Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notalabb

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, nem teljesen véletlenül választottam ilyen hatásvadász címet, de el kell, hogy keserítsem azon kedves fröcskölő vérre szomjazó olvasóimat, akik azt várták, hogy egy csúnyán végződött baleset részleteit fogom bemutatni nagy érzékletességgel. A múlt heti Michelin…..
notalabb 2011.05.23 13:43:51
@fda: Jó sok hó kell hozzá! Nem mondom hogy nincs rajta egy két karcolás, de egy akkor 9 éves autón nem fogok plussz fényezést csinálni, némi karc miatt. Lett rajta egy két-három tenyérnyi horpadás (kb. 2-3 cm mény9, de nem tört a pereme,így ki tudták nagyjábol húzni. A jobb hátsó ajtó és sárvédő jobban karcolódott, ott talán a fehér alapozó is 'felsejlik' a mélyebbeknél, de nem vészes. Mondom nem új autó, nem akarok csili-vili állapotot. pl. az első lökhárító is fényezettlen maradt, a rendszámot így is megtartja.
Belsőség Szív és statisztika 2009.06.10 01:39:00
  Ebbõl a cikkbõl lényegében egyvalami derül ki. Autóért rajongani sokféle módon lehet, és voltaképpen majdnem mindenkinek igaza van. Autós cikket viszont csak egyféle embernek érdemes írni.  Vélemények az azonos című írásunkról...