Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juve1985

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját. A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Jude Bellinghamért a Juventus is versenyben volt, ám az angol szupertehetséget végül a Borussia Dortmund szerezte meg, és több eredményes szezon után most már a Real Madridnál csillogtatja tudását. A milánói napilap szerint a játékos családjával…..
A Juventus kapcsán a napokban felmerült pár értesülés a jövőt illetően, s többek szerint a torinói klub a következő évet új edzővel fogja megkezdeni. Mirko Nicolino például úgy fogalmazott, hogy értesülései szerint ez kellene legyen Massimiliano Allegri utolsó éve a Juventus padján. Massimo…..
A Juventus 2:0-ás győzelemmel távozhatott a szerzett pont és gól nélkül a tabella utolsó helyén álló Empoli otthonából, s a zebramezesek első találatát a csapatkapitány, Danilo szerezte. "Nincsenek könnyű mérkőzések. Vannak ellenfelek, s tudtuk, hogy az Empoli megnehezíti majd a dolgunkat, ahogyan…..
Massimiliano Allegri a DAZN munkatársának adott interjút, s ebben számos témáról beszélt, először is a visszatérésének okait és céljait részletezte, de a játékosok helyzete is felmerült, illetve a Juventus mercatója is. „Egy pontos programmal tértem vissza, ezért is kaptam négyéves szerződést…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
Cristiano Giuntolit ma bemutatta a Juventus, a Napolitól érkező szakember megtartotta első sajtótájékoztatóját a Juventus képviseletében. „Először hadd kezdjem azzal, hogy köszönetet mondok Aurelio De Laurentiisnek és Andrea Chiavellinek, akik nyolc éve nagyszerű lehetőséget adtak nekem. Egyúttal…..