Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebda

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrök karjelzéseinek jelentésével valószínűleg többen tisztában vagyunk, mint a sötétben fényjelzéssel történő irányítással. László jól megkapta a rendőröktől, hogy ő bizony rosszul tudja. Kérdés pontosan hogyan is hadonászott a közeg és mindebből mit lehetett…..
Van az a szint, amiért még az Irigy Hónaljmirigy show-inak, vagy Sas József kabarétréfáinak kiötlői is bocsánatot kérnek, és ha létezne az időgép, nem azért utaznának vissza, hogy Microsoft-részvényeket vegyenek, hanem hogy kitöröljék azt a pillanatot a történelemből, amikor…..
Vannak képes szóviccek, amik mellé felesleges bármilyen kommentár, kész munkadarabok, kár reszelgetni rajtuk. Ákos műve ilyen, köszönjük az elsőrangú ökölcsapást...
zebda 2008.09.02 12:44:02
Pozsi, az Index legendás szóvicces tömeggyilkosa és a korszellemmel dacoló boroskóla-prófétája hónapok óta nem egyszerűen alkotói válságban volt, hanem ijesztően kifordult önmagából. Vagyis elhallgatott. A nehéz periódus végét jelezheti, hogy a főnixként megújuló…..
Döbbenten állunk, mint az egyszeri anyóka a swinger klubban. Ritkán fordul elő ugyanis, hogy olyan komplett gesammtkunstwerket kapjunk, mint amit riot89 küldött Erdélyből. Teljesen értelmetlen, bélcsavarodást okozó szóviccek, penetráns kísérőlevél és végül egy mesteri képvicc:…..
SzigMa küldött nekünk egy szigorú figyelmeztető táblát, nem lennénk meglepődve, ha bekerülne a KRESZ következő kiadásába. Hm. De, valójában meg lennénk lepődve.             Nehogy szó érje a ház elejét. Bumm,…..
Hazaértem a balatoni utóvakációról, az átkozott vadponty a nádba menekült és elszakította a damilt, ezért igazi primitív, bosszúálló hétindítás következik. András megmutatja, hogy egy szellemtelen viccet is tovább lehet rongálni, például azzal, ha feleslegesen naturalista…..
F. Gábor olvasónk nagyon helyesen figyelmeztet, hogy milyen legendás agysorvasztók taposták előttünk az akkor még megnyugtatóan internetmentes utat. Egy gigantikus előd két nagy klasszikusával kívánunk munkamentes pénteket, Gábor tollából. Egyúttal versenyt is hirdetek. Mindjárt…..
zebda 2008.08.29 12:58:06
zebda 2008.08.29 14:31:06