Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isuka888

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
Isuka888 2024.03.10 18:37:50
@MdewC: Isten éltessen, szupi élmény lesz
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
Isuka888 2023.09.23 19:59:26
@Attilio79: Pont ezt akartam mondani, Sárospatakon élek megyei 1-ben van a csapat, de ez itt is elfogadhatatlan lenne, borzasztó mi van itt
A Juventus az Udinese elleni mérkőzéssel zárta az előző szezont, s most ismét ez az együttes lesz az ellenfél az új szezon nyitó fordulójában.  Massimiliano Allegri keretében természetesen ott lesz a nyáron Torinóba igazoló Timothy Weah, valamint a kölcsönből visszatérő Weston McKennie is, s a…..
Isuka888 2023.08.20 20:54:21