Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesz vesz XI.

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyre gyakrabban esik szó a készpénzmentes fizetési megoldásokról, mi több: a jövő társadalmairól, melyek - egyesek szerint - egyáltalán nem használnak majd bankjegyeket és érméket. A világ központi bankjai gőzerővel dolgoznak a digitális jegybankpénz (CBDC) fejlesztésén, néhol már túl is vannak…..
Tesz vesz XI. 2023.08.22 14:47:52
@baalint1: ez a cikk egy kib. botrány, már néztem

"Magyar remény 1968-ban"

nem lehet olyan szemszögből megközelíteni hogy védhető legyen.

a komcsik
56
"békepártiság"
diktatúra
putyinbarátság

persze az agyhalottak nem értenek semmit belőle, a mandineren azért beleolvastam volna a kommentekbe
mint a diplomáciában, alig talál már kádert a fidesz, mert akinek egy minimum gerince, becsülete van, az nem szolgál ilyen elvtelen hazaáruló rezsimet mitn a fidesz.
hát lacika nemcsak síkhülye, hanem még hitvány korrupt is. de szerencséjére már fideszes "újságíró" propagandisták is olyan bolond síkhülyék mint ő.
Tesz vesz XI. 2023.08.21 14:30:51
@G. Nagy László:
" Soha nem térek ki a válaszadás elől. "

komolyan?! akkor orbán azután lett nemzeti szuverén hogy megtudta, hogy mi putyinnak a véleménye az ukrán natóról, vagy azelőtt votl nemzeti szuverén? mikortól lett félisten? akkortól amikor megzsaroltál az oroszok, mert magától nem annyira ostoba hogy politikai hullát csináljon magából a nyugaton, hogy még lukasenkóval is idilli a kapcsolatuk. itthon is orosz segítséggel vernének le egy forradalmat amúgy, ahogy lukasenkónál, de sebaj. félisten ez a hazaáruló.
ugye mert 2008-ban orbán be akarta léptetni ukrajnát a natóba és elítélte az orosz katonai akciót. erre írtad te, hogy AZÉRT mert AKKOR MÉG nem tudta mi putyinnak a véleménye!

de ha nem térsz ki a válaszadás elől, akkor ha orbánnál nem baj a hazugság, mert pszichopataként nálad azok "csak szavak", akkor ugye gyurcsánnynál se baj hogy hazudott.
amikor azt állítod "csak szavakkal"hogy te is kint voltál gyurcsány ellen tüntetni (hisz minden komcsi is partizán volt 45 után), akkor te nem a hazugságok miatt tüntettél? nem azavart hogy mindenki körülötted amiett is tüntetett? elvegyültél

hogy kötsz szövetséges

gátlástalanul behazudja hogy soha nem tér ki a válaszadás elől bazmeg, mikor MINDIG kitér! gátlástalanul behazudj hogy a szabad vita híve, aztán 11x kitilt, meg törli a kommentjeimet mikor nincs igaza.
gusztustalan korrupt hitvány gerinctelen véglény.

" Fura, hogy a politikai szekértábor-logika nálatok mindent elfogadhatóvá tesz"

nálad nem tesz mindent elfogadhatóvá?!?! HOL KRITIZÁLOD A FIDESZT TE NYOMORULT?! hol egy poszt pesty lászlóról, akivel te állítólag mindenben egyetértesz! akkor ki a faszomnak mészáros lőrinc a strómanja?! bárcsak sztálin elvtárs tudna róla mi?!

soha nem tér ki a válaszadás elől, mondja ugyanabban a kommentben, amiben kitér a homokos vs liberális válasz alól.

hogy lehetsz libabőrös a himnuszunkat hallgatva mikor hazaáruló vagy? a hazafik nem szokták szétlopni az országot, meg lahazudni a csillagokat is

mégis törlöd a kommentemet állandóan, amiben kérdezem, hogy miért nem írsz néha arról, hogy a sírásó többet keres mint egy tanár.
a válasz online ír róla. mert ők inkább hazafiak? "csak szavakban" nem lehet valaki igazi hazafi.

"Egy meglehetősen véleményszabad környezetben élünk, bárki mondhat, írhat amit akar."

kivéva ha 11x kitiltasz és törlöd a kommentjeimet te k nagy liberális.

a mocskos fidesz teszi szar hellyé ezt az országot. és a magadfajta korrupt hitvány hazaáruló agyhalottak. nélkületek nagyon szép kis hely lehetnénk.
www.youtube.com/shorts/kn-Cxfb-Jpg
Tesz vesz XI. 2023.08.21 15:47:25
@G. Nagy László: " Soha nem térek ki a válaszadás elől. "

tagadod a oroszok általi népirtást? Bucsa, tudod, meg a többi helyen is előfordulnak.
egyenes kérdés. még szerencse, hogy te sose térsz ki, és megválaszolod

olyan vagy mint wildhunt kolléga? meg a sadist nevezető kis patkány is a haverod, aki nem akarna a nőknek szavazati jogot adni.
jó társaságban vagy velük, ugye?
Archiregnum Az Alternatíva II 2023.06.06 22:24:24
Ha már tegnapelőtt lehordtam a Momentum lusta, gyáva, unalmas, érthetetlen, drága és totálisan hatástalan propagandapróbálkozását, nézzük meg a Mi Hazánk lusta, gyáva és unalmas bohóckodásán keresztül, mivel is érhetné el egy ellenzéki párt, vagy akár az egész társaság, hogy legalább az én szívemet…..
Tesz vesz XI. 2023.08.22 11:51:19
@IdomitottFoka: ja és én még Tatát ostorozom, amiért vírustagadó, meg hontot és tibiatyát olvas meg hallgat...

pedig egy becsületes géniusz lacikához képest.

csak hát még mindig nem tökéletes... de a magyar ugaron igazán lehetek elnéző Tatával. legalább felfogja néha egy komment lényegét. mégha hülyeségeket is beszél.

a nacionalizmus már létezik és nem lehet megszüntetni. "büszkeség" a magyar kultúrára, tudományos sikerekre, vagy csak ahogy Radnóti írja a gyerekkori emlékekre.
Radnótinak is volt nacionalizmusa, nemcsak Petőfinek, és József Attilának.

a nacionalizmus ma ugyanúgy szembeszállhat az orosz tudományok központtal és bankkal, az orosz térnyeréssel, ahogy a kínai aksigyárakkal, mint az abszolút monarchiával. tévút felhozni. mindkettő, mindhárom jogos igényekre alapul, az életszívonal is jelentős tényező volt 1848-ban.

ha megértesz egy értelmes művészi alkotást, akkor azonosulsz vele többnyire.
  „Ma a harcosok és az elmélkedők egyaránt úgy vélekednek, hogy nem egyetlen feminizmus létezik, hanem a feminizmusnak számos formája: a radikális feminizmustól a liberális feminizmusig, a fekete feminizmustól a leszbikus feminizmusig, az interszekcionális feminizmustól a lenéző, fehér…..
Tesz vesz XI. 2023.08.22 11:43:58
@Sadist: jaj egyem a kis szíved, naponta kell a bolsevik listádat frissítened. mindjárt megsajnállak. hallod te korcs incel: beszéljük már meg miért nem választhatnak szerinted a nők:

Sadist2023.03.08. 12:53:58
"Ott baszódott el minden, amikor a nők megkapták a szavazati jogot bármiféle felelősségvállalás nélkül."

vilagbarangolo.blog.hu/2023/03/06/a_nemzetkozi_nonap_225
  Szombaton a magyar férfi vízilabda-válogatott 13 Európa-bajnoki és 9 olimpiai aranyérme mellé begyűjtötte a negyedik világbajnoki címét is. Hosszasan lehetne ecsetelni az egyenes kiesési szakasz elképesztő izgalmait. Ódákat lehetne zengeni Zalánki Gergőék bravúros megoldásairól. Ki lehetne térni…..
Tesz vesz XI. 2023.08.22 11:39:55
@kiskutyafule: az előbb még láttad.

itt van:
Áltudományos mechanika - Dr. Orosz László előadása, Egelyről is beszél
www.youtube.com/watch?v=pEC4kYyeiPI

mentsd el a linket, mert megint kitiltanak hamarosan, meg törlik az összes kommentem, sajnos elmebeteg pszichopata a téveszmés bloggazdánk.

vigyázzatok mert ha nincs igazatok a vitában és felveszitek a stílusát (neki lehet káromkodni), akkor titeket is kitilthat, meg törli a kommentjeiteket, amikben rámutatattok a hibájára.