Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Loch Ness

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabesz lőtte ezt mutáns Bacardi Breezert a vadonban. Azt hinné a Homár, hogy a cukrostakony italok a világ végéig tartósak, vagy csak kiszívta a nap az üvegből a színezéket?Ezt a hét végén fényképeztem egy METRO áruházban. Lehet a Bacardi a magyar narancsból készit italokat…..
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
Árpi egy hete tapasztalta, hogy az IKEA-ban kartonpapírrá vékonyodott a farostlemez. Mint kiderült, ők igazából tudtak erről, csak elfelejtettek szólni: Tisztelt ****! Sajnálattal olvastam panaszos sorait, melyben arról tájékoztat, hogy a Billy könyvespolc hátlapjának anyaga nem…..
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
Lord Loch Ness 2008.08.29 13:45:25
Céadaoin · iterum.blog.hu 2008.08.29. 13:26:52
Na, ha kezdődik a politizálós session, akkor én megyek vissza az ágyba... :-(


Azér nézz be alá előtte
Tékozló Homár Soká jön a busz 2008.08.28 09:23:00
Naiv fotóriporterünk pozitív fejleményként értékelte a szegényes bútorzatú megálló fejlesztését, a Homár szerint viszont ez egyértelműen jelzi, hogy lehet, hogy órákat kell várni a következő buszra:A sokat panaszolt, és méltán rettegett tömegközlekedési társaságok…..
M. egy klasszikus fantombírságot kapott az Erzsébetvárosi parkolómaffiától, amire a Homár a szokásos választ tudja adni: dugják a fülükbe! Sajnos ezekkel nem lehet mást csinálni, mint megvárni a behajtót, aztán a pert, ott pedig rongyosra verni őket bizonyítékhamisítás vagy…..
bagzómacska Stroboszkóp - Szűz 2008.08.29 10:36:00
Valahogy ismét elfelejtődött az aktuális stroboszkóp. Pedig megint van születésnaposunk. Lássuk:    Augusztus 23. - Szeptember 22. Jelleg: föld Szín: barnás föld színű árnyalatok, és tarka ruhák Drágakő: karneol, topáz, vérkő, karneol Szerencsenap: szerda…..
Lord Loch Ness 2008.08.29 10:47:35
Az, hogy a raktárkészlet nem egyezik a nyilvántartással, egy dolog. Hogy emiatt Takinak másikat ágyat kellett választani, amiről később szintén kiderül hogy nem elvihető, még mindig nem egyedi eset. De hogy a joggal visszakért pénzt átutalással akarja rendezni az áruház, azon…..
Lord Loch Ness 2008.08.29 09:42:38
Lord Loch Ness 2008.08.29 10:24:43
A rugalmatlanság és a butaság iskolapéldája az, amikor nem lehet megvenni valamiből a kiállított vagy utolsó darabot, mert csak. "Van ilyen", mondta az eladó, VMJ-nek pedig nem kellett kétszer mondani: elköltötte a pénzét máshol.Tudom, hogy huszonévesen tesz néha az ember…..