Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesz vesz IV

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha valaki azt állítaná, hogy a csajozásnál az anyagiak semmiféle szerepet nem játszanak, valószínűleg abban a pillanatban abbahagynám a beszélgetést és el is búcsúznék. Ez az álláspont nyilvánvalóan köszönőviszonyban sincs a valósággal, ám a másik véglet ugyanúgy fals. Szó sincs arról, hogy a…..
Tesz vesz IV 2023.08.14 17:38:00
@G. Nagy László: a kérdésre már megint nem válaszolsz te agyhalott barom, talán az illendőség itt kezdődik, hogy nem ignorálod a kommentem felét, hanem reagálsz rá.

utána majd kikérheted hogy ki illendő és ki nem

"Ebben vagyok a legjobb. Ha úgy véled, hogy a példám nem adekvát, úgy érvelni illene, miért nem.".

mint a primkó pókerben, ugye? abban is a legjobb vagy, meg a coke lehűtésében is.
ne bohóckodj fogyatékosként. ott írtam hogy miért nem jó a példázatod a kommentem másik felében, cska funkc analafabétaként nem iskerült felfognod.
Tesz vesz IV 2023.08.14 17:39:42
@G. Nagy László: "Felhoz egy borzalmas gondolatot, amiről ő is tudja már, hogy az volt,"

és mi volt ez a gondolat csöpike?
nagyon rejtelmes vagy. még véletlenül se beszéljünk konkrétumokban, ugye?

egyébként nem tudom hogy az volt, segítenél, illendő lenne kifejteni.

nem te beszéltél az előző kommentedben arról hogy mi illendő b*szod?
Tesz vesz IV 2023.08.14 17:42:36
@G. Nagy László: munkaerőhiány 10 000 filippinóval? 2 millió ázsiai hordával?
  „Ma a harcosok és az elmélkedők egyaránt úgy vélekednek, hogy nem egyetlen feminizmus létezik, hanem a feminizmusnak számos formája: a radikális feminizmustól a liberális feminizmusig, a fekete feminizmustól a leszbikus feminizmusig, az interszekcionális feminizmustól a lenéző, fehér…..
Tesz vesz IV 2023.08.14 13:46:52
@Boldeone2: ne legyél telhetetlen, múltkor 8 fideszes vezető adott át egy földutat. most navra egy zebrát, ünnepélyes keretek között!

hatalmas siker az országnak.
Tesz vesz IV 2023.08.14 14:46:15
@Boldeone2: addig ameddig reaglnak rá az agyhalottak, talán 10 év múlva, amikor tele leszünk aksigyárakkal, rákosokkal, meg migránsokkal, egy-két botrányos tényfeltáró cikk után, mert most már nemcsak a pénzünk lopják, de mérgeznek is minket. szóval talán 10 év múlva már nem lesz elég a csőcseléknek gyurcsány és soros, és sokkal durvább választási csalásokra lesz szükség.
Tesz vesz IV 2023.08.14 17:14:37
@Boldeone2:

ja meg lukasenkónál is eltűnt pár politikus meg miniszter.
ha durvul a helyzet az orosz budapesti tudományos bankból kiözönlenek a kémfészek lakói, és bármelyik hangos ellenzékinek aki veszélyeztet nekimennek a mogamedek
ez Hadházy "szerencséje", hogy a fideszes agyhalottak nem reagálnak, nem rezonálnak a mérhetetlen korrupcióra, náluk az nem hazaárulás ha szétlopják az országot.
de állítólag nagyon szeretik a hazájukat, csak épp nem tudják megmondani se, hogy milyen nemzeti érdeket képvisel orbán, olyan kib. ostobák.

a kérdéseimre se tudnak válaszolni:
kkbk.blog.hu/2023/05/30/par_kerdes_a_fideszeseknek

nem fog az utcán eldőlni orbán sorsa mert a cselekvőképes lakosság kivándorol inkább a hanyatló nyugatra, ahol vannak olyan komplex dolgok az állami működésben, mint pl tanár az iskolában.
"kinek drágább a rongy élete mint a haza becsülete?" nagy szavak ma már.
  Szombaton a magyar férfi vízilabda-válogatott 13 Európa-bajnoki és 9 olimpiai aranyérme mellé begyűjtötte a negyedik világbajnoki címét is. Hosszasan lehetne ecsetelni az egyenes kiesési szakasz elképesztő izgalmait. Ódákat lehetne zengeni Zalánki Gergőék bravúros megoldásairól. Ki lehetne térni…..
Tesz vesz IV 2023.08.07 16:09:06
@alöksz róz:

jó majd mi az ha nem akarunk mérgező aksigyárakat megmondjuk a darab szar hazaáruló orbánnak, a hazug szijjártónak meg az ázsiaiaknak is, hogy ne jöjjenek ide aksigyárakat építeni.
te hitvány darab szar
Tesz vesz IV 2023.08.08 15:27:21
Tesz vesz IV 2023.08.14 14:42:46
@kiskutyafule: a politikus csak azt hazudja, amit a hülyék hallani akarnak,

tenni meg azt teszi, amit akar, vagy amit utasítnak neki kínából, vagy moszkvából.

a fideszesek nem akarnak migránsokat, aksigyárakat se nagyon a szomszédjukba,
és a szankciókat se akartál volna megszavazni? ráadásul átállították a birka agyukat erre.
  A jó filmek egyik ismérve, hogy odaszegezi a nézőt a képernyőhöz. Michael Moore alkotása, a Kapitalizmus: Szeretem című agymosási kísérlet olyan brutálisan ostoba, szájbarágós és hatásvadász, hogy egyszerűen képtelen voltam együltemben végignézni. A rendező tökéletesen hülyének nézi a befogadót.…..
Tesz vesz IV 2023.08.11 14:49:32
@G. Nagy László:

" Az emberi munka értéket teremt. Ha kivágsz egy fát és bútort készítesz belőle, azt drágábban fogod tudni eladni, mint magát a rönköt."

de ezért a favágó fizet, nemcsak a munkaidejével, hanem a baltáért is pl. eszközeiért, ezért is drágább. zéró összegű játszma, ugyanis a baltát vette valahonnan. tetszik érteni? nem a kezével vágja ki.
nem az értékteremtésről van a vita, meg az árképzésről, hanem hogy miért zéró összegű játszma a gazdaság nem monetáris része.

" a legtöbben képesek rá, hogy több értéket teremtsenek, mint amennyit a fogyasztásuk során felhasználnak"

igen, és? a főnökük nem fizet nekik érte bért? a vevőjük nem fizet érte? dehogynem. tehát a fönökük "kárára" (aki közben ki is zsákmányolhatja őket) ki vannak fizetve értékteremtésben. tehát egyazon pénzmennyiség csoportosult át Zérő 9sszegű játszmában.

A PÉNZ zéró 9sszegéről lenne a vita, nem az értékteremtésről. nem sikerült felfognotok. valdez se reagál érdemben a kommentemre... nagyon színvonaltalan.

" ha zéró összegű játék lenne, még mindig barlangokban laknánk."

az király, hogy akkor még pénz se volt az ősember korában, meg még ÁRUCSERE SEM! de nyilván elmebetegekkel kell a komplex dolgokat megbeszélni. ez a példa is elmebeteg. semmi értelme, nem véletlen hogy egyetértesz vele. "Már önmagában ez elég bizonyíték" hogy bolond vagy

nem tudom miért akarsz te beleszólni a gazdaságba amikor a kádári szőllősgazdát istenítetted mint a kapitalizmus előőrsét! és nem reagálsz rá annyira igénytelen vagy intellektuálisan.
Tesz vesz IV 2023.08.11 15:14:40
@Reactor:

"Pláne egy olyan társadalmi berendezkedésben, ahol a zéró értékű munkát fizetik meg a legjobban. A teremtett "érték" jó része fiktív, drága barátom. "

:D pláne! :D

ez ki is maradt hogy téveszmés barátunk tagadja a véges erőforrásokat. kemény. súlyosak ott a problémák, teljesen bolond, szerinte a legfőbb erkölcsiség (!): az önzöség. teljesen nárcisztikus pszichopata.
Tesz vesz IV 2023.08.11 17:02:30
@baalint1:

"Nagyon kis idő amióta a technikai civilizáció létezik, úgyhogy teljesen értelmetlen azt mondani, hogy soha. "

akkor lehet egyszer a féreglyukakat is használni utazáshoz, legalábbis ne mondjuk hogy soha mert nagyon kis ideje létezik technikai civilizáció, nem baj ha kicsi az esélye, alapozzunk rá az emberiség jövőjét. wishful thinkinggel

az hogy a tudomány MINDIG fejlődni fog szintén a vágyvezérelt gondolkodás része, ahogy az is még scifi, hogy az űrbányászat megtérülő, GYORS folyamat lesz.
várhatunk egy olcsóbb és gyorsabb technológiára, csak nem biztos hogy el fog jönni.

"Nyilván nem valószínű, hogy a következő 100 évben lesz ilyen, de addig még a Földön is nagyon sok a fejlődési potenciál, főleg ha az automatizáció tovább fejlődik, és az emberek még magasabb absztrakciós szintű munkákat fognak végezni."

határ a csillagos ég! ha addig ki nem irtjuk magunkat vagy az olduva-elmélettel az 1900-as évek színvonalára esünk vissza. biztos ismered a technológiai civilizációk rangsorolását a Kardasov-skála jópofa scifi, viszont a Fermi-paradoxonnal ötvözve rávilágít, hogy lehetnek a civilizációk számára falak, szűrők, amik miatt nem hallunk más bolygókon kialakult intelligens életről.

okosnak lenni nem elég a túléléshez. sőt, lehet kódolt kihalás egyik eszköze, sok kihalási módszer létezhet civilizációk számára kicsiben láthattunk a Helléneket és Rómát stb, pl ahhoz hogy kilépj az űrbe élhetetlenné kell tenned a bogygódat - ez a sanszos jelenleg, ahogy már írtam

(5-6 milliárd éves földtörténetükben a hatodik tömeges kihalást indíthatja el az emberi tevékenység a kapitalizmus növekedési kényszerével jópár TUDOMÁNYOS tanulmány szerint. Akár százmilliók kényszerülnek elhagyni a lakóhelyeiket.

nyilván a növekedésre épülő kapitalista modell megbukott, mert kiszámolták az okosok az évi átlag GDP növekedést vesszük 500 éves távlatban, akkor 20 ezerszer (?) nagyobbnak kéne lennie a gazdaságnak, ezt sajna a föld anyagilag se bírja el, főleg ha az ökokatasztrófát nézzük, akkor meg pláne.
nökevedés = több energia, több nyersanyag, több hulladék. a föld ezt nem bírja el. érdemes kontrollálni a gazdasági folyamatokat, és lehűteni a modellt, mielőtt összeomlana és a klímaváltozás nélkül is problematikás, hát még vele.)

öngyilkos civilizációk lehetnek, kicsiben a földi kultúra ezt alátámasztja. de mutált génkezelt növények is lehetnek invazívak, amik megölik a méheket, stb.
tehát kilépni a bolygóról inkább esélytelen lehetőségű, mint esélyes...
KKBK Pár kérdés a fideszesekhez 2023.05.30 14:10:00
 „Valamely új tudományos igazság nem úgy szokott győzelemre jutni, hogy az ellenfelek meggyőzetnek és kijelentik, hogy megtértek, hanem inkább úgy, hogy az ellenfelek lassanként kihalnak és a felnövekvő nemzedék már eleve hozzászokik az igazsághoz.”- Max Planck: Wissenschaftliche Selbstbiographie,…..
Tesz vesz IV 2023.08.09 17:18:32
a kínai jövőnk:
youtu.be/WqrloqoNXm8?si=31WvBBOh-vV1UAGM

A kínai adósságcsapda diplomácia mítosza - Pogi, Matura Tamással
KKBK Az orbáni orosz bábkormány 2022.07.05 17:13:37
  „Magyarországon az emberek megtanulták, hogy [...] Nyugaton van keresnivalónk.Keleten semmi keresnivalónk sincs.”(Orbán Viktor, Magyar Hírlap, 2007)   „Kína és Magyarország ilyen új szövetségesei lehetnek egymásnak. A két ország kapcsolatában a szövetséghez szükséges erős alapok megvannak, az…..
    Az utóbbi esztendők során alig találkoztunk bántóbb szitokszóval, mint a populizmus. S bár politikafilozófiai értelemben létezik bal- és jobboldali változata is, a hús-vér valóságban kizárólag az utóbbival találkozunk. Ennek egyszerű az oka: a populista jelző olyan bélyeg, amelyet jellemzően a…..
Tesz vesz IV 2023.08.04 11:57:00
@Boldeone2: nézeteket kérdezel egy olyan lénytől aki szerint az "önzőség a legfőbb erkölcsiség"
  Lassacskán megérkezünk a jövőbe. Ami tegnap még csak a sci-fi szerzők kreatív elméjében élt, az ma már szinte a valóság: a robottechnika a szexpiacon is egyre jelentősebb szerepet játszik. Borítékolható volt azonban, hogy ezzel párhuzamosan megjelennek a hivatásos károgók is, akik a szexrobotok…..
Tesz vesz IV 2023.08.04 11:46:33
@baalint1: mindaketten teljes sötétségben éltek gazdasági kérdésekben, tündémesékben hisztek és emellett bálint te még undorító módon hisztizel és hitványkodsz a releváns kommunikáció helyett. nagyot csaódtam benned.túl sokat lúgtál a pszichopata fideszes haveroddal.

még midnig várom hogy reagálj
amúgy jó lenne nem hisztiznél meg személyeskednél gyerekesen, hanem válaszonál konkrétan a gazdasági kérdéseimre, mert látom elvesztettted a fonalat, de akkor nem gerinctelenül kéne hitványkodni
- a gazdaság zéró öszegű játék, miért is? Offshore-os példámat láttad rá?
- skandináv kongnitív disszonancia? nem érted mire kéne reagálni?

a céheknél színvonalasan tudutnk vitatkozni. érvekkel. a gazdaságnál nem megy?
ide várom a választ

teveszmek.blog.hu/2023/06/29/_nincs_mas_valasztasunk_mint_a_monogamia#c42135045
  Aligha ez volt a legsziporkázóbb beszélgetés, melyet valaha hallottam. Puzsér Róbert hozta a szokásos formáját: virtuóz módon szónokolt; minden jóízű röhögés, melyet a közönség produkált, az ő szavait kísérte. Kár, hogy zsigeri antikapitalizmusát elővéve csupa ökörséggel traktálta a nagyérdeműt.…..
Tesz vesz IV 2023.07.24 14:03:45
@G. Nagy László: na mi van orbánnal? 2008 előtt volt nemzeti szuverén, vagy 2008 után?
Tesz vesz IV 2023.07.25 11:17:31
@alöksz róz: "az erőszakos baloldali kiegyenlítősdi pedig kifejezetten taszít."

miért taszít? mi számít erőszakosnak?
és hogyan érvényesítse a középosztály és a szegények társadalma a gazdagok ellen az akaratát ha minden pártot gyakorlatilag felvásároltak a foglyul ejtett állami plutokráciában? (ahol nem véletlen hogy kampányokra milliárdokat kell elkölteni)

kérje szépen a milliárdosokat? rajzolnon kedves dolgokat zsírkrétával egy plakátra, és ez meghatja majd őket?

g nagy lacika még a kétkulcsos adót is ellenzi, és ezt is erőszaknak tartaná a gazdagok ellen.
persze még mindig nem válaszol, hogy bányászként hogyan tudna még ennél is jobban érvényesülni.
Tesz vesz IV 2023.08.04 11:39:16
@alöksz róz: ne keverjük a gazdasági baloldalt, meg a liberális woke hisztit.

lehet egyszerre "vörös" és "fehér" nyomásgyakorlás, terror is, atekintetben hogy a mostani rendszer is posztkommunistákból áll
orbán egy komcsi spicli volt. ügynökakták nem véletlenül nem nyilvánosak. bár már átfésülték a kényes részeket.
de még így se lehet nyilvános.

miért ellenzed a többkulcsos adót? ha még azt se tudod hol lenne a határa? hogyan legyen akkor kréta az iskolákban?
nem fizetnek személyi jövedelemadót a focisták azt is ellenzed, hogy ők is fizessenek? a legnagyobb mértékű adómentességet élvezik. és bizony a TAO is közpénz. volt.
    Szeretem a jéghideg italokat. Ami azt illeti, elborzadva tekintek mindazokra, akik langyosan isszák a sört, vagy bármi egyebet. Hogy a jeges élményeket szomjazó szükségleteim minden időben kielégülést nyerhessenek, kettős biztonsági rendszert alkalmazok. A hűtőszekrényünk ajtajában sorakoznak…..
Tesz vesz IV 2023.08.01 16:43:24
@G. Nagy László: második generációs értelmiségi vagy? mit is mondott anyád a feleségedre végig? hogy egy strici?

szerintem más fogalmaink vannak az értelmiségi létről, sőt biztos, mivel magadat is értelmiségi srácként határozod meg, miközben még az "ideológia" szavunkon is még rugozól... analatikus gondolkodásod sincsen, gyakorlatilag olyan imbecillis vagy, hogy már elmbetegségnek számít... kicsit nagyképű így értelmiségiként hivatkozni magadra.

bár nekem volt gyerekszobám. nem prolinak születtem... gátlástalanul hazudsz, a múltkor még azt írtad hogy nagy nyomorban nőttél fel, az értelmiségi szülökkel? akik stricizik a feleséged.. áhá
Tesz vesz IV 2023.08.02 10:02:09
@G. Nagy László: mit nem értettél csöpike? ne a másikat sértegesd hitványul ha nem értesz valamit és ostoba vagy. mert nagyon gáz.

hogy lesz az álom éjjeliőr államodban ingyenes kondipark? azt legalább elárulod?
Tesz vesz IV 2023.08.02 13:24:37
@G. Nagy László:
tudtam hogy ezt válaszolná erre egy neolib. a valóságban viszont láthatjuk, az amerikai középosztály szegényedésén hogy a plutokrácia, ami valójában az éjjeliőr állam kozmetikázva, a profitra maximalizálódik, ha nincs állami kontroll, akkor csak propaganda hogy több pénzed lesz.
a breaking bad a valóságos problémákon alapul, nincs pénze az orvosi kezelésekre a középoszály jelentős részének, ha államosítod az eü-t, akkor sokkal drágább lesz, hiszen kevesebb biztosítottnak kell ugyanazt a költséget fizetni, plusz még a profitot is, hisz ezek nem nonprofit állami jóléti (!) szolgáltatások.
ha nincs erős állam könnyen kartelezhetnek a cégek is, tehát megint nem jársz jobban. ahogy olyan nagyon könnyen rávágod meggondolatlanul.

de melyik országban létezik is működőképesen az éjjeliőr állam? venezuela? chile? usa? :)

hogyan akarod a környezetszennyezést csökkenteni, ha eddig is sokszor előfordul
ha nincs erős állam, semmi nem akadályozza meg a cégeket.

ha lenne agyad felfoghattad volna a többi korábbi releváns kérdéseimet is, de csak hitványkodásra futja, amikor megkérdem hogy hogyan kötsz békét a házadba betörő orosz katonákkal, vagy hogy 2008 előtt vagy után lett orbán nemzeti szuverén, amikor is megtudta putyin véleményét, akit korábban háborús agresszornak nevezett az imádott dagadt félistened, te idióta.
  Hajlamosak vagyunk úgy beszélni a jobb- és baloldali gondolkodásmódról, mintha a választás csupán ízlés dolga volna; mintha mindkettő épp ugyanolyan értékes lenne. Ha teszünk is különbséget e kettő között, általában leragadunk a historikus múltban, ezredszer is rámutatva, hogy a kommunista…..
Tesz vesz IV 2023.08.02 12:48:40
@Sadist: jaj kölyök, te még hiszel jordan petersonnak?

rendkívül színvonalas előadás a drogos petersontól, egy -két dologba lehetne belekötni max.:

www.youtube.com/watch?v=rQH0xgXzwVo

www.youtube.com/watch?v=XEGVgB-qRHg
  A miniszterelnök tusványosi előadásából sok mindent ki lehetne ragadni, a magam részéről mindenesetre a bevezetőt találtam legérdekesebbnek. Orbán kezdésként beszámol róla, hogy a román külügy részéről kapott némi instrukciót, miről szabad beszélnie és miről nem, illetve reagál is erre: "Azt…..
Tesz vesz IV 2023.08.01 17:44:58
@G. Nagy László: húzzuk már ki ny-európa migránssimogatását a propagandából, amikor orbán fél - 1 millió bevándorlót, láttad a 10 fillipinó reklámját?

nem lesz jó vége ha megtudja a nép, a fdeszesek fele talán lemorzsolódhat ha kiderül sázmukra hogy a fidesz gátlástalanul hazudott migránsügyben is és elvehetik a munkánkat a filippinók
  Elég volt megnézni Bedő Imre egyetlen videóját, a YouTube azonnal kínálni kezdte a többit is. Természetes-e a monogámia, és ha nem, akkor miért igen? című monológját muszáj volt azonnal végighallgatnom, már csak azért is, mert régi vesszőparipámról van szó.   Nyilván előre tudtam, hogy a…..
Tesz vesz IV 2023.07.18 12:17:45
@baalint1: még mindig várom a gyerekes hiszti helyett az érdemi kérdéseimre a választ

ne legyél gerinctelen és becstelen.
azért mert elértél a tudásod határához még nem kéne hitványkodni, a középkori céhekről pedig milyen jól elvitázgattunk csak a különbség hogy te ny-európára, én meg Magyarországra fókuszáltam, a gazdaságnál miért nincs ez így? mert nem értesz hozzá?

azért nem tudsz válaszolni a kérdéseimre, amit fent már 4x feltettem.? ok, de akkor mondd ezt ne hitványkodj, nem vagy te fideszes.
Tesz vesz IV 2023.07.27 17:44:44
@baalint1:

nincs meg a A Cantillon-effektus? a monetáris politikák gazdaságra gyakorolt ​​egyenetlen hatását írja le. Vagyis, ha egy központi bank több pénzt juttat a gazdaságba, az ebből eredő áremelkedés nem egységesen következik be.
nézd meg ábrán:
cdn-prod.opendemocracy.net/media/images/1585256609005_covid.width-800.jpg

teljesen közérthető.

akkor most már érted miért nincs értelme lecsorgásról beszélni, hacsak nem értesz egyet a trickle down economyval? akkor befejezheted most már a gerinctelen hitványkodást, és válaszolhatnál a többi kérdésemre.
Tesz vesz IV 2023.07.31 14:49:53
@alöksz róz: nincs meg a A Cantillon-effektus? a monetáris politikák gazdaságra gyakorolt ​​egyenetlen hatását írja le. Vagyis, ha egy központi bank több pénzt juttat a gazdaságba, az ebből eredő áremelkedés nem egységesen következik be.
nézd meg ábrán:
cdn-prod.opendemocracy.net/media/images/1585256609005_covid.width-800.jpg

teljesen közérthető.

melyik részét nem érted? segítek
Hankiss Ágnes (született Erdős Ágnes), a Fidesz európai parlamenti képviselője. Első férje Hankiss Elemér, aki után felvette a Hankiss Ágnes nevet. Hankiss Ágnes második férje Vitézy László filmrendező; közös gyermekük Vitézy Dávid, előbb a VEKE alapítója és egykori szóvivője, 2011-től, pedig a BKK…..
Tesz vesz IV 2023.07.28 08:40:21
nepotizmus, de egyre több helyről hallom, és látom hogy Vitézy gyerek legalább ért ahhoz amit csinál

www.valaszonline.hu/2023/07/27/vitezy-david-vasut-regionalis-helyzet-podcast/?fbclid=IwAR1n-2UMLiF35jZyHjnPljSfcdIpYun_TAzqq3FwwQRIq7NxprQHa44BdpM

www.facebook.com/photo/?fbid=831634271651932&set=a.262633198552045

www.facebook.com/nagy.balint.keszthely/posts/1027035871993503?ref=embed_post

a rezsimhez a korrupciók tekintetében úgy tűnik hő, mert nem fedi fel azokat a partizános interjújban, de szakmai kérdésekbe beleáll.

ne feledjük az öreg Vitézy szókimondóbb volt, amikor gyak. lemaffiázta a fideszt, amikor kitúrták a "vagyonából".
Tesz vesz IV 2023.07.28 08:41:35
@tesz-vesz: és Csunderlik is nagyon jókat szokott mondani néha.
Tesz vesz IV 2023.07.28 08:42:58
@tesz-vesz: nem tudom miért exgyurcsányista Csunderlik, talán volt valami kétes írása egykor?
  Sokan sokféleképpen értelmezzük az IDEOLÓGIA kifejezést, s ez így van már több mint kétszáz esztendeje, mióta először papírra vetették e szót. Egyesek minden filozófiai irányzatot ezzel az elnevezéssel illetnek, mások megkülönböztetnek politikai, vallási és egyéb ideológiákat. Ami engem illet,…..
Tesz vesz IV 2023.07.22 15:09:16
@G. Nagy László: az eszed? az tenne jó bányamunkássá?
Tesz vesz IV 2023.07.22 15:15:34
@G. Nagy László: olyan jó bányamunkás lennél, hogy összekevernéd a lapátot meg a csáklyát. legalábbis a szavakat összekevered, mert az értelmiségi létben nagyon nem találod a helyed, nem neked való ez. neked lapát kell a kezedbe, téged valóban nem kellett volna kivakarni, az evolúció szerint kellett volna megdöglened bányászként, ahogy írtad: hagyni kellett volna dolgozni az evolúciót és akkor nem tűnne ki, ha "b*szatlan nőkről írnál" te kivakart proli, te.
de azon a pénzen amin te tanultál egy csomó gazdag tovább gazdagodhatott volna! nem szégyenled magad hogy ezt nem hagytad nekik?! ez ellentétes szerinted a klassz liberalizmussal meg az evoúcióval!

bűnben fogantál te libsi szdszes! gátlástaanul hazudsz mint a gazdád
Vicces jelenet zajlott le a parlamentben. Novák Előd megkérdezte a hadügyminisztert, hogy miért van genderképzés a hadseregben, amiért a miniszter magyarázkodni kényszerült és abban a paradox helyzetbe került, hogy ki kellett állnia a képzés mellett, úgy, hogy közben el is kell utasítania, de mégse…..
Tesz vesz IV 2023.07.22 14:37:25
@grundigg: miért nem mondod neki hogy nézze az rtl klib híradóját is, pár családban segített, nézheti mellé a hír tévét ha akarja, ha diplomás, és maradt még benne értelem akkor nem lesz nehéz összeegyeztetni hogy melyik a valóság