Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marci04

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Marci04 2024.05.17 18:47:03
@Rocky80:
"Na mindegy, én már most várom, hogy mikor érkezik a mozikba az Allegri III!
Coming soon"

Allegri III: az új sötétkor
Rendezte: Rocky80
Költségvetés: 7+2 millió évente
Bevétel: - 7+2 millió évente
Nézőszám: Rocky80
Marci04 2024.05.17 19:44:23
@Sunny21: @Rocky80: köszönöm barátaim, azért remélem mindenki tudja hogy ugyanúgy szeretem az Allegri szimpatizánsokat és az Allegri ellenzőket, mert szívünkben egy a közös: a Juventus! :)
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
Marci04 2024.05.16 15:05:47
@Rocky80: Abszolúte jogos, hülye lenne lemondani róla (én se tenném).
Viszont szinte már érzem azt a lelki felszabadulást amit az ő menesztése fog okozni :)
Marci04 2024.05.17 17:17:43
@Rocky80:
"ez provokáció volt amúgy? :D"

Fabrizio Romano legújabb Instagram storyja:
"A Juventus vezetősége azon gondolkozik hogy most vagy a szezon végén rúgja ki Allegrit.
Allegri és a Juventus közös útjának vége, már csak a pontos időpont a kérdés"

;)
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
Marci04 2024.05.15 18:51:44
@Rocky80: emelt fejjel, magabiztosan mondom hogy nyerni fogunk!
Remélem olyan nagyot fogunk ma játszani hogy Allegri félve menekül majd ettől a csapattól ;)
A szezon végéhez közelítve a Juventus elérheti legfőbb célját, s egy győzelemmel bebiztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyébe. Ehhez adott az ideális ellenfél, hiszen a már biztos kieső Salernitana együttese látogat a zebramezesek otthonába, így a három pont begyűjtése…..
Marci04 2024.05.13 11:48:29
@Pedro32: Szerencsére nem látok sok esélyt Contera, és ez maradjon is így
A Bianconeri összességében a 11. helyet foglalja el, de az értékük pontosan a fele a tizedik helyen álló Chelsea árának. Továbbra is a Manchester United a világ legértékesebb futballklubja. A pályán elért meglehetősen kiábrándító eredmények ellenére - a Vörös Ördögök a Bajnokok Ligája-csoportkörben…..
Marci04 2024.05.10 10:59:43
@Drughi Di Bianconeri: Akármennyire is értéktelenek, tavaly mindhárom európai kupasorozatban volt 3 olasz csapat a döntőben, idén pedig elsőként az olaszok harcolták ki hogy jövőre 5 csapat induljon a Bl-ben, ami akár 6 is lehetne ha netán az Atalanta nem végez a top 5ben a bajnokságban és megveri az El-ben a Leverkusent.
Az érték nem mindig tükrözi a minőséget.
Mirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az…..
Marci04 2024.05.08 16:38:12
@Zsupi44: Olyan szinten elmondtad helyettem is a véleményem, hogy nekem már nem is kell leírnom. Abszolút egyetértek mindennel!
(Sőt, annyit hozzátennék hogy vajon hány ember látta azt hogy Kvaratshkeila egy grúz csapatból jövet majd szárnyalni fog a Nápolyban? Senki. Olcsón is lehet zseni játékost igazolni, és ez Giantuoli nagy erőssége)
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
Marci04 2024.05.05 21:10:57
@Zsupi44: Sajnos ez is igaz.
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
Marci04 2024.04.24 22:50:56
@Leram7:
“ Egyébként én inkább Tuchelt hoznám, mint Mottát”
Nem akarlak elkeseríteni, de az utolsó nem olasz edzőnk Deschamp volt, és valljuk be az nem most volt.
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Nem sikerült győzelmi sorozattá duzzasztani a Fiorentina elleni 1-0-s diadalt, ugyanis hamar visszatért a tavasszal megszokott eredménysorhoz a Torino ellen elért gólnélküli döntetlennel a Juventus. Habár az első félidőben Dušan Vlahović két ordító ziccert is kihagyott, a szünet után kilátástalan…..
Marci04 2024.04.15 20:24:12
@Andras74: @dobor norbert: Hát ti aztán tényleg ott segítitek egymást ahol csak tudjátok :)))
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
Marci04 2024.04.14 16:36:02
@venember83: Év elején még ő maga nyilatkozta hogy Yildiz az ő személyes kedvence
Marci04 2024.04.14 20:50:21
@Pedro32: Igaz, sajnos Yildiz is csak egy azok között akik pofátlanul gólt szeretnének szerezni.
@alexGicamo: Végülis ez több dolgot is megmagyarázna
Holnap este Derby della Mole, magyarán az olasz labdarúgás egyik legnagyobb múltra visszatekintő városi rangadója kerül megrendezésre. A Juventus a múlt heti Fiorentina elleni három ponttal némi lélegzetvételnyi előnyhöz jutott a negyedik helyezett Bologna ellenében, így a derbi előtt a Bianconeri…..
Marci04 2024.04.14 11:22:11
@Andras74: Nagyon szép és varázslatos győzelem volt a tegnapi! Csak szerintem nem a Juverol beszélünk
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
Marci04 2024.04.09 22:20:48
@Shyr Kahn: @alexGicamo: Beállok mögétek, Mottat tartom a legjobb választásnak! Az Interes múltja engem hidegen hagy, és igen, ettől még ugyanakkora Juventus drukker maradok. Egyik legjobb barátom Interes, de nem gondolkodtam eddig sosem azon hogy emiatt majd jegelem őt. :)
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
Marci04 2024.04.07 21:27:37
@danimester1: @Szili 72: Ez tényleg les volt, nincs min vitatkozni.
Az utóbbi napokban igen csak felpezsdültek a következő szezonra, egészen pontosan a játékos keretre vonatkozó változásokkal kapcsolatos hírek, ebben a tegnap sem jelentett különbséget. Lássuk, hogy a hitelesebbnek tartott források milyen értesüléseket osztottak meg közösségi médiás…..
Marci04 2024.04.06 10:31:46
@rockitbaby: Én még hozzátenném hogy van egy Djalónk is aki még nem tudta megmutatni magát
Marci04 2024.04.06 19:34:35
@Rikoo:
"Izgalmasak voltak a mercato-s hírek mindig.
Az elmúlt években, viszont katasztrófális volt a klub átigazolási politikája és emiatt is tartunk itt."
De miért vársz izgalmas mercatos híreket ilyen pénzügyi helyzet mellett? Nem vagyunk abban az állapotban hogy az igényeid ki legyenek elégítve. A keret igenis erős, más felállásban, más taktikában, más felfogásban, mindenkit a posztján játszatva, és pár minőségi (ami nem egyenlő a drágával!) igazolással ez a csapat nagyon pofás lehetne. Végre kezd a pénzügyi helyzet is alakulni, úgyhogy mostmár csak a türelem kell.
A Gattiról írt szavaid picit szemet szúrtak nekem. Számomra igencsak érdekes hogy hányan tartják őt jó és megfelelő védőnek, miközben nekem minden egyes labdaérintésénél görcsberándul a gyomrom. Szerintem technikailag sehol nem tart, nem labdabiztos, lassú és lomha, és ha szembe jön vele egy gyors vagy technikás támadó akkor azt se tudja mi merre van. Most inkább nem is részletezném az öngóljait, mert tudom mindenki hibázik stb. stb.
Nem tartom pocsék védőnek, és igen, szerzett már nekünk fontos gólt, de nekem túlértékelt marad és cserepados védő.
A Juventus rég nem látott hullámvölgyben találja magát az elmúlt időszakban, és Antonio Barillà véleménye szerint a klub így fizet meg a fiatalokra támaszkodásért, számol be a Tuttojuve. „Amikor a Juventus még a bajnoki címről álmodott, aláhúztam, hogy ez a csapat nem mérhető az Interhez minőség…..
Marci04 2024.04.02 13:53:22
@Spider81: A világ legundorítóbb posztján kell neki játszani, a védelem előtt. Neki közel sem az a legfontosabb feladata hogy gólokat és gólpasszokat adjon, és még így is megállja bőven a helyét egy ilyen aljas poszton is. @Shyr Kahn: beállok melléd, és Locatelli számomra is mozdíthatatlan
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
Marci04 2024.03.31 05:37:47
@DelPiero2: Sérült, de hamarosan visszatér Alcaraz
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
A Juventus szombaton a Lazio ellen lép pályára, s ez a találkozó lesz az 500. meccse Massimiliano Allegrinek az olasz első osztályban, így a szokásos sajtótájékoztatón a futballal való kapcsolatáról és terveiről kérdezték a mestert. „Imádom ezt a sportot, szenvedélyesen szeretem a futballt, aminek…..
Marci04 2024.03.29 16:38:35
@Gaben Smith:
Hiába kopaszodik Mesterünk feje
A vezetőség szerint itt a helye!
(Petőfi Sándor)
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
Marci04 2024.03.28 11:37:09
@venember83: Fabrizio Romano is bejelentette, 65 millió a kivásárlási ára, ami bizonyos feltételek mellett 70 millióra ugorhat
Az elmúlt napokban több, jelenlegi, valamint kölcsönben játszó labdarúgókkal kapcsolatos hír is napvilágot látott az olasz sportsajtóban, melynek keretében a források szót ejtettek két szélső várható sorsáról, míg a jelenleg a Fiorentinánál futballozó Arthur ügynöke, Federico Pastorello arról…..
Marci04 2024.03.22 09:49:38
@Alex8610: Reménykedjünk az arabokban, hátha valamelyikük hajlandó lesz kivásárolni őt.
A Juventus holland tehetsége, Dean Huijsen, aki a szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti, végül nem Hollandia, hanem Spanyolország nemzeti csapatát választotta, s első alkalommal kapott meghívót az U21-es csapathoz. A La Gazzetta dello Sport munkatársa arról kérdezte a fiatal játékost,…..
Marci04 2024.03.21 19:46:34
@gomorra21: Nem tudtam hogy a 21. században divat lett valakit a példaképe miatt megítélni...van egy barátom aki Interes de akkor inkább eldobom vele a barátságom
Marci04 2024.03.21 20:56:27
@gomorra21: Tökéletesen tudod miért az Interrel példálóztam Juventusos létemre. :)

Ramos akár "patkány", akár nem, a giga-Madrid mozdíthatatlan tagja volt. Amíg a jó tulajdonságokat nézed el a példaképeidtől, nincs probléma.
Ady Endre egy részeges-narkós valaki volt, mégis a magyar irodalom egyik legnagyobbja, magyarok ezreinek a példaképe. Példakép alapján megítélni valakit...hát ez nekem még mindig baromi vicces :)