Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sddfdsfsdfdsfdsfddssd

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Racionalizmus 2023.11.28 06:06:00
A ballib, s általában a liberális logika szerint mindenhez racionális bizonyíték kell, kivéve persze a liberális alapigazságokhoz, mert azok axiomatikus igazságok. A Kolozsszaros Blogon jelent meg egy cikk a múlt héten ilyen témában. A szerző kifejti: hatalmas probléma, hogy még mindig azt…..
sddfdsfsdfdsfdsfddssd 2023.11.29 10:31:39
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: mik a jellemzői, mit értesz alatta? Ha ez világos, akkor tisztázhatjuk van-e vagy nincs.
--------------------------
A jellem hangot nem rakem, új-ónemmagyar halandzsa, magyarul stak az ar-ta-t rakem, arta, az ar, ra és re stumától, ahogy ara, arány, ta partikelvel,múltidő. De ana volna, de ana helyett inkább hogyan vannak artjái. Stak er és ár stuma van, ér nem magyarul verstehen rakni, raku Grund, így raksz rája raktányval, Rektionval:
hogyan vannak artjái, hogyan raksz rája?

A világos hangot nem bírem, inkább a bol stuma, így bolo vagy boljas. A tiszta hangot se bírem, inkább a har stumától, szak stumát, sker, indogermán sker stuma,, germán har ettől, a harjana. De ha már bolo, úgy boljat hang raktább volna:
Hogyan vannak artjái, hogyan raksz rája? Ha ez nem bolo, úgy boljatjuk

De ha artát és raknit mondtam, úgy raktányval raktább volna: rakta és kirakni.

Vagyis: hogyan vannak artái, hogyan raksz rája? Ha ez rakta, úgy kirakni volna...
sddfdsfsdfdsfdsfddssd 2023.11.29 10:33:00
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A muszlim Isten ugyanaz az Isten.
-------

Jah, hát Jehova. De az isten hangot dúrgerni.
Ez a nyelvpallérozás céljára kitalált mondóka a tizenkilencedik század második felében terjedt el a magyar iskolai oktatásban, többedmagával így: A -tatik, -tetik a magyarban nem használtatik. A forrást nem ismerjük, nem tudjuk, hogy valamely túlbuzgó nyelvész vagy nyelvoktatói potentát indította-e…..
sddfdsfsdfdsfdsfddssd 2023.06.25 16:02:19
@Bélám: nem értem: van tényleges értelem a szövegedben? Esetleg valaki tud egy rövid magyarázatot mellékelni?
-------------------------

1. Ért? Stak er és ár stuma van:er(nem ér)-ered-erda-eredva(erdő)-erny-ernya-ernyed-ernyeszt-ernyesztu-erjed-eron(rohan)-erő-... és az ár flektált formája.

Gondol? Stak a libcsi gondol, gonduja van, gonosz, göndör. Ilyen hang nem van, magyarul a verstehen a rakni, denken a rakandni. Így olyan bullshit hang, hogy ötlet nem van, hanem mány-val(mahnen) van a rakandmány, ahogy a rekkent-től rekkentmány, az úgymond Beweis.

Dehát n racionálisan írem. De rakem, én se rakem a te nyelvedet,hisz el van kúrva, a magyar nyelv nem fingár, hanem indogemrán s germán vagyis az újónemmagyar halandzsa.

2. Tény? Nem rakem ezt a hangot, ilyen nem van, stak nyelvkakilás. Ha enm van, úgy ontológiája se van, így ha azt hallem, hogy tény, úgy azt hallem, hogy Lüge, hazug, ahogy ha mondják, hogy a fingrizmus tény, de a magyar nyelv indogemrán s germán nyelv, úgy a fingrizmus tény, vagyis Lüge.

3. Magyaráz? Bulslhit hang z-vel! Írtem erről a bullshit z-ről! Magyarul inkább a ra s re stumától regyni, racionálisan beszélni.

4. Szöveg? Stak nyelvkakilás.
sddfdsfsdfdsfdsfddssd 2023.06.25 09:22:17
@Androsz: nekünk akarsz-e valamit elmondani, a mi nyelvünket használva,
vagy indogermánból, de gondolkozz el
-----------------------------------------

1.Gondol? Stak a libcsi gondol, gonduja van, gonosz, göndör. Ilyen hang nem van, magyarul a verstehen a rakni, denken a rakandni. Így olyan bullshit hang, hogy ötlet nem van, hanem mány-val(mahnen) van a rakandmány, ahogy a rekkent-től rekkentmány, az úgymond Beweis.

2. A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, így az indogemránt is a magyartóll rakem.

3. Használ? Sklavenaufstandi hang, libcsi, utilitarista, az örmény hason.

4. Nyelved? A magyar nyelv indogermán s germán nyelv, s az újónemmagyrt nem rakem, az egy halandzsa, kretény-libcsi klingoni.

Az új-ónemmagyar nem nyelv, hanem szét van baszva, attól is, hogy fingárnak látják, de nem az, így halandzsa.

A nyelvedet nem beszélem, nem is rakem, hisz halandzsa, nem a nyelv, funkcionális analfabta vagyem új-ónemmagyr halandzsául, így nem beszélem.

Neked én nem akarem mondani, stak a magyar nyelvet írem le, a rakta magyar nyelvet.

4. Nekem nem zagyvaság, hanem rend, ráció, de nekem zagvaság az egész egyb, hisz funkciónális analfabta vagyem újónemmagyr halandzsául.

A nyelveden, a zagyvaságon n nem makegem, hisz halandzsa, ahogy írtem nem rakem s nem is beszélem.

5. Egal, hogy a kutya se, nekem totál egal, n se a fingrizmust s egyebet, ettől se makogem a te nyelvedet, a zagyvaságot.