Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alolkabolka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
alolkabolka 2010.01.12 10:42:40
@magyalka: pontosan erről van szó! Amikor kiderül, hogy százmilliós végkielégítések (lopások, csalások) vannak a mi pénztárcánk kárára, akkor kell odamenni a civileknek, a buszvezetőknek és szakszervezeti vezetőnek együtt (és akkor lehet tartani akár fél napos sztrájkot is - hogy sorry de most küzdünk valamiért, ami felháborító), hogy most azonnal menesszék azokat akik ezért felelősek. Ez valahogy elmaradt... most a cafeteria-ért viszont megy balhé.
alolkabolka 2010.01.12 10:52:21
@talpi: "Amúgy kiváncsi vagyok, meddig bírják fizetés nélkül a sztrájkoló urak és hölgyek,..."

Kiábrándító lesz, de sztrájk alatt jár a fizetés.
A magyar gyomrok csökkentett koleszterinttartalmú megmentője, a zsírszövetek és a Sziget fesztivál esküdt ellensége, a Komáromi István után legismertebb kiugrott rendőr ezúttal a paprikaimádókat vette pusztító marketinggépezetének célkeresztjébe. Nem elégedett meg az eddigi…..
Az Apple fanatikusok évek, ha nem évtizedek óta megváltóként várják, hogy az Apple itthon is megnyissa az irodáját, mert ettől várják a külföldön oly természetes, magas színvonalú szolgáltatásokat. Aztán a nagy álom teljesült, megérkezett hozzánk is az Apple, de ahelyett,…..
Mindazoknak, akik epekedve várták: a kedvcsináló képek után végre elkészültek a portorozsi magyar party videói – mulató hazai reklámszakemberekkel, odatévedt pirani gimnazistákkal, elfogult és szakmaiatlanul jókedvű riporterekkel, szervező-interjúval, és külön anyaggal az…..
Most belterjeskedünk egy kicsit, mert egyrészt nincs értelme olyan napon közérdeklődésre számot tartó posztot kitenni, amikor nincs bent Sz-BB, másrészt meg csakúgy kell néha ilyen is. Azt nem mondanánk, hogy egetrengetően vicces lenne a Crispin, Porter+Bogusky gyakornokainak…..
Tudom, hogy manipulatív, meg hogy azért csinálják, hogy ettől jobbat gondoljak róluk, a Pedigreenek gondolatban ennek ellenére kiosztottam egy pirospontot. Bármelyik másik tündibündi, édibédi, makkegészséges, fényes szőrű reklámkutyákat mutogató kutyakajacég is felvállalhatta…..