Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I2341

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Kis érdekes hülyeségre lelt Nandee a Call of Duty 2-ben: Ezeket a képeket a Cod 2 multijában csináltam. Szerintem akkor jönnek elő ezek a hibák, amikor az "Allow Donwloading" beállítás ki van kapcsolva, vagyis nincs engedélyezve, hogy a játék letöltsön egy szerverről új…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Sokáig kellett rá várni, de egy vállakozó kedvű fiatalember végre bevállalta! Sokan panaszkodtak, hogy miért rakom be a Nerd videóit a blogra, hiszen sokan úgysem értik mit mond. Nos, most már ők is megtudhatják, mitől zseniális James Rolfe videói. Nagy köszönet S@ti-nak, aki…..
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..