Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egykispiros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó kis zenebutikot találtunk a Kongán: a Music Match egyszerű zenei kvízjáték, de nagyon megkapó. Három nehézségi módban kell dalokat kitalálni időre, vannak választási lehetőségek is, de a legnehezebb fokozaton már csak dalcímeket kapunk, és az időnk is kevesebb. Persze…..
B-oldal TOP5 felnőttnapi dal 2009.06.10 11:20:00
NA VÉGE A GYEREKNAPNAK - mondják a szülők az év 364 napján, de múlt héten tényleg volt gyereknak, úgyhogy most már aztán igazán vége van. Úgyhogy felnőttnap jön. És ugye mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. Ugye? Na én is így…..
egykispiros 2009.06.10 15:19:49
Smoke City - Underwater love nem maradhat ki!
www.youtube.com/watch?v=aUz3fLncTTs

Érzékeny művészlelkeknek meg filmzenék:
Szerelemre hangolva
www.youtube.com/watch?v=I0tMmsUEGOY

Telitalálat a szívbe
new.music.yahoo.com/jannick-top/tracks/en-plein-coeur-generique-debut--175667853

A 80-as évek végén a föld alatt ragadtaknak meg Európa Kiadó: Romolj meg.
hogyvolt House 5x02 - Nem rák 2009.03.26 08:30:00
Ebben az epizódban már a főcím előtt van 4 hullánk, és hogy ne legyen 5, az aktuális hetibetegért 13 megy személyesen. „Azonnal velem kell jönnie, különben meghal” -mondja, tök izgi, és a helyzet az valóban komoly, a halottak ugyanis mind szervátültetésen átesett…..
egykispiros 2009.03.26 16:55:34
@sélli_: Bocsesz, ha nem volt érthető, nem akartam bővebb lére ereszteni a kommentemet. Ha érdekel a téma, úgyis utána tudsz keresni. (Őssejt-kutatások, pl. növeszthető-e végtag belőlük, a végtag-amputáción átesetteknek, meg egyéb finomságok).
Mondjuk nekem Rubik-kocka őssejt nem kellene, de egy Mini Cooper őssejtért ölni tudnék!
egykispiros 2009.03.26 18:01:00
@Póniló: És tényleg! :)

@sélli_:Ja, félreértettem. Ha már nincs Wilson, meg "a négyek" is ilyen gyengécske, remélem, legalább Cuddy gyakrabban feltűnik!

Egyébként azt hittem, hogy az epizód végén House a menzán megkörnyékezett dokinak telefonál. "Nem akar nekem dolgozni?" Házdokinak nem lehet probléma megszerezni akár egy privát telefonszámot is. :)
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..