Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wannabe_dr

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiss István kolléga újabb cikkel lepte meg a Zugügyvédet, amit ezennel közzé is tesz. Egy kis ízelítő: Amikor például Lomnici Zoltán a bírói hatalomról, mint harmadik hatalmi ágról beszél, tévesen sugallja, hogy Magyarországon vannak hatalmi ágak, holott nincsenek, hiszen a…..
w Kórtörténeti függelék 2007.01.11 06:30:00
Nem érne két bejegyzést a személye - bár a Nap-keltében ma is téma lesz; hiába, Orbán és Gyurcsány naftalinban pihen, ebből meg még lehet egy jó kis antiszemitizmus-balhé, mintha súlya lenne. De mivel sokan nem értették, milyen titkos féreg foga rágja Morvai Krisztina agyát,…..
wannabe_dr 2007.01.11 14:06:01
A CEDAW-os ámokfutás oka de facto valóban az volt, hogy az izraeli diplomáciai küldöttség megkereste a kormányt ez ügyben. No de probléma ez? Melyik ország ne lobbizna egy küldő ország kormányánál, hogy mást jelöljenek ki bizottságokba ilyen-olyan okokból kifolyólag (elvatathatatlan feladatuk államuk érdekeinek védelme). A nemzetközi lobbi morális bázisán lehet vitatkozni, de itt valójában nyilvánvalóan többről volt szó: elsősorban szvsz karrierféltésről, és mögött meghúzódó esetleges antiszemitizmusról. Azért írom, hogy esetleges, mert ezt akkor még nem mertem volna biztosan állítani. Ártatlanság vélelme...
Valahogy így alakult bennem a kép róla:
1. stádium (ismerem az egyetemről): viszolyogtam tőle, mert véresszájú feminista; verbálisan erőszakosabb e témában, mint sok férfi fizikálisan...
2. stádium (CEDAW botrány): már utáltam is, mert kicsinyes karrierizmus dögszaga áradt belőle, s mert baromira lejáratta az országot
3. stádium (népszavás levél + megnyilvánulások a sajtóban): ráadásul antiszemita

Itt jegyezném meg, hogy noha egyetemi docens, a büntetőjog területén szaktekintélye zéró, a büntijog tanszéken egy senki. Ez persze ennek fényében nem olyan nagy meglepetés: sajnos, az ELTE Állam és jogtudományi kara csak hírből ismeri azokat az érdemeket, amiket egy laikus neki tulajdonít. Oda járok négy éve, tudom. Erről egy regényt tudnék írni, de nem leszek off. Na, de térjünk vissza Zuzmó nénire. Büntetőjogásznak nem nagy cucc, egyetemi oktatónak (vigyázat, ők elméletileg tudósok!) lófasz. Hogy van bőr a képén arra hivatkozni az interjúban többször is, hogy ő egyetemi docens? Na és. Baromi ciki a karra, ránk nézve. Nem érdemli meg a docensi címet.
És, hogy miért nem? Csak néhány példa egyetemi munkásságából:
- rendre nem tartja meg az óráit
- nincsen beszámoló, zh semmi (ha van nem javítja ki). Volt hogy csak úgy mindenkinek 4est adott szemináriumon, mert mért ne.
- ha megtartja az órát akkor a száját rúzsozza, és kiad egy jogesetet megoldani (amihez lövése sincs a hallgatónak, mert nem tananyagba vág), miközben egyéb munkáival foglalkozik
- büntetőjog kollokviumokon (ti. vizsgákon) a leglágyszívűbb tanár. Semmit se követel, és ezt mindenki tudja. Nem vagyok álszent a 4 büntetőjogi kollokviumból kettőt nála csináltam, nem véletlenül (nem komálom a bj-t). Mindkettő 5ös lett, szal nincs személyes sértettség! Ha nem tudsz semmit, akkor elég ha azt mondod, hogy apa veri anyát és kapsz egy hármast!!! (félreértés ne essék, én nem így mentem át) Ez sokszor megtörtént.

Bocs a hosszú postért...
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..