Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gajdics Ottó baráti kör

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A jó filmek egyik ismérve, hogy odaszegezi a nézőt a képernyőhöz. Michael Moore alkotása, a Kapitalizmus: Szeretem című agymosási kísérlet olyan brutálisan ostoba, szájbarágós és hatásvadász, hogy egyszerűen képtelen voltam együltemben végignézni. A rendező tökéletesen hülyének nézi a befogadót.…..
  Egyre gyakrabban esik szó a készpénzmentes fizetési megoldásokról, mi több: a jövő társadalmairól, melyek - egyesek szerint - egyáltalán nem használnak majd bankjegyeket és érméket. A világ központi bankjai gőzerővel dolgoznak a digitális jegybankpénz (CBDC) fejlesztésén, néhol már túl is vannak…..
Gajdics Ottó baráti kör 2023.08.23 12:54:04
@G. Nagy László: itt a lényeg lacika, ezt a kommentet törölted 6x és tiltottál 14x, meg a többi kommentem is visszaállíthatnád.

"Én ettől nagyon messze vagyok. És bőven látom is a hibákat - amikor például egy apró kátyú foltozása miatt két hétig leáll Észak-Budapest forgalma, mindig Londonra hivatkozom"

jó de ez budapest. Karácsony meg "alkalmatlan". kemény rendszerkritika b*szod. miért törlöd állandóan a sírásó tanár kommentemet? hazaszeretetből te idióta?
miért nem írsz valami naív ábrándos posztot pesty lászlóról?

"Ettől még imádom a hazámat és hiszem, hogy a világ egyik legjobb helyén élek. És igen: van lúdbőr a himnusz alatt. Adnék magamnak olyan 7 pontot hazaszeretetből."

csupán csak 3 minusz pont, amiért alkut kötnél és tárgyalnál a megszállókkal, ahogy írtad a kommentekben is:

"minek veszekedni ha verekedni is lehet? - A birkává butított agymosottak ma kórusban bégetik: "a béke rossz, a háború jó..." Aki fegyverszünetet és béketárgyalásokat sürget, az a Sátán küldötte; szent csak az lehet, aki fokozná a vérontást... Tényleg kezd totálisan elhülyülni az emberiség."

teveszmek.blog.hu/2023/02/28/_minek_veszekedni_ha_verekedni_is_lehet

10-3 = g. nagy lacika. ugye a 10-es aki "meghalna a hazájáért" és aki fokozná a vérrontást! de ugye ez még a doni áldozatokra se egyértelműen igaz, hogy hazájukért haltak meg, és nem az aktuális rezsim kedvéért. tudod kikre teljesen egyértelmű ez? 1848. 1956. és mst ukrajna kapcsán kurvára egyértelmű, akik szerinted megérettek a pusztulásra? de miért is? sose tudjuk meg, mert nem kötnek békét! nem akarnak trianont a mocskok, mi? idióta

de most akkor a 10-es hős vagy totálisan elhülyült?!

lacika!!!!! ne hagyj minket kétségek között vergődni!!! VÁLASZOLJ! (
Gajdics Ottó baráti kör 2023.08.23 12:59:04
@G. Nagy László: amikor a b*szatlan nőkről írtál, meg a homokos nemi érintkezésről ("apa1 apa2" c. mondat) akkor nem voltál ilyen szemérmes lacika, most hirtelen megtértél?

még mindit a régi nóta, megkeressem hogy melyik posztodban vallottad be, h hazudtál arról, h a stlíusom miatt tiltasz?
Gajdics Ottó baráti kör 2023.08.23 13:11:48
@G. Nagy László:

és te eldöntöd innen hogy az ukránok melyikek? az 56-osok melyikek? a 48-asok?

mi a különbség a 48-as szitu meg az urkán helyzet között?
    „Én azt állítom, hogy mindennek a gyökere a férfi és a női identitás, ha életet akarunk továbbadni.” – kezdi Pécsi Ritával, az organikus pedagógia hazai zászlóvivőjével való beszélgetését a házigazda Bedő Imre. Erre az alapgondolatra épül a teljes harmincöt perces diskurzus, szembefordulva a…..