Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melodyli

109 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mivel a blog kissé háttérbe szorult felteszem ide a honlapunk címét, ahol viszonylag folyamatosan megtalálhatóak lesznek a legfontosabb információk. Persze nyugodtan lehet továbbra is írni facebookon és emaillben is. Tehát, a honlapunkért klikk: melodyli.weebly.com    ..
A blog erősen szünetel mostanában, de azért ez a videó mindenképp ide kívánkozik. Jó szórakozást hozzá! :) ..
  A napok, hetek csak úgy rohannak. Már nálam van Bryn első teljesítmény könyve és gőzerővel edzünk, hogy januárban, az első versenyén a maximumot tudjuk nyújtani. Ugyan csak 9-10hónaposan kezdtem vele edzegetni, és komolyabban(heti rendszerességgel) csak kb. 13-14hós…..
Totális elmaradásban a bloggal.. És azt hiszem nem ma lesz a napja, hogy szépen levezetem az elmúlt hónapokat, de mivel Bryn 1 éves lett, azt hiszem érdemel néhány sort :) Szóval igen.. eltelt egy év a születése óta, és 10 hónap azóta, hogy nálam van. Szinte hihetetlen. Emlékszem…..
„2009. szeptembertől az angol pásztorkutyák fajtamentését önállóan, az Angol Pásztorkutya Klub tagjai, kutyatartók és kutyabarátok összefogásával végezzük! Számítunk mindenki támogatására, aki szereti fajtáinkat és lehetőségeihez mérten segíteni akar a…..
melodyli 2011.05.02 05:42:58
 Itt a tavasz, jó idő, hosszabb nappalok, több lehetőség a kutyázásra. Van némi elmaradásom, amit most pótolnék. Dori jó formában van mostanság. Néhány apró hiba ugyan becsúszik.. de úgy gondolom mindenképp megosztásra érdemesek az alábbi videók. A Téli Kupa utolsó…..
  Talán lassan nekiállunk az agilitynek. Az első kitűzött határidő a 6hós kor volt, azt gondoltam akkor már el fogom vele kezdeni a kombinációkat, akadályokkal és kúszóval… ez már 2hónapja eltelt:) Most jó úton haladunk a 9 hós kor felé, mikor is az ilyen méretű…..
Bryn elmúlt 7hónapos, a legutolsó mérés szerint 48cm magas és 12kg. Múlt hétvégén a változatosság kedvéért 3 kúszó segítségével gyakoroltunk pár alap kombinációt, és úgy érzem volt/van értelme a sok alapozásnak. Nagyon könnyen irányítható, és terhelhető is. Komolyan…..
    Ez az év nagyrészt Brynről szólt. Épp január első napjaiban került fel az alomterv és küldtem el az első levelet Alennek, azaz tettem meg az első lépéseket, a végleges megkattannás útján. :) Attól kezdve nem volt megállás.Két zakkant, de persze számomra…..
                                    ..
Újabb videó:    ..
Ez a hétvége picit másképp sikerült, mint ahogy terveztem. Dori babéziás lett. Az egész némi lapos pislogással kezdődött a részéről, ami később abba torkollott, hogy nem volt hajlandó hozzányúlni a vacsorájához és némi lázat is mértem nála. Ekkor buszra fel…..
melodyli 2010.11.15 15:05:48
@turbofoxi: Örülök, hogy Bogyó is meggyógyult :)
Jövőhéten lesz Bryn 5hónapos. Ha minden igaz, hamarosan csinálok egy kis videót az „engedelmeséről” és arról, mit művel a pályán. Tud, kemény két féle akadályt, de szerintem ez most elég. Ez pedig a kétféle kúszó. A cél, szép stabil helyben maradás…..
Tegnap Országos Bajnokságon voltam Dorival, és Brynnel. Dorival az EO óta nem versenyeztünk, ennek ellenére egy számomra maaajdnem tökéletes futammal megnyerte a JUMPING futamot, ami elég meglepő, tekintve, hogy az ő sebessége elég lehet megnyerni egy agility futamot, de jumpingot…..
Bryn elmúlt 4hónapos, itt az itt az idő, hogy közzétegyek egy újabb puppy videót :) A felvételek épp a 4.hónapos évfordulóján készültek, összevágni és feltölteni picit később volt csak időm. Már nem  egészen baba. Az energiája és a kapacitása is jelentősen…..
Hétvégén Brynnel, életében először megnéztük a birkákat :)  Képek és videók nem készültek, ugyanis csak egyetlen alkalommal voltam fent 4-5percet a 7-8fős nyájnál, és azt gondoltam elsőre úgy sem fog semmi érdemleges történni, nem törtem magam, hogy valaki kezébe…..
                   ..
 A hetek telnek. Bryn elkezdett nyúlni és lassan, de szerencsére csak nagyon lassan ledobja babakinézetét, a kis manófejű.  Eddig Dorival ketten jártunk ki edzésre, hogy teljesen rá tudjak koncentrálni, de mivel egy ideje gyakorolom Brynnel, hogy a ketrecben nyugi van, most…..