Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelimtredfd

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresztényellenes szelek. Íme az új lengyel család, munka, szociállis miniszter, a progresszív Agnieszka Dziemianowicz-Bąk. A csaj érdektelen, abortuszpárti és homoklobbista aktivistából küzdötte fel magát a miniszteri székbe a szélsőségesen euroatlantista polgári kormányban. A ruhája…..
Gelimtredfd 2023.12.28 22:23:14
@vasútihíd: egy hagyományos értékek mentén kialakuló.... erős országok vezetik mint mondjuk az oroszok
--------------

1. Hagyomány hang egy bullshit. De az érték nem ősi, stak er és ár stuma van, érték nem, sklavenaufstadni hang.
Alkoholizálnak? Nem rakem.

Rejkuk rekkik, nem ország, országtagadó vagyem.

2. Az egész bullshittel maradni kellene, az egész felosztás olyan művi, sőt ájróper, már megint egy újabb fingrizmus, de faszán játszák az oroszok a Rollejukat, az Ájrópától kiosztottat.
bircahang A két zsidó archetípus 2023.10.26 12:12:00
Az újabb izraeli-palesztín háború kapcsán megint megjelent a két zsidó szélsőség. Az átlagmagyarnak meglepetés, hogy két szélsőség van, mert ő csak egyet szokott ismerni: a mindenhol nácikat látó zsidó szélsőségest, aki szerint Izraelnek joga van mindenre, míg mindenki másnak meg semmire. Hiszen…..
Gelimtredfd 2023.10.26 15:19:38
@erol: , szerintem ő maga sem érti. Teljesen szét van csúszva a fickó.
--------------------------------------------------------

Rekkintem rakja, magyarul. DE rteni nem is, hisz ilyen hang nem van, verstehen magyarul rakni, n ezt rakem, anat írem, hisz ezt az smagyaron teszem, de a másét nem, hisz libernyák halandzsául beszél, új-ónemmagyarull.

Nem telj, hanem dulj, de egal. Totál nem vagyem szétstúszva, sőt! Te kevered a szezont, magadat, a fazonnal, velem.
Gelimtredfd 2023.10.26 17:16:58
@Boldeone2: Adott az "axis of evil", az ördög tengelye.
--------------------

Rejta, nem adott. Ettl nem olvasem s beszélem az új-ónemmagyar umwertungi aller werte makogást, hisz evil nem rekkta, egyenlő ördu. Az ördu az ősmagyar árny, démon, Gott, guda, de inkább árny.

Evil=Jehova=kretény Isten=libcsizmus.
Gelimtredfd 2023.10.26 17:18:00
@Deak Tamas: olyan mint a navahó nyelv volt a világháborúban
------
Olyan ahogy.....az erdaöreszunak innen.

Nem, ez stak a magyar nyelv, de már az új-ónemmagyar az olyan.
bircahang Csukcsok 2023.10.25 12:12:00
A csukcsok voltak a Szovjetrunióban a "mucsai" megfelelője. Míg a kaukázusi a bűnözőt, csalót jelentette, addig az északi népek a primitívséget, s közülük is a csukcsok voltak a fő példa. Az északi népek Oroszországban kb. azok, mint az indiánok Amerikában. Az alapvicc szerint amikor egy…..
Gelimtredfd 2023.10.26 13:13:13
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Orosz gyarmat nincs, sose volt.
------------

Stak mi, hisz gyarmat a ra és re és ar stumától, ahol összeraknak, örmény jar is.
De rakta, hogy nem az oroszok voltak a gyarmatosítók, hanem az MTA, és a fingristák, és az értelmetlenségiek.
bircahang Lengyel elvtárs őszinte 2023.10.23 12:12:00
Most Lengyel elvtárs rendkívül őszinte: cikkében kimondja a liberális elit igazi véleményét, mely szerint ők a humanisták, mindenki más pedig barbár. Szeretem az ilyen megszólalásokat, mert valóban, maszk nélkül megvilágítják, miért szükséges mindent megtennünk ennek az elitnek a bukásáért. A…..
Gelimtredfd 2023.10.26 13:03:09
@ZorróAszter: hogy a magyarságnak csupán az osztrákokkal vannak nagyobbrészt közjogi vitái, uralmi igényünk van a történeti Magyarország más nyelvű {2-653.} nemzetiségeivel szemben.

----------------
1. Az egész újónemmagyarodat nem rakem, hisz stupán írva, a jog magyarul iga, Joch, de a habubsd az más, a magyarnak rakta van, a köz hangot dúrgerni, a vita múltidő ta-val van, a víh, germán víhen, weigern-től, vagyis víh-ta, ez így Beute.

2. Nem ország, hanem rejku,az uralom bulslhit hang, nem szemben, hanem anta..de egal. Igény hang nem van, stak bullshit nyelvkakilás.

3. Hát igen, hát igen, tótikám, ez van most is az oroszokkal, az oroszok nem bírják fogni Ukrajnát, így kell egy nép, ana az egyéb szlávokat ledúrekja, nyomja, hisz a pánszlávizmusnak annyi, az oroszok erre gyengék, kunkák, nem bírják, ahogy a lengelek és a csehek is ismerték már a nagytesót, ezeknél így vagy-vagy van, ergo a ráczok és a tóthok, ahogy a oláhok is logikusan a magyarokjé volnának, Sklavek, hisz a magyar nyelv INDOGERMÁN ÉS GERMÁN NYELV.

Így ez is egy opció, egy potencialitás volna.

4. A magyar antiszemitizmus az más, ahogy mondjuk a német, hisz a magyar antipógári, a jude egy fontos kaszt volt, hisz a számok se magyarok, így fontos volt, hogy a jude vanjon a globalista ökomókián, a magyar antiszemitizmus az antifingrizmus eredően, hisz a magyar ilyet nem akar tenni, erre van a zsidó kaszt, stakhát emanpcipáció és a nemzeti-libernyák kazincbaszikaiak, és később a pógárbuzeráns nyilasok...

A magyar antiszemitizmus kretényantanda,-fájand, hisz a magyar pogány, de ez is itt így antifingrizmus, hisz a judeizmus kreténység, a kreténység Umwertung aller Werte.
Gelimtredfd 2023.10.25 18:59:33
@Gery1987: ezért semmi keresnivalója az iszlámnak nyugaton.)

"A humanizmus tehát ateizmus, s következménye
--------------
1. Az ezért hangot dúrgerni, nem nyugat, hanem ereszta, este, nem semmi, nenna, nem követ izé, hanem ranakeredva magyar.

2. És nekem magyarnak, magyar barbárnak? A humanizmus kreténység, de már írtem, hogyan is rakja a magyar, a barbár, az ősmagyar a humanizmus izét.
Gelimtredfd 2023.10.25 19:17:05
téveszme a humanizmus alapja, hogy az ember képes Isten nélkül megoldani saját dolgait,
-------------
1. A tév az olvad volna, inkább dühebed, de az nem megy ilyen Wahrheitra. Eszme hang nem van, nem rakem, alap se, az al a túl, Grung stuma raku, nem képes, hanem ernya, ez a fähig magyarul, a dolog a dulgs, Schuld.

2. Isten? Ez egy jevevényhang. Annyi van, hogy az iszlám halott Jehováról, de a magyar barbár nem, fingem nem van, hogy he? Stak annyit rakem, ahogy Nietzsche írja az Umwertung aller Wertet, a fingrizmust, de dubbet a posztmodernnek innen nem kell raknem.

Jehováról, istipistiről nem hallottem, ezt hallottem a nyelvől:
magyarnyelvindogerman-german.blog.hu/2023/07/08/lektion7-_az_uer_vagyis_or_stuma_az_er_stumaval_vagyis_az_indogerman_es_germagyar_weltanschauung

Hát az iszlám halott már istipista Jehováről, de én nem róla, ennyit erről, úgy nekem dolgem volna ott? Muhaha!

A nyelvedet nem rakem, fingem nem van, hogy így hogyan is makogsz, totál nem, hisz ha te ezt makogod az iszlamistákról, úgy...

Jah, ez kettős mérce, hogy nekem ismernem kellene, hisz fehár ájróper volnék, azok iszlamisták? Aha, és az iszlamista stak iszlamista, a fehér beteg vagy ilyes? Aha!

Ez inkább totál olyan, hogy stak később hallja az ember az egész bullshitet, de instinktive nem bírja a kretényeket, ha nem is rakja, hogy az ana, hisz az ember vérjének innen van, hogy azok tették az Umwertung aller Wertet, a fingrizmust, a libcsizmus, és éljen Koppány, a pogány, a barbár!

Te most az egész kúthúrkörödet a magyarra vágyod tukmálni, stak szopás van, és ez a volt szocializmus egy jó, rakta ranakeredvája, hogy az egész baszott folytonosságot is dúrgertaja, habár az is kretény-libcsi-fingrista volt.

A magyar posztmodern az: hogy he? Nem rakjuk, hogyan is makogsz.

A fenti(link) és egyéb előbb volt, apriori, ahogy mondjuk az Isten hang, avagy a kreténység, nálam totál, hisz ősmagyar vagyem, a kreténységre és egyebekre, ahogy a libcsizmus, stak nembírás van, ahogy a fingrizmusra, is, hisz nem aprioriak.
Ergo: a kreténységtől vált a humanizmus és ateizmus, a kettő egy, hisz az ateista is kretény, akceptálja a kreténység bullshitjeit, ahogy butaká, fecni, alkoholizálmány, hisz a kretények ide mentették a szart.

Stak a problém ahogy mondem ott van, ha Jehova későbbi, úgy posztmodern van, és stak néz nagyokat a magyar, hogy ez hogygan is makog, hisz folytonosság nem van, kúthúrbuzerológia, így ősmagyar,ősmagyar posztmodern van, és a magyar ab ovo így összerakja a ius gentiumot és a humanizmust és azt mondja ahogy fentebb a Gót, vagyis ő regytaja,racionáisan beszélt.
bircahang Nyelvcsalád 2023.09.02 06:06:00
Szélesen elterjedt téves hit a finnugor nyelvcsalás azonosítása valamely indoeurópai nyevcsaládon belüli ággal. Lásd "finnugor nyelvek" és "germán nyelvek". Innen a hihetetlenkedés, hiszen a germán nyelvek hasonlóságát mindenki észleli, míg a finnugor nyelvek esetében ehhez szakember kell.…..
Gelimtredfd 2023.09.09 09:14:58
@ZorróAszter: eszerint mikor és kitől vettük át a magyar nyelvet?
-----------

Rekkint, nem szerint. A magyar nem vesz át nyelvet, stak a liberti, de az nem is beszélja a magyar nyelvet, ahogy te.
Gelimtredfd 2023.09.10 12:25:41
@Gery87: érdekel a troll hülyeséged.
---------

Érdek hang nem van, sklavenaufstandi hang, a troll dicső.

He? Bajud van a magyarral, inkább micimackó fingrizmus? Bocs, de a libcsizmusodtól nem áll majd a hold sajttól, és nem azt eszja a holdemberke.
Gelimtredfd 2023.09.10 12:33:27
@Gery87: a honfoglalók átvettek egy itteni nyelvet, vagy az itteni népesség egy része erősítette az ővékét.....
-----------------

Ez sajna egy bullshit, a magyar nyelv stumája a primitív, a germán, a bolonda dühor, az antipógári, ígyhát a honfoglalók, vagyis a holodomorárok nem vettek át nyelvet, a stumanyelv nem pógári.

Az autoctonok írtották, éshát a magyar nyelvet stak a német erősítené, de a magyar evolúciója és revolúciója más, a német a romány habubsd részjévé vált, és kretényvé, a magyar azt szétkúrtaja a gót empirét, ahogy Balamir, ő is germán, így 350-től nemet mondtunk az egész libcsizmusra, és a magyar nyelv indogermánul és gemránul vált agglutinlóvá, de indogermánul, ahogy a brit, vagy az újkurd.

A nyelvroknok, ahogy a német Angelegenheitja volt így a kisebbség és a pogányság írtásja, a romány habubsd és...
Megjelent: Nyelvtudományi Közlemények 118. 311-320. A frazeológiakutatás az elmúlt évtizedekben jelentős eredményeket mutathat fel, s ebben komoly érdeme van Forgács Tamásnak, e kötet szerzőjének is. Számos magyar és német nyelvű elméleti tanulmánya és egy-egy szólással, szókapcsolattal foglalkozó…..
Gelimtredfd 2023.05.27 20:29:53
@Androsz:
De ahogy írtam a tova hang toja a germán hangtolódástól egynek innen van a to-ta-ti stumával, ahogy itt és ott.

A tova két résztől állna: indogermán de, ez totál japános, hisz ez az ahogy a japán de partikel, és az indogermán au-eu, a va-vá, ve-vé...

De kausatív-presenz-nél nem van tolódás, ahogy ered. Az ered hang az indogermán er stumától és ed kausatív-presenz-től rakód, de ez az ed az ed partikel.

Ezt a partikelt így japánul igenstak rakja az ember, mondjuk:
- Daidokoro de

De mondjuk perzsa:
-vaesmən-da

De bizonylosza így a tova hang, habár a germánnak innen is to vagy az örmény tev.

Ma már a to-t is rakjuk itt, hogy a to indogermán hang is itt volna.

A kausatív t az indogermán to és ti, a to kausatív partikel, a ti presenz, ahogy a ni, látni,ez az indogermán ena-ona-ana partikeltől.
Gelimtredfd 2023.05.28 15:52:31
@Androsz: indogermánul, hogy Jó napot kívánok?
--------------

Műnyelvet nem rakom. Stak ennyit hallom: jgj njdjfdj nhjsksdf hjkjdsjfd.

A fenti mondat, az olyan ahogy baszd meg...