Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dringo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
dringo 2024.05.02 08:57:04
@JuveMI: Ha valaki nem szánalmas libsi, azoknak belefér véresre verni egy nőt? És azt mondani, hogy tedd szét a lábad te büdös k*rva? Szerinted az egésszel csak az a probléma, hogy a rendőrség tudomására jutott, és önmagában ezekkel a dolgokkal nincs semmi gond?

Lehet felőlem Lionel Messi szintjén is és érkezhetne hozzánk ingyen is, én akkor sem kérnék belőle!
dringo 2024.05.02 13:08:02
@Leram7: A barátnőjének a jelleme ebben az esetben teljesen lényegtelen! Ő úgy döntött, hogy egyszerűbb neki focista feleségnek maradni, mint hogy saját magának kelljen megdolgoznia a pénzért, és lenyelte azt is, hogy véresre lett verve! Ez az ő döntése, de ettől ezek a dolgok még megtörténtek!

Hangfelvétel van róla, ahogy Mason Greenwood erőszakosan viselkedik vele. Én azért megkérdezném a csapatban futballozó játékosokat, hogy valakinek lenne-e ellenére megosztani egy ilyen emberrel az öltözőt! Mert Jude Bellingham sem véletlen küldte el melegebb éghajlatra az egymás elleni meccsükön ezt a jóembert!

@JuveMI: Nem reagáltál a kérdéseimre!
dringo 2024.05.02 16:24:00
@JuveMI: Hagyjuk ennyiben, nem fogunk egyetérteni. Nekem egy ilyen ember nem fér össze a Juventussal, aminek a DNS-ébe van kódolva az egymásért való küzdés. Conte, Di Livio, Davids, Nedved, stb, stb, mind meghaltak a pályán a csapattársukért. Ezt az embert még a honfitársa is egy "fucking rapist"nek tartja. Biztos vagyok benne, hogy nem Ő az egyetlen... Ilyen emberért nem lehet küzdeni. Nem illik bele a klub szellemiségébe, már ha maradt belőle valami.
A Juventus kapcsán a sajtóban az idei hullámvölgyek alatt többször felmerült az edzőváltás gondolata, és Romeo Agresti nemrégiben közölt mondatai is egyértelműen a váltásra utalnak. „Új edző? Én egy feltörekvő, gyors, friss edzőt látok magam előtt. Például nem számítok Antonio Conte…..
dringo 2024.03.07 14:30:14
@steven.h: Pedig az Internél működött, hiába nem volt meglepetés. Sokkal fontosabb a használt felállásnál az, hogy kitörölte az Inter játékosokból a lúzer mentalitást, ami évekig agyonnyomta őket. És ami most mi játékosainkat is jellemzi már 4 éve. Ebből kell kirángatni most a csapatot! Ha csak 2 év Conte kell ehhez, mint az Internél, akkor 2 évre kell idehozni, nem is feltétlenül kell nagyon hosszútávra tervezni vele.
dringo 2024.03.08 10:53:52
@steven.h: Szerintem lassan 4 trófea mentes év után nem most van itt az ideje kísérletezgetni. Thiago Mottának eddig 1 jó szezonja volt edzőként. Ez nagyon sok edzőnek összejött már. Montella, Sousa, Ventura, Giampaolo, és lehetne sorolni!

Nem CSAK Conte lehet megoldás. De egy bizonyított edzőre van szükség, és számomra ő az ideális jelölt! Az elérhető edzők közül. És én még mindig nem értem mitől lenne befásulva. Egy rosszabbul sikerült szezon van a háta mögött. Egy szezon miatt írja le mindenki? Kívülről-belülről ismeri a Serie A-t és a Juventust, szerintem tökéletes ember lenne egy újjáalakuló csapat élére. Szerintem az utálat nem az eredményei miatt van, hanem mert sokan nem képesek megemészteni, hogy elment az Interhez.
dringo 2024.03.08 17:36:57
@steven.h: Nem is akarok meggyőzni senkit. Érthető a te álláspontod is! Ez csak az én érzésem, hogy az elérhető edzők közül Conte passzolna legjobban a csapathoz.
A Juventus a téli átigazolási időszak utolsó napján kölcsönben szerződtette a Southampton argentin tehetségét, Carlos Alcarazt, aki már el is utazik új csapattársaival az Inter elleni mérkőzésre. "Minden nagyon gyorsan történt, de nagyon szép is volt. Az ügynököm értesített az érdeklődésről, én…..
dringo 2024.02.04 06:11:16
@Leram7: Ha beválik, mi megvesszük Alcarazt 50 millióért, cserébe ti megveszitek Soulét ugyanennyiért. Ne legyen igazam, de én el tudok képzelni egy ilyen megállapodást a háttérben!
A Juventus fiatal tehetsége, Matías Soulé lett a hónap játékosa, s a Frosinone kötelékében tapasztalatot gyűjtő argentin futballista kiváló szezont fut, hiszen tíz bajnokin öt gólig s egy gólpasszig jutott, sikeres cselek tekintetében pedig kimagasló mutatóval rendelkezik a Serie A…..
dringo 2023.11.19 13:30:56
@Rikoo: Bocsánat, hogy beleszólok! De Allegri is lenyilatkozta, hogy alig maradt pár játékos abból a keretből, amit átvett 3 éve. Szczesny, Danilo, Alex Sandro, Rabiot, Mckkennie, most nem is jut más eszembe. Allegrinek nem az a bűne, hogy a mostani kerettel nem képes szépen jatszani, hanem az, hogy ezt az utat Ő jelölte ki!! Ő döntötte el, hogy márpedig kontracsapatot kell építeni, neki kellett Kostic, Weah, Vlahovic, Rabiot (hosszabbítása), Kean, Milik! Egy olyan játékost sem igazoltunk mióta itt van, aki összjátékra alkalmas lenne! El tudjuk képzelni, hogy ha helyette De Zerbi ült volna le a kispadra, akkor ilyen nevekből állna most a keret? Én nem, és EZÉRT haragszom Allegrire! Nem azért mert Kosticcal és McKennievel (többek között) nem képes tiki-takát játszatni!

Kérdezem! Ugyan mit vesztettünk volna ha 3 éve nem ezen az úton indulunk el, hanem technikás, fiatal focistákat igazolunk és építünk be a csapatba? Hát trófeát biztos nem, mert azt így sem nyertünk egyet sem!
Gianluca Di Marzio tegnap igencsak sok információt osztott meg a Juventus kapcsán, ezek szerint például a Newcastle United és az Aston Villa is figyeli Federico Chiesa helyzetét, hivatalos tárgyalás azonban nem zajlik a Newcastle Uniteddel, míg az Aston Villa 60 millió eurót ajánlott az olasz…..
dringo 2023.06.23 16:32:52
Sziasztok, először írok ide! Úgy érzem, hogy sajnos ki kell írnom magamból a csalódottságomat. :)

Nem is tudom hol kezdjem. Volt egy minden tekintetben pocsék szezonunk. Játék, eredmények, bevételek, hangulat. Tulajdonképpen az egyetlen pozitívumot a fiatal játékosaink jelentették, akikre úgy nézett ki, hogy a jövőben tényleg lehetne majd támaszkodni. Ezek a fiatalok tudnak FOCIZNI. Úgy értem, hogy labdatartásra, passzolásra alkalmas játékosok. Fagioli, Miretti, Soulé mind olyan játékosok, akik egyszerűen nem illenek a mostani felfogásba. És Rovella is ilyen, aki vissza fog térni kölcsönből. Ők focizni akarnak. Talán egyedül Iling Junior az, aki ebbe a bunkerezésből kontrába váltó játékba beleillik, mert gyors, jól egy-egyezik, tud váratlant húzni. Úgy gondoltam, hogy a nyáron elindulhat valami, építhetnénk a fiatalok köré egy működőképes csapatot, mivel a BL bevételek híján értelmes játékost tulajdonképpen nem is tudunk igazolni. Véleményem szerint teljesen érthető lenne a vezetőség részéről, ha ezen a nyáron nem igazolnánk SENKIT, és a következő szezont arra fordítanánk, hogy játsszanak a fiatalok! Kettősterhelés nélkül ennek a keretnek így is simán el kell tudnia érni a TOP4-es helyek valamelyikét, mert összességében nem alkotják rossz játékosok a csapatot, és a 10 pontos levonás nélkül ebben a szezonban is elég simán meg lett volna ez.

Az első lépés a csapatépítéshez egy modern felfogású edző lett volna. Ennyit kellett volna "költeni" az idei mercaton. Egy edző, aki a fiatalokat össze tudja gyúrni egy csapattá (természetesen kiegészülve a rutinosabb játékosokkal), tud tanítani nekik tudatos, labdajáratásra épülő mozgásokat, variációkat. És már is mennyivel előrébb lennénk egy év múlva... Ehelyett nézhetjük azt, ahogy ezeknek a fiataloknak a szellemiségükhöz/felfogásukhoz képest teljesen idegen felfogástól szép lassan totálisan leromlik a teljesítményük (lásd Miretti). Kölcsönből visszajött volna Rovella és Cambiaso, akik már önmagukban erősítést jelentenek. Esetleg, ha Vlahovic távozik, akkor valakit kell igazolni a pótlására és ennyi. Vagy ha belefér idén is a büdzsébe egy Parisi (aki jövőbemutató igazolás lenne hiányposztra) az természetesen jöjjön. De ezek a jelenlegi nevek, én úgy gondolom, hogy felesleges pénzkidobások. Weah, Castagne, Partey. Mintha azt írnám, hogy Krasic, Grygera, Sissoko. Sajnos visszatértünk ebbe az időszakba, amikor ilyen játékosokat igazoltunk, akik se nem TOP játékosok, se nem fiatalok, akikben van potenciál. Csak puszta pénzkidobások, időhúzások, borítékolható veszteségek. Például mivel lenne rosszabb Castagne-nál az, ha hosszabbítanánk egy évvel Cuadradoval, és amikor lesz több pénz, akkor jövő nyáron igazolunk egy értelmesebb fiatal játékost?

De ami számomra a legelkeserítőbb, hogy ezekből a nevekből tisztán látszik a klub elképzelése. Marad a rombolás, védekezés és kontrázás. Visszajön kölcsönből a kreatív Rovella. De inkább leigazoljuk Partey-t a védelem elé, aki tud rombolni és semmi másra nem jó. Weah mihez is ért? Hát a futáshoz. A kombinatív játékhoz neki semmi köze, egy egyszerű kontra játékos. Maradni fog a 3-5-2, Chiesától tulajdonképpen el is lehet búcsúzni, mert ha marad is, akkor sem fogjuk már látni a régi Chiesát. Allegri csatárt akar belőle faragni, csak az a helyzet, hogy ő nem az. Ő egy támadó szélső, akinek ebben a rendszerben nincs semmi keresnivalója. Di Mariát is kidobtuk, aki nyilvánvalóan gyenge szezont zárt, de én jobban örültem volna, ha maradt volna még egy évet egy felfogásban jobban hozzá illő edzőnél, mert mellette rengeteget tanulhattak volna a fiataljaink is. De így, hogy a kontracsapat építése mellett tette le a voksát a vezetőség, nyilván nem volt helye neki sem.

Nekem vérzik a szívem ezért a klubért, mert én ezzel a politikával nem látom a fényt az alagút végén. Egy Isteni csodára lenne szükségünk, hogy még idén nyáron legyen edzőváltás, még mielőtt túl késő lesz. Mert a végén nemhogy nulláról, hanem negatív szintekről kezdhetünk majd építkezni, mert el fogjuk veszteni az összes értékes játékosunkat, fiatalunkat. Az értékes játékosaink focizni akarnak, és nem bekkelni.

Persze ez mind csak az én véleményem/meglátásom, szeretném remélni, hogy nem igazolódnak be ezek az aggályaim.