Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redneck agenda

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tény, hogy világunk tele van mindenféle alkalmazásokkal, melyek észrevétlenül is, de mindennapi életünk részesei lettek. Nincs ez másképp a társkeresésben sem. Ma, talán a legmegosztóbb és emellett a legtöbb felhasználóval rendelkező társkereső alkalmazás a tinder, avagy a „szexpartner…..
Hány kilós egy 180 centis csaj?   A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!    2 éve összel hatalmas csalódásomból kiutat keresve, regisztráltam egy…..
... és az amerikai elnökválasztásban bejön a közvéleménykutatások által előrejelzett Obama-előny, avagy egy obamapárti szubjektív álláspont. Alapkőként két dolgot fektetnék le: az egyik, hogy számomra a legkedvesebb az egy középutas republikánus elvekre helyezkedő elnök…..
Van viccesebb nácizós balos kultúrszamuráj Buda Péternél! Andrassew Iván csodálatos blogbejegyzésben gyalázkodik a Gyurcsány nyilvános hüppögéséről írott publicisztikám miatt. Ízelítő: "Remélem, hogy Szilyt is, Vidát is ágybavizeléssel bünteti majd az Isten,…..
Izgatottan fényesítjük a csizmánkat, médiatörténeti esemény készülődik ugyanis: ma délután három órakor kilőjük az éterbe az Index első, abszolúte kísérleti, élő-betelefonálós stúdióadását. A stúdióban Szily Lászlót, vagyis engem lehet kérdezgetni, Bolgár György…..
Hazaviszi a lányt bemutatni az anyjának, majd a helyszínen kitalálja, hogy mégsem szerelmes, és még a búcsúszexet is megtartotta magának. Szó szerinti fiúszopat-lányszív.  Kedves Szakítós!  Úgy tűnik eljött az idő, most már én sem halogathatom…..
bodoky Botrányos interjú 2008.09.26 21:24:00
Itt majd egy botrányos interjúmat lehet kommentelni, annyira botrányos hogy még nem is biztos hogy megjelenik...
Ha a szakítás tanítható lenne, akkor a mai levélírónk minimum óraadó lenne vagy vendégprofesszor, mert ez egyszerre vicces és egyben kegyetlen, bár mit lehet tenni, ha a szerencsétlen hülye nem a szép szóból? Új szabály: hittanon se ismerkedj! Úgy látszik, hogy tinikoromban…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.09.23 09:04:00
Ha eddig nem szóltunk volna, Lucy Lawless szerepelni fog a CSI:Miami hetedik évadának hetedik epizódjában, ráadásul saját blogján azt jelentette be, hogy feltűnik majd a Showtime L című sorozatának záróévadában is.Micsoda meglepetés, a CW négy epizódot látva berendelte a 90210…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..