Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_Vajda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig félve nézem meg a mostanában vetített filmek legvégét, ugyanis a hollywoodi pénzcsinálók legtöbbször ezeket is telenyomják erőltetett és megrendezett bakikkal, miközben a stáblistát látjuk. Különösen azért gyűlöletes ez, mert jellemzően a legjobb filmzenét szokták…..
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
 Series_one barátom (aka Hosszúpuska) küldte át az alábbi linket "vazze-mekkora-turbót-raktak-rá" tárggyal.És tényleg. De nem csak ennyi. Harald Fairhair (Harald Hårfagre-Széphajú Harald) népe kemény fajta hírében áll (legutóbb a Wehrmacht győződhetett meg róla),…..
A_Vajda 2008.11.04 10:49:26
www.vsmotor.no/img/vsmotor/pic-vsmotor-02.jpg

ez a kép miért érdekes? mert összesen 2000+ lóerő van rajta. háttérben az ominózus dahlback golf, ami asszem valójában rs2 audi és 900+ lóerő körül tud.... :D
Rég volt olyan jó dolga az újságosstandoknak, mint idén. 2008-ban már a harmadik, felhőtlen szórakozást, hömpölygő információözönt, receptornyalogató fotóorgiát ígérő Totalcar-Expressz használtautós magazin bukkan fel a polcokon. Talán már holnap megjelenik, de szerdán…..
A_Vajda 2008.10.13 17:52:22
Hónapokkal a papíralapú számladíj bevezetése, majd eltörlése után még mindig kap a Homár jelentést áldozatoktól. Zs.P.-nek a csoportos beszedését lőtte ki a +96 forint, viszont a UPC nem szólt a tartozásról, ami csak akkor derült ki, amikor kikapcsolták a tévét: Azt hiszem,…..