Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilkamilka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Állampolgár! Most, hogy a szavazati jogot előzetes regisztrációhoz kötjük, joggal merülhet fel Önben, hogy más alapvető jogok gyakorlását is hasonló módon megkönnyítsük, kiszélesítsük. Kedves polgártárs, ezúttal azt kérnénk, hogy az alábbi témákban ossza meg…..
Index.hu szerkesztőségénekB u d a p e s tTisztelt Szerkesztőség!Orbán szőnyegszélre állított hat lazázó fideszest címmel megjelentetett, Spirk József által jegyzett anyaguk hamis tényállítás, ugyanis önök ezzel a címmel azt sugallták, hogy a miniszterelnök úr szőnyege…..
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
Ismét elment egy a legnagyobbak közül, ismét kevesebbek lettünk, szegényebbek valamivel, pontosabban valakivel. Életének 81. évében elhunyt Bacsó Péter. Úgy tartják, halottakról vagy jót, vagy semmit. Bacsó Péterről a jón kívül azonban nem is lehet mást mondani. Halálával…..
Csütörtök van, az amerikai televíziózás Szent Kelyhe, a legnézettebb tévés este, az, amikor mindenki a legjobb sorozatokat/műsorokat pakolja a nép elé - lássuk a mi kis sárga, és savanyú csütörtökünket. Az m1 nem a népszerűség, hanem a minőség irányba megy el, először M.…..
ilkamilka 2007.10.25 21:26:13
Váratlanul menesztette az Interaktívot és a Tv2-t is tulajdonló ProSiebenSat.1-csoport vezetése Sváby Andrást, aki eddig a Tv2 legnagyobb beszállítójaként műsorgyártással foglalkozó Interaktív ügyvezető igazgatója volt. "A ProSiebenSat.1 Media AG a mai napon bejelentette…..
A thetvaddict.com tette fel ezt a rövid videót Stephen Colbert vendégszerepléséről Homer Simpson életében, amire majd a sorozat 19. évadának szeptember 23-i premierjében kerül sor. Előbb-utóbb nálunk is lesz...
comment:com Amore mio, Pasolini 2007.09.17 17:11:00
Néha van miért bekapcsolni nyolc előtt is a tévét, napifaszink, Rowan Atkinson a Fekete vipera (18:55 m2) című fergeteges angol vígjátéksorozatban tekinthető meg hű társával, Baldrickkal az oldalán. A sorozat ugyan megy már egy ideje, de szerencsére mindegyik rész külön…..
Vizsgázik a Tűzvonalban a második résszel. Nem volt hibátlan az első, de annyira legalább kíváncsivá tett minket, hogy leülünk a tévé elé újból. Lesz benne Trokán Péter is, aki János, az erdész volt a Szomszédokban, de itt nagyon bedurvul (m1, 19:55). Utána Szólás…..
Habár kíváncsi vagyok, hogy az Ötödikesben mire jut az a csajszi, aki a múltheti adásban semmit nem tudott. Lehet, hogy csak taktikázott, és a végén bekeményít és lemossa a szemét kis ötödikeseket (TV2, 21:00). De valószínűbb, hogy messzire kerülöm a TV2-t ma este. Inkább…..
Úgy tűnik, az Á la Carte koncepciója megbukott, a tegnapi adás volt a legrosszabb az összes közül. Az asztalnál ülőknek kábé az első tíz perc után sikerült megállapítaniuk, hogy vitapartnerük virtuális valóságban él. Innentől be is halt az egész. De nem lepődtünk…..
Lassan már nekünk kell mentegetőzni a csatornák helyett, hogy nem tudunk mit ajánlani. De azért, ha az ember megerőlteti magát, akkor össze tud kaparni egész estére egy kevés néznivalót. Három a magyar igazság, szóval kezdhetünk a három magyar rendező közös filmjével, a…..
Nem tudom, hány embernek tűnt fel, de már elég régóta elkotorták a régi Zárórát műsorból, úgyhogy itt az idő, hogy írjunk az újról. A régi Záróra a totál felesleges műsor volt. Nem azért, mert értelmiségi izé, meg nem azért, mert nemhogy Fekete Pákó, de még…..