKBK Miért fideszes a Mi hazánk? 2022.05.04 16:20:34
"Az a nem gyanús, ami gyanús! és sosem álltunk háborúban Óceániával"  A Hunnia-mozgalomnak két vezetője és alapítója volt: toroczkai és Budaházy, utóbbit meghurcolták, betörték, tán több évet is volt börtönben. előbbit felemelte a szerencse jótét keze. Gyuri szabadulása után Edda már a fidesz…..
Tesz vesz XVI. 2024.04.04 16:57:09
Egyszerre lépett ki a Mi Hazánkból tizenhat tag Vácon – számolt be a Vác.hu Csereklye Krisztina közleménye alapján. Csereklye a kilépést azzal indokolta, hogy bizalmi válság alakult ki az országos elnökség irányába, de szerepet játszott „a radikális, bajtársi szemléletünkkel összeegyeztethetetlen körülmények és döntések sorozata” is.

A politikus azt állította, hogy az országos elnökség egy újraszervezési határozatban minden váci tagot megfosztott a szervezeti tagságától és tisztségétől. Csereklye szerint a kilépésükkel nem maradt olyan személy, aki hatékonyan vállalhatná az indulást az önkormányzati választáson, ezért jelen állás szerint „a Duna bal partvonalán, a szobi határtól Budapestig a Duna bal partvonalán, a szobi határtól Budapestig” egyetlen városban sem lesz jelöltje a Mi Hazánknak.

A Magyar Hang az ügyben megkereste a pártot, ahonnan azt a választ kapták, valóban zajlik egy újjászervezés, emiatt szűntek meg a szervezeti tagságok, de „szó sincs megfosztásról” és hogy az újjászervezésre az egyéni tagok meghívót kapnak, de Csereklye Krisztina és társai ezt nem várták meg, hanem önkéntesen kiléptek a pártból.

A jelöltállítással kapcsolatban a Mi Hazánk azt válaszolta a lapnak, hogy a jelöltállítási folyamat még nem zárult le, folyamatosan bővül az indulók száma, Pest megyében jelenleg 170-en vannak.

24.hu/belfold/2024/04/04/mi-hazank-vac-tomeges-kilepes/

www.vac.hu/mi-hazank-mozgalom-vaci-tagjait-megfosztottak-tisztseguktol/

hang.hu/belfold/mi-hazank-kilepes-vac-162991
téveszmék "A jóból sosem elég" 2024.04.02 00:13:10
  Fekete László tavaly a rá jellemző módon ünnepelte 65. születésnapját: fiával grillcsirkeevő versenyt rendeztek. Ami engem illet: ha nagyon éhes vagyok, egy felet biztosan le tudnék gyűrni. Nos, a szülinapos meg sem állt ötig, s Miki fia is befalt vagy négyet. Az utolsó falatokat már egyikük sem…..
Tesz vesz XVI. 2024.04.03 16:02:30
@GyMasa:

"A sötétzöldek SOHA nem javasoltak, sem hoztak semmilyen olyan döntést, amelyik egy centit is javított volna a klímahelyzeten!"

te is valami elmebeteg vagy, pár alapból ez a mondat hibás.
Tesz vesz XVI. 2024.04.04 16:22:43
@ulpius66:

A Fidesz egyik legtöbbet ismételt jelszava a tavaszi országgyűlési választásokat megelőző kampányban az elszámoltatás volt.

2010 márciusában Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy "két ügy van, amely nem tűr halasztást: az elszámoltatás és az ország megmentése a gazdasági összeomlástól". Mint mondta, minden más - így még az új alkotmány megalkotása is - csak e két ügyet követheti majd, amit szeptemberben, kormányának első száz napját értékelve azzal indokolt: "az elszámoltatás tétje a jövő".

Ha egy párt ellenzékben azt mondja, hogy a kormány korrupt, és választási programjává teszi az elszámoltatást, de nem számol el, ahogy kormányra kerül, akkor az vagy hazudott, vagy maga is korrupt ! Nem felelős az az új kormány a tetteiért és a szavaiért, mert akkor mégis mi alapján állította korábban hogy korrupt a másik? Nem volt bizonyítéka?

Jogászként orbán ilyen hülye? ennyire? akkor ezért alkalmatlan, mert egy bolond, folyamatosan konfabuláló korrupt, hazug bűnöző.

kókának is mondhatták volna, mikor a magánkórházának az építéséra ÁLLAMI támogatást adtak a fideszesek, ez nem hazaárulás? közpénzen egy fidesz-diplomataútlevetes szdsz magán kórházát támogatni, miközben az állami kórházak sorvadnak.

elszámoltatásuk volt megígérve, nem a pénzzel kitömésük.

sunyin gyáván, és aljasul sorvasztják el az állami eü.-t neolib banánköztársaságként.

de nem erről volt fidesz népszavazás.

a fidesz 2004-ben még ellenezte a népszavazáskor a kórházprivatizációt a Munkáspárt kezdeményésére, nem zavaró amikor 6 kórházat akarnak átjátszani most MAGÁNalapítványoknak?

A Fidesz a kampány kezdetén saját – a privatizációt az élet minden területén leállító - népszavazási kezdeményezését helyezte előtérbe. A jobboldali párt többször is értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy a kormány az Európai Unió más tagállamainak gyakorlatával ellentétben a magánosításban látja a megoldást.

A Fidesz hamarosan feladta saját népszavazási kezdeményezését és síkra szállt a kórházak magánosítása ellenében. Orbán Viktor újságírók előtt kijelentette, hogy a kormányzat nem a rendszer javításának szándékával, hanem önérdekből törekszik a kórházak privatizációjára

A Fidesz kampányának fő üzenete az volt, hogy az egészségvédelem oly' fontos társadalmi ügy, hogy mindenképpen meg kell védeni az azt döntően piaci alapon kiaknázni akaró profitorientált szolgáltatóktól. Erre utalt a párt népszavazási jelmondata is: Az egészség nem üzlet!
Tesz vesz XVI. 2024.04.04 16:25:17
@Serény Vélemény:

az életszínvonalnak köze nincs ahhoz hogy adnak-e neked számlát vagy sem.
nyugodj meg, nem a magánzók miatt nem pörög a gazdaság, és nem amiatt lett rekordmagas a hiány, az államcsőd felé féluton.
Archiregnum Shit-show 2024.03.26 13:08:48
Röpködnek az atombombák Magyar Péter körül! Amolyan önidentifikált atombombák, valójában Fegyőr szokott ilyen fényes-füstös izékkel dobálózni, úgyhogy ezért nem látunk se villanást, se gombát, de nem érezzük a lökéshullámot és sugárzást se.  Még néhány hét, és a gyerekek kijátsszák magukat, addig…..
Tesz vesz XVI. 2024.04.03 17:36:56
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

te idióta vagy te debil?
a nmépirtás normalitás te elmebeteg hazaáruló?
nem volt elég amit kaptál a blogomon te korcs?

a magyar érdkek hogy kitömik fudant magyar közpénzzel te idióta?! meg az ezer év alatt megtérülő belgrádi vasút!?

magyar érdek lett volna hogy idejöjjön a tajvani chipgyár, és ne romániába, de a spar-ügy és a mostani törvénytervezet meggyőzte a tajvaniakat hogyha drágább is, de biztonságosabb románia. ott legalább nem kell félnük az államtól. magas hozzáadott értékű lett volna a világhírű és egyedien magas minőségű chip.

a gazdád meg csak mérgező hulladéklerakót csinál az országból te idióta!
Tesz vesz XVI. 2024.04.03 17:40:52
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

te mi a faszról beszélt nyomorult degenerált:

"- beilleszkedni képtelen jó szakember,
vagy
- közös munkára alkalmas nem olyan jó szakember?"

a hűségről vs szaktudásról beszélünk nem szocipata szakemberekről te idióta. darab szar. egy kutyának több esze van mint neked.

hűség értsd: korrupció.
Tesz vesz XVI. 2024.04.03 17:41:55
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"Kevés vezető mer szembemenni a HR-rel."

te idióta. hogy lehetsz ennyire hülye?

már fáj.
lélegezni tudsz egyedül?!
téveszmék "A pénz nem boldogít" 2018.01.30 17:43:14
  Amennyiben egy buddhista, vagy egy ferences szerzetestől azt halljuk, hogy az ő boldogságához a pénz nem sokat tesz hozzá, készséggel elhihetjük. Ugyanígy, ha egy dúsgazdag üzletemberrel pókerezünk, pontosan tudnunk kell, hogy őt hidegen hagyja a második, vagy a harmadik helyezettnek járó…..
Tesz vesz XVI. 2024.04.03 13:42:49
@Berelhetoreklamfelulet:

őszinte szeretetet és szerelmet nem vehetsz pénzért. egy üresfejű prostituált fecsegése nem lehet kielégítő szellemileg.
Tesz vesz XVI. 2024.04.03 13:53:57
@G. Nagy László: már alapból gáz a táblázat, hogy az esztétikát az intellektuálsi tudás fölő helyezni, lehet látni az instagrammos prostikon, hogy skíhülyék, de az esztétikára adnak. és hogy a tetejébe a transzcendenciát rakja, nagyon gáz.

ez ki kellett volna szűrnőd, ha nem lennél primitív. dehát az vagy és így a posztod és te is, ennyit is értek.
  Ha lenne három kívánságom (na jó, legyen hat), az egyik az lenne, hogy ideig-óráig beköltözhessek mások fejébe. Egy kis ízelítőt kapni, mi zajlik ott legbelül. No nem mindenkiébe. A józanok belső mozija nem ígér sok izgalmat. A tapasztalat ugyanakkor azt mutatja: épp elég őrült szaladgál…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.31 09:41:29
@alöksz róz:
köszönöm a javítást, valóban nagyon fontos megjegyezni, nehogy a tinédzserek rosszul tanulják el.
nagyon oda kell figyelnem, hogy ne kapkodjak a kommenteléssel, amikor nincs időm munkahelyen, mert lacika ilyenkor tapsikol örömében

@G. Nagy László: ugye szőllősgazda? alacsonyan van a léc, ha ez parádés
Tesz vesz XVI. 2024.03.31 09:44:04
@alöksz róz:

mi volt ami tetszett neki és nem volt erőszak? az orosz bevonulás? :)
Tesz vesz XVI. 2024.03.31 09:51:18
@Wildhunt: milyen érdekes féloldalas, fééművelt agyad van, tudsz te hosszabb szöveget írni, egyszerűen csak leblokkolsz amikor olyannal találkozol amikor nincs igazad és hitványkodsz ilyenkor egy sort, amikor k anyázol?

vallásos vagy? azokra is jellemző lehet ez a fajta fogyatékosság, a tanultabb vallásosokra, lehet mégse egy kocsmatöltetlék proli vagy, hanem ilyen mcc-s sebestyén géza? vagy alapjogokért központos korrupt törcsi péteres? aki leárulóza Magyar Pétert facebookon :) mennyire ostoba már. mennyire hitvány, és mennyire fanatikus
  Nem három a magyar igazság, hiszen a Mi Hazánk Mozgalom is elindítja főpolgármester-jelöltjét Dr. Grundtner András személyében, azonban Toroczkaiék is pontosan tudják, hogy esélytelenek a győzelemre, csupán a tisztes helytállás a céljuk. (Nem is értem a motivációt; minden jóérzésű jobboldali le…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.28 16:45:18
@alöksz róz: "három FIÚgyerekkel ajándékoztam meg" ilyen ambíziózus, tanult nő nem mond, csak férfi.

stb

www.tiktok.com/@apszichologusfaszi/video/7350619916506074401
Tesz vesz XVI. 2024.03.28 16:50:18
@G. Nagy László:

kipukkadt a lufi lacika?
végülis nem gáz ha kihúzzák rogánék az ügyészi anyagokat, kapásból 3-4 bűncselekményt követnek el, inkább az a gáz hogy sem ezeket, sem a jogállamot nem tudod felfogni, de a pofádat jártatod te hitvány hazug patkány.

azért ilyet mondani rá úgy hogy van érettségid, nem kéne. mert tök hülyének és komolyanvehetetlennek leszel nézve

ha a te párod bűncselekményekhez asszisztál, akkor te is korrumpálódsz inkább?

és ha el akarja venni a gyereket rogánnal meg az egész titkosszolgálattal a háta mögött?

www.youtube.com/watch?v=12JY1P1PUHA
Tesz vesz XVI. 2024.03.30 18:52:33
@alöksz róz: vezető posztra került a nerben MP?
mármint súlytalan poziciót kapott, kevered vargával, aki előbb pszichopata mint MP, meg kell nézni ahogy mp kijött az ügyészségről és nem akart a magánéletéről beszélni, mert három gyereke van, ltászott rajta, varga meg elmegy a frizbibe, nyilván nem önként, de hivatalosan azt mondanák hogy persze önként volt ott, ennyire érdekli a gyerekei lelkivilága.

MP meg azt mondja hogy pont őt ütötte és rúgta Varga, amit varga be is vallott., mármint az ötést. pofont.
Pottyondi Edina krízisben. Nem tudja hova tenni Magyar Pétert. Segítek a női humoristának, mert láthatóan rossz helyen keresgél. Na nem Magyar vonatkozásában, ott én sem akarok ítélni, amíg még nincs mit, hanem a művésznő szerepének tisztázásában. ..
Tesz vesz XVI. 2024.03.27 14:11:46
@Tata86:

ki mondta hogy hidegen hagy?
de ha nem tudod a kontextust, és a többi körülményt, akkor nehezebb felsimerned a hazugságot is!

"Ezért nem ismered fel még azt sem, hogyha éppen egyetértek veled."

mit nem ismertem fel? konkrétum?

pedig aki mindig ostoba és mindig hitvány elmebeteg dolgokat csinál is mond, arra nem érdemes időt pazarolni mikor rengeteg olyan értlemes és nemes, becsületes ember van, aki nem is hitványkodik, nem is ostoba, hanem kiemelkedően intelligens, és tájékozott. és nem is korrupt
Tesz vesz XVI. 2024.03.28 12:24:42
@IdomitottFoka:

tehát akkor majdnem hitvány vagy, bünöző hajlamú, akinek nincs önálló identitása és becsülete. "simán lehet"
de az asszonyokra szokták mondani hogy ingatagok és úgy hajlanak mint a nád. nem a férfiakra, vágod?

"simán lehet" nincs saját identitásod, ha a párod bűncselekményeket követ, akkor te is elköveted, mi alapján kritizálod akkor a fideszt? így működik szinte, van egy korrupt és elnyomja az összes gerinctelen hitvány becstelen embert, és mindenki korrupt hazug és bűnöző lesz.

ha a párod hazudik, te is hazudsz.
ha a párod bűncselekményt követ el, te is megteszed, "simán lehet".

milyen f*szom morális elvek alapján ítéled akkor el MP-t aki viszont ennél különbnek tűnik most még, mert nincs bizonyítva hogy csak zsarolásra akarta használni, és az sincs bizonyítva, hogy egyetértett volna ezekkel, pont az tűnik ki nekem, hogy azért írányítja a beszélgetést a felvételen, mert morálisan nem ért egyet az elhangzottakkal.

" ez emberileg ööö. Az én szavazatomat nem nyerte el."

nem vagy méltó arra hogy véleményt nyilváníts morális kérdésekben, hisz te még MP-nél is becstelenebb vagy. érthető amit írtam?

ő legalább tesz valamit a rezsim ellen és kockáztatja is az életét is akár. te mit teszel? azonkívül hogy megjátszod hogy erkölcsi ítélet hozhatsz méltatlanul?
Tesz vesz XVI. 2024.03.28 12:32:18
@Tata86:

"hogyan értelmezed a kontextust, ha egyébként nem tudsz és nem vagy hajlandó szöveget értelmezni?"

mit nem értettem te darab szar?

hányszor kell elküldeni a k anyádba hogy megtanulj konkrétumokban fogalmazni? legyél már egy kicsit szalonképesebb, valami ragadjon már rád a kommunikációból.

mit cáfol a "4 másorperces" klipp?

hogy hont nem retardált aki szerint nem is kellett volna lemondania nováknak?

" ezt elkezdhette volna már akkor, amikor a felesége révén elkezdett zsíros pozíciókat kapni..."

jogos, de jobb későn mint soha.
hont andrás zsíros pozicióit nem sajnálod? helyette egy sokkal értelmesebb és becsületesebb ember is dolgozhatna a helyein.

"Aztán folytathatta volna azzal, hogy rögtön magát hallgatja"

még szerencse hogy volt nála egy nagyobb hal és egy nagyobb ügy is.

fontos ez a hangfelvétel, mégha te nem is érted.
  "Egyszer egy repülőúton beszédbe elegyedtem egy szakszervezet igazgatójával. Elkezdett szitkozódni a gépesítés katasztrófája miatt, állítva, hogy egyre több dolgozó veszíti el tartósan a munkáját az új gépek miatt, és hogy ezzel valamit kezdeni kell. Azt válaszoltam, hogy ez egy mítosz, ami már…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.22 18:13:13
@Boldeone2: 4x drágábban vettük eddig is mint a háborúpárti csehek, a különbözetet ciprusi és svájci offshore-okon keresztül a ruszkik visszautalják orbán körének, ezért jár orbán svjácba:

privatbankar.hu/cikkek/makro/mit-csinalt-orban-viktor-svajcban-a-karib-tenger-orosz-kalozai-mar-a-spajzban-vannak-274508.html?fbclid=IwAR3c02Gjh1UTR92Eoq9GIdZAOrnAo54cX7Ggk5YPhSmpHaJXZfIwd7gHMxc
Tesz vesz XVI. 2024.03.25 17:36:32
@Wildhunt: akkor nem élnek jobban a románok? miért járnak át oda vásárolni a magyarok akkor? melyik statisztikának higgyünk? amit az mcc csinál, ami szerint az infláció jó dolog?
Tesz vesz XVI. 2024.03.26 14:52:35
@G. Nagy László:

mondjátok már meg Juditnak, hogy le kéne venni a röhögős fejet.
a török és filippinó lájkok maradhatnak.

ne csak a lombkoronasétányos közmunkás szociális munkást dolgoztassátok Nyírmártonfalván.
    Szathmáry Eörs Széchenyi-díjas evolúcióbiológus, az MTA rendes tagja, az ELTE professzora. Szimpatikus fickó, még ha pesszimista is a jövőt illetően. A hétvégén végighallgattam néhány előadását és interjúját; számos tudóstársához hasonlóan ő is az emberiség ökológiai lábnyoma miatt aggódik.…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.22 18:03:24
@Glokta: *a diktatúra hosszútávon mindenképp káros.

főleg ha 3-5 generációnyi magyar rabolnak ki, amiből lacikát is etetik.
Tesz vesz XVI. 2024.03.22 18:08:35
@G. Nagy László: " Egy tömeggyilkos likvidálása önvédelemnek minősül, morálisan abszolút legitim."

aki rákossá és egészségtenné teszi a környezetet, betemeti a kontrollkutat gödön, és nem szankiconálja, bezáratja a környezetvédelmi minisztériumot, az még népirtásnak minősül?

a csernobili komcsik mit érdelmeltek volna?
és mit érdemel orbán és szijjártó lacika? ne menekülj folyton a vita elől kis törött tamagocsi pszichopatám, mutasd meg nekik hogy nem vagy gyáva és hogy van valami a fejecskédben!
Tesz vesz XVI. 2024.03.25 17:30:50
@Glokta: úgy jön ide Magyarország, hogy a dagadt putyinista hazaáruló is rendeleti úton kormányoz 2016 óta választási csalásokkal, a parlementnek nincs funkciója.
ez minden, csak nem demokrácia.

kkbk.blog.hu/2023/05/30/par_kerdes_a_fideszeseknek

" a diktatúra lehet jobb a demokráciánál "

főleg ha nem kevered a demokráciát az ochlokráciával, meg a spindiktatúrákkal, hivrid rezsimekkel és banánköztársaságokkal.

A konfuciánus hagyományon nyugvó, a társadalmi jólétet az egyéni vágyak fölé helyező, jellegzetesen távol-keleti rendszert lehetetlen az individualista nyugati világba importálni.
Az ingyenes közoktatás által is biztosított társadalmi mobilitás, előrelépés a bizonyított és elismert eredmények, és nem mások függvénye, ami gyönyörűen hangzik, de még a szingapúri gyakorlatban sem mindig valósul meg ennyire kristálytisztán, feketén-fehéren, árnyalatok nélkül.

Szingapúr nem feltétlenül illiberális, a városállam ugyanolyan messze van még a nyugati értelemben vett liberális demokráciától, mint a belemagyarázott itthoni vágyaktól. Minden és mindennek az ellentéte, se nem demokrácia (se nem autokrácia vagy diktatúra), se nem illiberális, inkább egy különleges hibrid: a felvilágosult abszolutizmus és a neoliberális gazdaságpolitika keveréke. Szingapúr és Hongkong – a japán Oszakával kiegészülve – egyvalamiben azonban mindenképp döntetlenre áll: megélhetés szempontjából hármas holtversenyben ők a világ legdrágább városai.

A mérleg másik oldala a Bruneihez és Malajziához hasonlóan, a brit gyarmati időkből ottragadt botozás mint törvényes büntetés, és a nemcsak életellenes bűntények esetében, hanem minősített fegyveres rablásokért és emberrablásokért, valamint a nyugati mércével nevetséges drogtételekért, már fél kiló kannabisz, 30 gramm kokain birtoklásáért, előállításért is kötelezően kiszabandó halálbüntetés.

A bírónak nincs joga mérlegelni; a lakosság 95 százaléka egyetért a kivégzésekkel, Li az intézmény elkötelezett híve volt.
A legtöbb akasztás drogok miatt történik, külföldi állampolgároknak sincs kegyelem,

- rogán nem is megy ide
azonnali.hu/cikk/20210206_miert-nem-illiberalis-az-illiberalis-bezzegorszag

"Mindenesetre Magyarország nem Szingapúr (az EU tagság ezt megakadályozza)"

úgy érted szingapúrban van jogállam, itthon meg nincs?
Aki az influenszer-tüntetés után azt hitte, hogy csak egy rossz álom a magyar ellenzéki politika: van ám itt tűz, lelkesedés, morál, akarat! Most vasárnap visszazökkenhetett a valóságba. Nincs tévedés, ez bizony ugyanaz a szánalom, ami volt az elmúlt évtizedben, talán már azt is értjük miért.....
Tesz vesz XVI. 2024.03.21 17:35:54
@Tata86:

két kommtelőt másoltam be te nyomoruilt retardált.
olvass bele a többibe is. gusztustalan hont és ceglédi, te persze nem látod, hát a hitvány fideszesek se látják milyen hitványak. ezért is ostobák.

"Te tényleg nem vagy képes ezt értelmezni, ugye? Kifejtsem neked tőmondatokban?"

képes vagyok értelmezni bazmeg. hogy hont és te hizványkodtok. hontot megfizetik érte, te meg önszorgalomból vagy szortgalmas síkhülye.

nem olyan bonyolult ám ez, viszont te közérthetőbb lennél ha összetett mondatokban kommunikálsz. tudod a sárgaházban szoktak így fogalmazni ahogy te.

"Mindenki ezt akarja. EP képviselőség jó fizetés, kevés munka."

igen, ti ezért vagyokt hitványak honttal, de a világ nem olyan mint amilyenek ti vagytok. ne magatokból induljatok ki.

"50% szarkazmus. Mögöttes jelentéstartalom: fogalmunk nincs"

te vagy hont andrás hogy ennyire belemagyarázod a fogalmunk sincset? miről nincs fogalmad?

nem lehet a síkhülyéből értelmes embert faragni. látom örökre retardált maradsz.
Tesz vesz XVI. 2024.03.21 17:37:17
@Tata86: és örökre becstelen maradsz
Tesz vesz XVI. 2024.03.21 17:38:36
@Tata86: aki még a saját boldogkőis posztjánál se képes egy vitát végigvinni, aztán félévre rá nekiállsz keménykedni ugyanazzal - ezért is vagy hitvány. meg azért mert nem látod retardáltként hogy hont és ceglédi miért hitvány.
  Tudom, már a cím is álságos. A baloldaltól soha senki nem várja el, hogy következetes legyen. Még a saját szavazóik sem. Mindenki rég tudomásul vette, hogy a többi valláshoz és ideológiához hasonlóan a balos világlátás dogmái is erősen önellentmondásosak. Hogy mást ne mondjunk: a szabadság és a…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.20 15:52:04
@Wildhunt:

nincs buziházasság, ÉS ledobnak a 8.-ról.

vagy

van buzifelvonulás ÉS nem kell harcolnod az életedért.
Tesz vesz XVI. 2024.03.20 16:25:19
@G. Nagy László: " De a balos nyivákolók aligha vádolhatók józansággal. "

mert az agyhalott fideszesek nem vádolhatóak józansággal mi, nagyon visszaesett a látogatottságod törött tamagocsim. nem gáz?

lehet csak a kommentek miatt jártak ide olyan sokan, nem hitték el ebben a freak showban hogy létezhetnek olyan ostoba emberek, mint ti. nagyon nehéz amúgy valóban elhinni. főleg hogy neked többszér elmondtunk már mindent és semmi se ragad rád. oké hogy szellemi fogyatékos vagy szőllőskisgazdám, node a fideszes propaganda attól még nem kötelező elem a tartozékaidhoz te negatív kis szuperhős a félisten gazdáddal.
Az értelmes ember számára a vita a legizgalmasabb szellemi tevékenységA tökéletes vita írásban történik, mert pl nem vágnak egymás szavába, nincs se idő, se terjedelmi korlátCsak a vita tárgya a fontos írásban, nem pedig az előadásmód, felek személye, lásd a Boldogkői-gödény-vitát, vagy bármelyiket…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.20 12:29:59
Tesz vesz XVI. 2024.03.20 13:33:08
  Egy éve hunyt el Tamás Gáspár Miklós, ennek emlékére a Partizán közzétett egy 2020-ban készített, eleddig kiadatlan interjút. Esküszöm: minden egyes mondatnál a falat kapartam. TGM kapcsán mindig az a kérdés motoszkált bennem, hogy egy ennyire művelt, s hitem szerint jó szándékú ember miként…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.06 12:32:58
@Reactor: nagyon ügyes csapda volt, aha, csak az infravörös és ultraibolya nem szín, hanem elektromágneses sugárzás.
és nem is részei a szivárványnak. hiszen szivárvány nélkül is érik a földet. k-ra nem a fizikáról kéne ám beszélgetni, hanem a gazdaságról, tudod az lenne a fő téma.

azért sikerül megérteni a példámat még idén, hogy vannak közgáz iskolák, és ezeket keverni is lehet, vagy még évekig téped a szád feleslegesen?

azt kérdeztem - de játszod a g. nagy lacis szalonképtelen szart - hogy hol? amerikában nincs jogállam?
erre valahogy nem reagáltál, de nekem akarsz újat tanítani?
"Örülök, hogy ma is taníthattam neked valami újat"

"No, elolvastam a megfogalmazásodat a kapitalizmusról."

VÉGRE BAZMEG, mert már leírtam 6x hogy olvasd el, mielőtt okoskodnőál feleslegesen és teljesen hülyén!
teljesen szalonképtelen vagy.

"ezt inkább ne nevezzük definíciónak. "

kimaradt az indoklás. ne mmindtha érdekelne, nem szeretek szarrágó teljesen tudatlan okoskodókkal beszélgetni, akik 6x felszólítás után se olvassák el azt amire reagálnak!

"Maga a kapitalizmus ennél egy pindurkát azért bonyolultabb. Nem mellesleg egyik állításod se cáfolja, miszerint a növekedés/profitkényszer a sarokkő, tehát az állításom továbbra is megáll."

indoklás semmi. és persze leírtam már a cáfolatot, de sebaj.

"Pedig párszor eléggé összecsengett a véleményetek a kapitalizmusról. De biztosan megint csillámfaszlámásan drogozok..."

mikor párszor? nem mintha érdekelne.
olvastál egyalátalán marxot? ja de te még azt se tudod leírni, hogy marx kell-e neked vagy más, csak a szádat jártatod feleslegesen okoskodóan.

", boldogan kigyűjtök neked közgazdászokat, akik szerint Keynes egy ostoba kretén volt és ostobaságot csinált, bár ahogy elnézem, úgyse fogadnád el. "

egyet elég lett volna most mondanod bazmeg, forrással, de annyi se sikerült. tehát megint fogalmad nincsen semmiről. biztos komoly közgazdász lehet. a forrásmegjelöléssel mi afaszért nem fogadnám el? te érted is néha amit írsz?!

" bele se gondolt, mi lesz akkor, ha épp az ő csodás ötlete okoz válságot."

melyik ötletével okozott válságot? alapból le kellett volna írnod HA BÁRMI KÖZÖD A TÉMÁHOZ meg a csillamfaszlámás állításaidhoz.

"az általam felsorolt tények szerepelnek mind az általános- mind a középiskolás tankönyvekben"

most melyik híres "tényről" beszélsz? nem mintha érdekelne. csak a konkrétum marad ki állandóan

ja hogy a gyerekmunkásairól híres kínával akarsz példálózni, hogy sikeres gazdaságot dobtak össze robotoló rabszolgákkal?
mi van, kína aranyat vesz? minden országnak, minden jegybanknak van aranytartaléka, mit akartál ezzel?

nekem sikerült felfogni a sok zagyvaságodból, hogy A kiotói egyezményhez meg semmi köze Keynesnek, csak éppen neked nem sikerült felfognod, hogy miért írtam: mert semmi konkrétumot és érdemit kipréselni magadból. nem vetted észre? hát akkor közlöm
de akkor minek írsz?

"leírom újra: a szabályozások, törvények SEMMIRE nem garancia"

akkor ne hozzunk semmire se szabályozást csöpike? leírom újra, hogy elég sok szabályt és törvényt sikerült betartani és betartatni fejlettebb civilizációkban.
nagyon nehéz a fejed, ezt már leírtam, és nem halad előre a beszélgetés, csak ugyanazt hajtogatod. és nem veszed észre magad milyen kurva színvonaltalan vagy.
Tesz vesz XVI. 2024.03.20 13:14:40
@Reactor:

jó majd ha a méhek megtanulnak beszélni, akkor majd definiálhatják ők is a szín fogalmát, egyébként 100x rosszabb a látásuk mint az embernek, és alakzatokat se tudnak megkülönböztetni.
Színlátásuk három alapszínre épül. Nem látják a piros színt tehát biztos egy színvak is definiálhatja a szín fogalmát.

nagyon érdekes amúgy a szemük. Minden kis szem külön képet alkot; ezt az idegrendszer egyesíti egy képpé. Egyes elképzelések szerint a szemek egy kép részleteit érzékelik mozaikszerűen, mások szerint hasonló képeket látnak egy kicsit máshogy. A kép kevésbé éles, mint az embernél; egyrészt azért, mert a szemek nem fókuszálhatók
simán eljöhet az az idő, amikor nemcsak anyagokból állítunk elő robotokat és informatikusok programozzák, hanem biológusok, sebészek is raknak össze rovaszerű robotokat.

de a téma még mindig a közgáz lenne, nem pedig a biológia, és nem pedig a fizika. nagyon menekülsz.

"te is belátod, hogy MINDENT ezek közül nem lehet egyszerre alkalmazni."

ki mondott ilyet? miért nem azzal vitatkozol amit állítok? az hogy keverni valamit néha nem az hogy mindet egyszerre.

"Ha a rendszer vesztesét, szerinte nincs jogállam. "

mert nem olvasta el az apróbetűs részt. az megint már gazdasági kérdés, hogy szociális kiadásokat egyedül már csak a köynvtárak látnak el az usában, lásd partizán videóját a témában.

"Ha számodra szalonképtelen vagyok, nos, akkor ez nem a te közeged. "

ja, mert szerinted oké, hogy 6x szólítalak fel , hogy ugyan olvasd már el RENDESEN A KURVA KOMMENTEMET!
ez szalonképes szerinted amit művelsz? a 3. után már elfogy a türelmet, ez még nem az elmebeteg brendel matyi, aki ráadásul becstelen is, mikor a kommentemet törli hitványul, mert szerinte nem releváns a vita témájában. közben meg egy ostoba balfasz.

nem a korrupció, hanem a kapitalizmus fogalmáról beszélünk, de biztos ez is szalonképes nálad, hogy nem a lényegről beszélsz, hanem minden másról

ha elmondom mi a sarkköve a kapitalizmusnak, (meg elmondom a PONTOS definicóját IS(!)) akkor miért nem érted meg ebből, hogy mi nem az?
miért a növekedés a SZABAD PIAC sarokköve?
amikor elfogy a szén akkor nem lesz szabad a piac ausztáliában? most már érted? vagy még jobban ki kell fejteni? mit egy szellemi fogyatékosnak?
feleslegesen ne állj ellen, mert k-ra unom. ha nem vagy képes tanulni, legalább ne hátráltass.

" Csak mert szemmel láthatóan még a harmadikos törikönyvig se jutottál el."

beszélgessünk a töriről is? és mégis mi a halál f*szából látod hogy nem színötös voltam töriből, és nem akart a történelemtanárom történészt csinálni belőlem?
a konkrétum és az érv kimaradt, ha mégegyszer kimarad, akkor k anyázhatok jogosan, ok?

Keynes se volt tökéletes, hisz jöttek a neokeynsináriusok. egyelőre az érvet, állítást várom. de nem jön, nem tudsz semmit alátámasztani, csak üresen személyeskedsz, ez nálam ilyen g nagy lacikás féregtempó ám, vörösposztó, csak szólok.
csak te nem vagy szellemi fogyatékos hazug és korrupt, mint lacika, miért játszod akkor?

adósságot nem azért építünk mert nincs ARANYfedezet a pénz mögött.
a pénz értéke megegyezés kérdése, az állam biztosítja jobb helyeken, meg a jegybankok, meg a pénzhasználók, hogy a pénz annyit ér, mint tegnap.
amikor volt aranyfedezete a pénznek, az államok akkor is kölcsönökre szorultak, és deficitesek voltak, ezt érted?

"hosszútávon pedig csúnya gazdasági katasztrófát fog okozni."

erre szolgál az infláció, hogy ne okozzon katasztrófát. akkor van államcsőd, amikor a nemzetközi hiteleket már nem tudja fizetni egy állam. nem túl gyakori ám ez.

"Nem tudom, te milyen iskolába jártál, de a mienkben speciel ezeket tanították."

akkor olvasd el újra miért nem a sarokköve a kapitalizmusnak, ausztrál példánál láthatod.
a közgáz suliban csak a neolib gazdaságot tanítják. mivel a rendszerváltás pont akkor volt, amikor tombolt a neolib korrupt érája. nem kell midnent elhinni ám amit a suliban hallasz, megtanulhatsz ám önállóan is gondolkodni.

lehet linkelni, a blogmotor csak a túl sok linket nem bírja.

kína gyerekmunkásai önként dolgoznak az iskola mellett (?), nehogy éhenhaljanak. csodálatos ország a megfigyelőállamos kína, ahol ha ellenszegülsz, kimaradsz egy körből a háziorvosnál a pontrendszer miatt.
nem valami kínai propagandát olvastál véletlenül?

"Indiában mi is van? Hoppá, kapitalizmus! Csodaszép öngólt sikerült lőnöd!"

vagy csak nem érted a skandináv kapitalizmust, meg a crony-kapitalizmus közti különbséget. meg a közgáz iskolákat, amik mind kapitalizban működnének MÁSHOGY.
itt kezdődnek a problémák. nem vagy te még túl fiatal ehhez a beszélgetéshez? mi a korod? 15?
Tesz vesz XVI. 2024.03.20 13:15:16
@Reactor: továbbá:

"Mellesleg pont hogy a (korai) kapitalizmusban alkalmaztak mindenütt gyermekmunkásokat, ez a belőtt öngólod helyből 2 pontot is ér."

és Keynes verte őket ostorral. mert a kapitalizmus előtt nem voltak gyerekrabszolgák. norvégiában, dániában és a finneknél viszont egy gyerekmunkást se lehet látni, csoda! a kivétel erősíti a szabályt mi?
öngól? te még a pályát se látod... még a várost se látod ahol a stadion van. még azt se tudod hogy mit játszunk...

"A kiotói egyezményhez valóban semmi köze Keynesnek, nem is értem, miért akarsz itt hidat verni a kettő közé. Ki állította, hogy a kettő összefügg?"

ezt már írtam: nekem sikerült felfogni a sok zagyvaságodból, hogy A kiotói egyezményhez meg semmi köze Keynesnek, csak éppen neked nem sikerült felfognod, hogy miért írtam: mert semmi konkrétumot és érdemit kipréselni magadból. nem vetted észre? hát akkor közlöm
Archiregnum Agyhalál 2024.02.21 15:19:21
Egy cinikus gazember sokszor jobb, mint egy naiv stréber. Előbbi nem feltétlenül akar ártani, mert azzal ellenségeket szerez, csak nem zavarja, ha a céljai elérése érdekében mégis ezt kell tennie. Utóbbi képtelen elképzelni a világot, ahol az ő cselekedeteinek negatív következményei lehetnek, de…..
Tesz vesz XVI. 2024.02.22 12:24:47
@Tata86:

valahogy Puzsérnak is ugyanaz a véleménye ebben mint nekem:

www.youtube.com/watch?v=avIJHvlDWxA
Tesz vesz XVI. 2024.03.01 15:39:43
@Tata86:

tehát aki nem gyújtja fel magát, és nem akar börtönbe menni, az fideszes. micsoda lángész vagy te, csak meg kell kicsit piszkálni, hogy kiokádd az okosságot.

ki kell kaparni a gesztenyét,na.

a pc valóban probléma a hanyatló nyugaton, node túltolni se kell.
Tesz vesz XVI. 2024.03.18 14:09:50
@Tata86:

"Nem azért, hogy az élet komplexitását jobban lefedd, hanem hogy elfedd a primitív ellentmondásaidat."

ezért külön a k anyádat, hogy egy ellentmondásomra nem mutatsz rá konkrétan. hogy nem tanított meg rendesen beszélni.
lehet hogy nem ellentmondás, hanem csak nem érted már megint az alap dolgokat?

hányszor akarod még ezt eljátszani?!
semmit nem tanultál az utóbbi 15-20 évben?

itt van nézd: egy gondolkodó ember:
www.youtube.com/watch?v=9JOIrxl_UTM

Davie jókat mond többnyire, Puzsérék se tolnak propagandát a spiriten, csak néha megvezetik puzsért, pl vonával teletömték gondolom a fejét, de mivel vallásos így törvényszerű hogy téveszmés néha.

Tímár Gábort nagyon érdemes olvasni, a kardblogost, elmondtam ezt már. ő nagyon értelmes.

a szabadsajtó klubot szeretem, Tótáva, Stumpffal, G balázzsal. magyar hangot is hallgatom azok se tolják a propagandát, viszont a 24 podcastjében már olyan szinten elváltak a valóságtól néha, hogy kezdenek gyanúsak lenni.
    "Tudtam, hogy ez az elhatározás egy életre szól. Számomra a vissza ismeretlen fogalom. És az elhatározás nem átmeneti szórakozást, hanem véres komolyságot jelentett. Már akkor is ösztönszerűleg idegenkedtem az olyan emberektől, akik mindent elkezdenek anélkül, hogy keresztül is vigyék, amit…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.13 14:18:25
na
Tesz vesz XVI. 2024.03.13 14:20:44
@Serény Vélemény:

"Előtte meg kellett volna nekik egy fajta harckocsiból 300 darab. Nem öt fajtából összesen 50-60"

egyem a kis szívedet, akkor mégse tömték ki őket fegyverrel? ne válaszolj erre, ne fárassz.

a lényegre viszont nem reagáltál megint. teljesen hitvány vagy, vagy egyetértesz?

itt azt akartad mondani, hogy jenki vazallusok lesznek? még orbánt se akarják megfékezni, látható a nyugati szövetségben mekkora a szabadság. még egy hitvány oroszcsatlós, megzsarolt hazuaárulót se akarnak megállítani a jenkiknél.
Tesz vesz XVI. 2024.03.13 14:30:16
@G. Nagy László:

inkább legyen 800 ft a benzinár, meg 600 az euró, de soros nekünk ne diktáljon!!!!
ha le kell sz*pni kínát, a töröktöt, azerieket, putyint és az egész türk tanácsot, ám legyen! de soros nekem ne buzuljon!!!
    Minden idők legaljasabb kampányába kezdett a DK. Ízléstelen óriásplakátjaik a hétvégén utcára kerültek, de ez csak egyetlen elem egy összehangolt, egységes őrjöngésben. Gyurcsány évértékelője, Kálmán Olga megszólalása az ATV-n, Varju László és Fletó minősíthetetlen fröcsögése a parlamentben -…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.11 14:32:33
@Serény Vélemény:

stier gábor putyintól kap fizetést te idióta. ő nem újságíró hanem koszos hazaáruló propagandista. te nyomorult.
Tesz vesz XVI. 2024.03.11 14:39:53
@Serény Vélemény:

emellett stier gáborról még ezt is írja a wiki: "Kiterjedt publicisztikai szereplése ellenére nem tekinti magát közszereplőnek, így a kommunista rezsim titkosszolgálati iratait őrző Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában esetlegesen róla őrzött iratok megtekintését letitotta"

:D igazi hazafi mi? beléphetne a fideszbe már.
Tesz vesz XVI. 2024.03.11 17:38:11
@Boldeone2:

úristen ez a beszéd mekkora, ha tényleg megadóztatja a billiárdosokat akkor tényleg ez egy történelmi beszéd. Warren Buffet vagy a bernia Sanders volt aki tapsolt neki a maszkban?

itt kirakja a feliratot is

www.youtube.com/watch?v=cfr7Wpz_mPo
    Ha megkérdik tőlünk, mi a világ megismerésének az útja, a legtöbben azonnal rávágjuk: a tudomány! Mérő László - aki egyaránt beszéli a matematika és a pszichológia nyelvét is - Az ész segédigéi c. művében azt állítja, többféle okosság is létezik.   TUDOMÁNY - A tudományok a hitelesség…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.05 16:35:26
@G. Nagy László:

jaj de nagyon hisztis és nyűgös lesz a fideszes darab szar, ha szembetalálja magát a saját fegyverével.

nem érzed ugye, hogy hazudoztál, és jobb esetben csúsztattál, de inkább a legostobább módon gátlás nélkül hazudoztál az ellenzékről, ellenzékiekről, meg a baloldalról, meg minden nem fideszesről mostanában, hirtelen nem tetszik ez a módszer, ha pedolacinak hívnak?

ugye megkritizáltod majd orbánt is, a félisten gazdádat te tolvaj propagandista, amiért ugyanezzel a módszerrel a baloldalnak tulajdonította hogy ők nem csukták le a pedofilt, míg a fidesz szerinte lecsukta. ezzel nem volt bajod lacika?

az áldozatok az öngyilkosság után csukatták le, köze nem volt hozzá a hitvány 3x-an is áruló orbánnak.
Tesz vesz XVI. 2024.03.06 15:34:11
@baalint1: hol simogatta a pedofilokat? hogy? nem találtam meg
Tesz vesz XVI. 2024.03.11 16:20:03
@alöksz róz: voltak lacikának durva megnyilvánulásai novákkati ügyében, de hogy a pedofilokat védte azt nem láttam sehol.
k endréd védte valahol az erkölcs bajnoka?
téveszmék "Az idegen szép" 2018.10.10 16:40:50
  Fél évvel a választások után még mindig a bevándorlás kérdése az első számú téma a hazai média jobboldali szárnyában. Akárhány kormánypárti politikus, illetve újságíró nyilatkozik a kérdésben, csaknem szóról szóra ugyanazt halljuk minden esetben: "Meg kell védenünk a vallásunkat, a szokásainkat,…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.11 13:06:09
@G. Nagy László: hazudj még valami szépet. konfabulálj valamit.

melyik országról beszélünk most, és mennyi kormányt vizsgáltál meg a témakörben aki szűkebbnek érzi a hatalmát mert nem tudja már mire elkölteni az adóbevételét? egyet se?
Tesz vesz XVI. 2024.03.11 14:41:02
@G. Nagy László: sikerült megtalálni az országokat lacika?
Dr. Svéd Tamás, dr. Kincses Gyula és dr. Álmos Péter Zoltán a Magyar Orvosi Kamara országos elnökségének sajtótájékoztatóján MOK: Ma a kormány hazugságok alapján indított nagyon durva támadást, hitelrontásért pert fogunk kezdeményezni BELFÖLD 2023. február 27. – 16:29     „Ma a…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.07 16:39:50
fidesz 2004-ben még ellenezte a népszavazáskor a kórházprivatizációt a Munkáspárt kezdeményésére, nem zavaró amikor 6 kórházat akarnak átjátszani most MAGÁNalapítványoknak?

A Fidesz a kampány kezdetén saját – a privatizációt az élet minden területén leállító - népszavazási kezdeményezését helyezte előtérbe. A jobboldali párt többször is értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy a kormány az Európai Unió más tagállamainak gyakorlatával ellentétben a magánosításban látja a megoldást.

A Fidesz hamarosan feladta saját népszavazási kezdeményezését és síkra szállt a kórházak magánosítása ellenében. Orbán Viktor újságírók előtt kijelentette, hogy a kormányzat nem a rendszer javításának szándékával, hanem önérdekből törekszik a kórházak privatizációjára

A Fidesz kampányának fő üzenete az volt, hogy az egészségvédelem oly' fontos társadalmi ügy, hogy mindenképpen meg kell védeni az azt döntően piaci alapon kiaknázni akaró profitorientált szolgáltatóktól. Erre utalt a párt népszavazási jelmondata is: Az egészség nem üzlet!

kókának is mondhatták volna, mikor a magánkórházának az építéséra ÁLLAMI támogatást adtak a fideszesek, ez nem hazaárulás? közpénzen egy fidesz-diplomataútlevetes szdsz magán kórházát támogatni, miközben az állami kórházak sorvadnak.

elszámoltatásuk volt megígérve, nem a pénzzel kitömésük.
KKBK Pár kérdés a fideszesekhez 2023.05.30 14:10:00
 „Valamely új tudományos igazság nem úgy szokott győzelemre jutni, hogy az ellenfelek meggyőzetnek és kijelentik, hogy megtértek, hanem inkább úgy, hogy az ellenfelek lassanként kihalnak és a felnövekvő nemzedék már eleve hozzászokik az igazsághoz.”- Max Planck: Wissenschaftliche Selbstbiographie,…..
Tesz vesz XVI. 2024.03.06 11:55:03
Tesz vesz XVI. 2024.03.06 14:19:33
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

én ezt nem bírom elviselni idegileg, élőben játszd meg ezt velem te k korcs. és k-ra fájni fog valakinek

tényleg kérdéses, hogy megafonoso hitvány darab szar vagy aki trollkondik, vagy komolyan gondolod és szellemi fogyatékos.
  Szeretem Gulyás Marcit. Igaz ugyan, hogy a politikai, ideológiai, társadalomfilozófiai értékválasztásaival a legkevésbé sem értek egyet, mindazonáltal tisztességesnek és korrektnek tartom. Most, amikor két tüntetés közt vendégül látta a baloldal három vezetőjét, el kell ismernem: őket sem…..
Tesz vesz XVI. 2024.02.26 14:25:30
@Boldeone2:
"Ő egy önjáró ember."

egy önjáró elmebeteg? egy önjáró bolond? ha nem látsz rá a számlájára, akkor miért mondod hogy nem korrupt?
nyilván valami különlegesen erős elmeháborodottság kell ahhoz hogy a nato tagságunkat megkérdőjelezze meg hogy a finn miniszterelnök akkor háborús uszító mint putyin atommal fenyegetőző NÉPIRTÓ rezsimje!
szóval azt mondod hogy bolond? nem jobb egy racionálisan gondolkodó korruptként gondolni rá a propagandát hint néha, mint bolondként?

nézd nagyon naív vagy, látható lacikával való párbeszédeidből, majd nyilván pont neked hiszem el, hogy szerinted siffer is jó ember, aki nem korrupt.

ahhoz képest hogy nem ismered Hadházyt, még a nevét se tudod leírni, de határozottan állást foglaltál korábban és semmivel se tudod alátámasztani, de még mindig ismétled a hülyeséget hogy nem kompromisszumos természet... b+ aki nem lefizethető arra használnád ezt?!
te még azokat se ismersz igazán, akiket ismersz...
Tesz vesz XVI. 2024.02.26 14:37:12
@taga20: és ez csak a jéghegy csúcsa.

minden fideszes hazaáruló. mégha a többség gondatlanságból is elkövetett hazaáruló

hát lacika szándékosan hazudozik és hitványkodik. direktbe játssza a hazaárulót, aztán patológiásan, állandó jelleggel hazudozik mindenben a hitvány korcs hogy a bőrét, jóhírét mentse, nincsenek erkölcsi érzékei, pszichopata, csak mímeli, mert azt azért tudja mit kell mutatnia magáról a világnak a buta szőllősgazdának.
Tesz vesz XVI. 2024.02.28 17:43:16
@Boldeone2: tehát akkor nem a fideszes korrupt lmp-vel volt a baj, hanem Hadházyval, aki

te akkor sallai róbert benedekkel is összeveszett aztán sallai róbert benedek kapott a fidesztől egy jelentős pénzösszeget. Sallai akkor nem nehéz természet? jó reggelt
ismered az lmp etikai bizottságát?

mi derült ki a lmp-s korszakából? meg tudod mondani hogy miért nehéz természetű KONKRÉTAN?
te magad vallottad be hogy nem ismered, igen, ezek valóban "KURVA" nagy érvek.

volt egy ilyen kérdésem: nem kompromisszumos természet... b+ aki nem lefizethető arra használnád ezt?!
vagy csal szajkózod a hülyeséget ész nélkül, amit a korruptak is szajkóznak. jó reggelt.
    Állandóan ezt halljuk. Magyarország nem igazi demokrácia. Hogy miért? Mert Orbán folyton nyer... Természetesen ez az ország minden bajának az oka, még a gyermekek ellen elkövetett bűntettekről is Orbán tehet. "Ahol érinthetetlen kaszt létezhet, ott lesznek portyázó pedofilok is." - írja a…..
Tesz vesz XVI. 2024.02.20 14:45:57
@Serény Vélemény:

mert milyen önálló döntése volt a molykepke novák katinak meg varga juditnak bazmeg?

mikor orbán még azt se engedte meg a "miniszterének" hogy lecserélja az Ángyán által már felvázolt tartótiszt államtitkárát, te is síkhülye vagy?

ennyi hülyét. csak ennyit írtam te nyomorult? hol a válasz a többi felvetésemre?

mondtam hogy le van szalámizva az ellenzék. mit nem értesz? szerinted a gerrymandering, a kubatov -listával tisztességes bazmeg? a győzteskompenzáció tisztességes? a választási csalások tisztességesel? a közmédia tisztességes és okos? agyhalott vagy bszod?

és ráadásul nemcsak a fidesz szalámizza az ellenzéket, hanem gyurcsány is, a régi barát.
gyurcsány nem akar spéder, simicska, az öreg vitézy, vagy bigelaci sorsára jutni. kénytelen behódolni az orosz csicskás fidesznek.
Tesz vesz XVI. 2024.02.21 09:20:38
@G. Nagy László:

lacika, a környezetszennyezést a "7-es hazafi" még nem ítéli el meg az ország szétlopását, az már csak a 8-as?

ha nem vagy képes fejlődni, akkor töröld a blogodat te hitvány, hazug, szellemi fogyatékos propagandista.

"Úgy pöfögte a gyár a belélegezve vetélést vagy a magzat rendellenes fejlődését okozó anyagokat, mintha friss tavaszi levegő lenne:

⚫️ a szén-dioxid mennyisége a 2018-as évhez képest a hétszeresére nőtt;
⚫️ a belélegezve vetélést vagy a magzat rendellenes fejlődését okozó N-metil-2-pirrolidonból 2019 és 2022 között 88 tonna került a levegőbe;
⚫️ a 2021-es vizsgálatok szerint a munkahelyi levegőben a nikkel és a kobalt megengedett koncentrációja a határértékek tíz- és hússzorosa volt."

telex.hu/belfold/2024/02/20/god-samsung-nyereseg-eletveszely-birsag

A nikkel határértékének kétezerszerese érte a szigetszentmiklósi akkuüzem dolgozóit

444.hu/2024/02/13/a-nikkel-hatarertekenek-ketezerszerese-erte-a-szigetszentmiklosi-akkuuzem-dolgozoit?fbclid=IwAR0YPfCOuhhshKvKvJkiQQ8-Px64aHO-QhSETgZtsW2I80EiGifn8CuJZr4

Rosszul lettek azok a kormányhivatalnokok, akik a bátonyterenyei akkufeldolgozót mentek ellenőrizni

Az ellenőrök bőrkiütésesek lettek, torkuk kaparni, szájuk pedig fájni kezdett az üzemben. Határozatuk szerint az a bűz, ami az akkufeldolgozóból áradt, simán elérheti akár a 21-es út túloldalán álló lakóházakat is.

hvg.hu/gazdasag/20230621_atlatszo_batonyterenye_akkumulatorgyar_rosszul_lettek_a_kormanyhivatalnokok

a környezetvédelem a hazaszeretet legtisztább megnyilvánulása, nem az ha a félhülye haverjaiddal részegen ordított a himnuszt a stadionban, barom.
Tesz vesz XVI. 2024.02.22 16:00:59
@Boldeone2: még mindig úgy beszélgetsz vele mintha egy tisztességes emberrel beszélgetnél.

ne legyél már ennyire naiv, gáltlástalanul hazudozik
Archiregnum Gyermekbarát kormány 2024.02.07 23:03:48
Nem tudok elmenni az újabb botrány mellet szó nélkül: Kegyelmet kapott az abuzáló igazgató bűntársa. Jó lenne röhögni a 444en, hogy újra lyukra futottak, de a tények nem errefelé mutatnak. ..
Tesz vesz XVI. 2024.02.12 12:09:36
@Tata86: nem téved hont, hanem hazudozik hitványkodik és rogán fizeti, meg rogán rakta be

tényleg ilyen fogyatékos vagy hogy a kontextust keresed EGYÉRTELMŰ mondatoknál is? nem te vagy a legélesebb kés, azt már régóta tudom, node ez már megint színvonal alatti, mint amikor a k ghazdaságot se érted, meg az eü., meg a fudant, aztán mindig kihitványkodsz a vitából. és újra kezded mindig a háborodottságod

kérdés a hvg-be meg az átlátszóhoz hogy került, tippjeim vannak.
Tesz vesz XVI. 2024.02.21 10:14:22
@Tata86:

mondd te teljesen ostoba vagy?
magyar péter mind a legbelsőbb körök egyike a másodvonalból gulyás gergely nagy barátja, elmondja hogy rogán fizeti hontot.

és te ignorálod.

nem nem a másodperces részlet alapján mondom, hanem az egész munkássága lapján te retardált!

múltkor mutattam azt is, hogy hont bevallja hogy nem ellenzéki hanem fideszes, ott is balfaszkodtál te korcs.

ki mondta hogy rogán rúgatta ki novákot és vargát és nem orbán?

a kiscserkész nincs képben mindennel.

de hogy a fidesz pénzeli hontot és hogy van egy másodvonalas propaganda a belgáknak, mint hont, siffer, vona, az index.

az teljesen egyértelmű azoknak akik tudnak gondolkodni, hogy nemcsak pacekba tolják a primitív megafont, hanem van értelmesebb propaganda is.

amúgy megvannak azok a felvásárlási törvények, amiket hont még fideszes képviselőként hozott baromka?

tudatlan arrogáns balfasz vagy, tibiatya a kedvenced, látszik is.
Tesz vesz XVI. 2024.02.22 08:31:54
@Tata86: és ha máűr index, akkor megemlíthetjük az ATV-t is ahonnan már cselesen folyik ki a fideszes proapganda, vagy te ezt is tagadod hülyegyerek?

a CSATT színvonalas, pár egyéb tartalom meg már nyílt hazugság