Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesz vesz VII.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nap múlva, március 8-án tartjuk a nemzetközi nőnapot, amely eredeti céljai szerint többek között a nők évszázados, egyenjogúságért folytatott küzdelmének állít emléket. 2020-as nőnapi felvonulás és tüntetés a spanyol fővárosban, Madridban. (forrás: Wikipedia)   Ma már elsősorban a hölgyek…..
Tesz vesz VII. 2023.08.17 12:42:48
@Sadist: vagy a kis incelnek nem jutott nő, ezért nőgyülölő lett? egyem a kis szíved: megható történet, mind a 16 éveddel vernéd a nyálad itt a nagyvilágba, az élet nagy kérdéseiről tőszavakban, de jó társaságban vagy te a funkcionális analfabéta, elmebeteg gátlásralan hazudozó nárcisztikus pszichopata, korrupt g nagy lacikával, meg a fidesszel.
  „Ma a harcosok és az elmélkedők egyaránt úgy vélekednek, hogy nem egyetlen feminizmus létezik, hanem a feminizmusnak számos formája: a radikális feminizmustól a liberális feminizmusig, a fekete feminizmustól a leszbikus feminizmusig, az interszekcionális feminizmustól a lenéző, fehér…..
Tesz vesz VII. 2023.08.17 12:19:10
@G. Nagy László: én is azt mondom hogy hagyjad már a hisztit, és pl a fideszes indexen olvasd már el a cikket. micsoda hiszti te kis pszichopata. bizonyára a magyar rendszer NEM zsarolja és alázza a nőket. és a pszichiátria beteg se mindenhol vannak tele tetvekkel meg poloskákkal!

véletlen hogy 8 fideszes ad át egy földutat meg egy zebrát is.

a Valóság nagybátyánkat viszont általában szeretni szokták az értelmes emberek. hát téged kívéve., van ez így. megesik néha.
  A jó filmek egyik ismérve, hogy odaszegezi a nézőt a képernyőhöz. Michael Moore alkotása, a Kapitalizmus: Szeretem című agymosási kísérlet olyan brutálisan ostoba, szájbarágós és hatásvadász, hogy egyszerűen képtelen voltam együltemben végignézni. A rendező tökéletesen hülyének nézi a befogadót.…..
Tesz vesz VII. 2023.08.16 15:13:37
@Lord_Valdez:
a neoliberalizmus még mindig tart, az usában is, ahol nincs jóléti állam, kivéve a könyvtárakat úgy látszik. az utolsó bástya.
és itthon is. még jobban építik le az oktatást és ez eü.-t. igen, hogy nem emelnek bért ilyen inflációnál az is leépítés.

"olyanokat tanít, hogy az állam ne költsön többet, mint amennyi bevétele van"

ez egy nüansz. attól még leépítik sokan a jóléti államot. a neolib politikus attól még költekezhet, most is csak az uniós pénzek miatt fogta vissza magát az építkezésekben orbán és lázár.

"ki a fene akar azért politikus lenni, hogy utána ne legyen hatalma?"

thatcher meg reagon, tony blair. gyurcsány, és orbán, ez valójában azt jelenti, hogy minden hatalmát a nagytőke mellé kell állítaniuk, ne érd be a kampányszöveggel, meg a reklámmal, a valóságos tettet nézzed.
német autógyárak? ázsiai aksigyárak? részletezzem vagy te is látod?

"Viszont közben ő értéket termel, amiből az ország gazdagodik"

milyen értéket? mikor az értéket, a tőkét kiviszi! ez a jövedelemáramlás, nem fektetik itt be, mint értéket! nem ide adják el az autókat! számold már bele mennyi támogatást kapnak, és mennnyit adóznak utána! több tíz év mire esetleg megtérül.
a magyar családi pékségek itthon tartják a pénzt, és itthon költik el, fektetik be. két külön példát akarsz összevetni, ami nagyon különbözik, közgáz analfabéta vagy.

"Teljesen értelmetlen a gazdaság működését úgy nézni, hogy közben azt feltételezed, hogy a pénz értéke változatlan."

már megint.. te jó ég.. és ki beszélt erről? ez az infláció, igen, és? már írtam, leírjam még 6x? másold már be azt a részt, amire reagálsz. nem tudsz vitázni? vagy nem értettél meg valamit?

" minthogy a kereskedő igazából egy parazita"

itthon azok is, akik tönkreteszik a magyar mezőgazdaságot, de van olyan hely, ahol nem olyan durva árréssel dolgozik.
kkbk.blog.hu/2010/10/14/magyar_mezogazdasag_a_rendszervaltas_utan_szubjektiv_elemzes

"A monetáris politika valóban a pénzmennyiségét szabályozza, de továbbra sem a gazdaságban lévő értékekét. Nincs olyan alapkamat, amitől egy Suzuki kipattan a semmiből."

nincs te jó isten. csak olyan alapkamat van, ami a pénz ÁRFOLYAMÁT határozza meg. ezért ment 400 alá az forint/euró, mert feltették 18%-ra, jó reggelt!

lehet ez a kommentem eltűnik mert vadászik rám a téveszmés bolond