Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DodoDX

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen furcsa Sanyci levele, ilyenről még eddig soha nem hallottam. Az még oké, hogy a rendőrök fényképezgetnek, biztos megvan az okuk rá, bár nem hiszem, hogy ők szoktak matricát ellenőrizgetni, maximum besegítenek, ha teljes, pihenőbe terelős ellenőrzés van. Sebességet meg inkább…..
Tiboru/Csurtus a blog.hu egyik legtermékenyebb összeesküvés-érzékeny had-és rendvédelmi utazó töribloggere, csak hogy megpróbáljuk összefoglalni 15 blogjának témáját. Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A szomszédok…..
Tegnap volt a temetése a pop királyának, Michael Jacksonnak. A divatvilág egy része természetesen azonnal pólókat tervezett és gyártott, hogy minél több pénzt akasszanak le a szomorú esemény apropóján így emlékezzenek rá. Én mondjuk inkább valami Balenciagát…..
Veress Miklós:Mese a MikulásrólHókastélyban jéglakás:Ott lakik a Mikulás.Szél a szánja – mégse fázik,Úgy röpül egy messzi házig.Csengője a hópehely.Szánkójának énekelj,Mintha dallal idehúznád,S tedd ki ablakba a csizmád.Ne lesd meg a Mikulást,Rajta varázs a…..
DodoDX 2008.12.06 22:05:40