Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovantat besök

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MIrko Di Natale értesülései szerint a találkozó a Bologna tulajdonosa, Joey Saputo és Thiago Motta között pár óra múlva kezdődik, az elnök pedig mindent meg fog tenni az edző marasztalása érdekében, de a forgatókönyv már egyértelmű, az edző el fogja hagyni a bolognai klubot. A Juventusszal már…..
ovantat besök 2024.05.22 19:10:11
@rabsic02: Júúúúúúúj! Ne!
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő állítása szerint megszületett a döntés Paul Pogba ügyében, s a Juventus francia középpályása doppingvétség miatt négy évre szóló eltiltást kapott. A játékos az Udinese elleni bajnoki mérkőzést követően, tavaly augusztus 20-án bukott meg a…..
A Juventus kapcsán a médiában ma kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az edzőkérdés, Massimiliano Allegri helyzetéről nemrégiben Romeo Agresti is nyilatkozott, podcastjában arról beszélt, kizártnak tartja, hogy az aktuális mester lejáró szerződéssel kezdje meg a következő évet. „Az elmúlt szezon…..
ovantat besök 2024.02.06 21:10:47
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy a klub vezető játékosmegfigyelője, Matteo Tognozzi elhagyja Torinót, s a Granadánál folytatja pályafutását sportigazgatói pozícióban. Tognozzi nevéhez olyan fiatal tehetségek megszerzése fűződik, mint Dean Huijsen, aki hétvégén, az AC Milan együttese ellen…..
A Juventus idén több eseménnyel ünnepli az Agnelli családhoz kötődés 100. évfordulóját, s ennek alkalmából a mai napon barátságos mérkőzést rendeznek, amelyen Alessandro Del Piero csapata ütközik meg Zinedine Zidane csapatával, ezt a Juventus közvetíti a hivatalos YouTube-csatornáján. Tegnap…..
Az átigazolási időszak vége felé közeledve a Juventus egy újabb fiatal játékost küldött tapasztalatot  gyűjteni, a klub hivatalosan is bejelentette, hogy Kaio Jorge egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretében a Frosinone együttesénél szerepel majd. "Kaio Jorge egy évre szóló kölcsönszerződést írt…..
ovantat besök 2023.08.29 20:42:48
A hétvégi bajnoki rajtra készülődő Juventus ma zárt kapuk mögött játszott edzőmérkőzést a Serie C-ben szereplő Alessandria ellen. A zebramezesek 5:0-ás győzelmével záruló találkozó góljait a duplázó Daniele Rugani, Nicolò Fagioli, Paul Pogba és Dušan Vlahović jegyezték. A Juventus a következő…..
ovantat besök 2023.08.16 22:50:26
A Juventus a hagyományoknak megfelelően, a klub Next Gen csapata elleni felkészülési mérkőzéssel folytatja formálódását a hamarosan rajtoló bajnoki szezonra. Az első csapat az alábbi felállásban kezdte a 18:30-kor rajtoló találkozót: Pinsoglio; De Winter, Bremer, Alex Sandro, Cambiaso; Nicolussi…..
ovantat besök 2023.08.09 19:14:14
A Juventus közel került ahhoz, hogy értékesítse középpályását, Denis Zakariát, aki a szezont a Chelsea együttesénél töltötte, s ugyan a West Ham United élénken érdeklődött iránta, következő klubja végül az AS Monaco lehet. Számos, egymással egybecsengő forrás, köztük a Sky Sport Italia, a…..
ovantat besök 2023.08.07 18:10:21