Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carscache

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Több mint 800 kopogtatócédulát gyűjtött össze a Humanista Párt ingyen és legálisan." - mondta egy neve elhallgatását kérő Humanista Párthoz közeli forrásunk."Azzal, hogy Várady Tibor tisztességes eszközökkel gyűjtötte össze az ajánlásokat, és bűntelen…..
Mentem az autópályán, és utolértem egy rendőrségi buszt, amely a megkülönböztető jelzéseit használva haladt, kb. 105 km/h sebességgel. Mögötte egy másik rendőrségi kisbusz, sötétített ablakokkal. Szépen beálltam mögéjük, követő üzemmódba, mert: 42. § Magatartás a megkülönböztető vagy…..
Pár napja tesztelem a Toyota C-HR hibrid verzióját, amelyik tele van rakva okos elektronikákkal. Nagyon jó cuccok vannak benne, de mivel nem önvezető autó, mert annyi intelligenciát azért nem raktak bele, amennyi ehhez kell, pár dologra oda kell figyelni.   Sávtartó automatika Ha indexelés…..
autózz! Statisztikailag pont jó 2016.12.17 08:28:46
A napokban autózva (ismét) két dolog döbbentett meg kissé. Az egyik, amikor napsütésben elöl-hátul működő ködlámpával közlekednek páran, a másik, amikor tejködben abszolút lámpa nélkül jönnek, lehetőleg szürke autóval. Mondhatnánk, mint a vadászos viccben, hogy statisztikailag pont jó. (Aki nem…..
Az alábbiakban Darvas Béla ökotoxikológus, a GMO-Kerekasztal és a Géntechnológiai Eljárásokat Véleményező Bizottság tagja helyzetértékelését olvashatják az elsőgenerációs GM-növények jelenlegi megítéléséről. A szakvélemény az Országgyűlés Mezőgazdasági…..
Az alábbiakban dr. Hetesi Zsolt, a Fenntartható Fejlődés és Erőforrások Kutatócsoport vezetőjének második helyzetértékelését adjuk közre a válságról. Az első rész itt olvasható. Az elemzés több tünetről szól. Először arról, hogy mit várhatunk,…..
Újabb híres tudós állt be a közelgő klímakatasztrófát jósolók sorába: László Ervin filozófus, a Budapest Klub alapítója. Az 1932-ben született László csodagyereknek és zongoraművésznek indult: a Vigadóban 9 évesen adta első zongoraestjét, tizennégy évesen diplomázott a…..