Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobJuW34

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus vasárnap Toszkánába látogat az Empoli elleni meccsre, s motivációban bizonyosan nem lesz hiány a vendégek részéről, hiszen a Bologna ellen az elmúlt fordulóban meg kellett elégedniük egy döntetlennel, s májusban az Empolitól 4-1-re kapott ki az azóta keret tekintetében alig változott…..
RobJuW34 2023.09.03 21:13:55
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
RobJuW34 2023.08.27 22:22:41
@venember83: igen egyet értek veled kellett volna előre nagyon
A Sky Sport értesülései szerint Romelu Lukaku egyéb opciók után nézhet, mivel a Juventus és a Chelsea közötti egyeztetés teljesen megszakadt, így a játékos Torinóba szerződtetése meghiúsult. Alfredo Pedullà szerint a Tottenham is bejelentkezett a csatárért, miután értékesítette Harry Kane-t, és a…..
Több hírforrás, köztük a La Gazzetta dello Sport, a Corriere dello Sport és a Tuttosport egyaránt arról számolnak be, hogy a Juventus újra komolyan fontolgatja, hogy az átigazolási időszak zárása előtt kísérletet tegyen Domenico Berardi leigazolására.  A zebramezesek új sportigazgatója, Cristiano…..
RobJuW34 2023.08.14 19:16:04
@Gaben Smith: igen én is olvastam hogy a tottenhamal tárgyal de állítólag csak a juvét várja ezért nem fogadta el az arabok ajánlotát
RobJuW34 2023.08.14 19:19:27
@RobJuW34: még olyasmit is olvastam hogy mivel Neymar az arabok hoz ment így a PSG chiesarval potolná juve kb 50-60at kér érte
Gianluca Di Marzio tegnap este megerősítette a Nicolò Rovella távozásával kapcsolatos pletykákat, a Lazio szeretné megszerezni a fiatal olasz középpályást, a Juventus pedig 24 millió eurót kér érte. A távozása esetén az Öreg Hölgy egy másik játékost szerződtethet. Alfredo Pedullà szerint Nicolò…..