Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeLaRosa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy az Európai Unió Bírósága Luxembourgban a futballtörténelem tekintetében fontos döntést hoz megközelítőleg 9.30 perc körül az Európai Szuperligáról. A Bosman-szabályt kiharcoló ügyvéd szerint az aktuális döntés tízszer fontosabb, mint amit a bíróság az ő…..
DeLaRosa 2023.12.22 17:42:30
@Andras74: Az világos. De az én értelmezésem szerint mivel jópár UEFA tag nem EU tag, az EU-s szabályok csupán azokra a tagokra vonatkoznak akik mind az EU-ban, mind az UEFA-ban benne vannak.
Persze ez csak a saját logikus gondolkodásom, feltételezem ennél jóval bonyolultabb az egész.
Tegnap este a Frosinone nagyon sima győzelmet aratott az Olasz Kupában a Napoli felett, és ebből a győzelemből kivette a részét Enzo Barrenechea is, hiszen ő szerezte a mérkőzés első találatát. A mérkőzést követően Eusebio Di Francesco természetesen beszélt is a Juventus fiatal középpályásáról, aki…..
DeLaRosa 2023.12.22 15:22:48
@venember83: Vicces belegondolni, hogy majdnem Fradi edző lett.
Manuel Locatelli bordatörés miatt nem segítheti a válogatottat a következő két meccsen, Luciano Spalletti hazaküldte az olasz középpályást, és nem zárható ki, hogy közvetlenül a válogatott szünet után Massimiliano Allegri sem számíthat a játékosra. „Nagyon pozitív időszak után kénytelen vagyok…..
DeLaRosa 2023.11.15 17:39:27
@Il Principino: Meglepne. Szerintem nagyobb esély van arra hogy Iling vagy Cambiaso játsszon középen.
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio tegnap esti értesülései szerint a Chelsea nem kívánja folytatni a tárgyalásokat Romelu Lukaku és Dušan Vlahović cseréje ügyében. Fabrizio Romano szerint a londoni klub nagyra tartja a szerb csatárt, ám a belga csatárral együttműködve másik célpontot keresnek…..
DeLaRosa 2023.08.10 16:49:31
@Leram7: Én olyat is olvastam, hogy a Spurs lecsaphat Lukakura, ha Kane megy.
Logikát nem látok benne a Tottenham szempontjából, de legalább nem ide jönne.
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
DeLaRosa 2023.05.18 21:47:09
@Zsltrk977: Az. Egy sárgát megért volna. De nekem az fáj nagyon hogy Fagioli kiesett. Fixen a bordája sérült, nem lepődnék meg ha az idényben már nem játszana.
A Fiorentina elnöke, Rocco Commisso a firenzei Cesare Alfieri Egyetem diákjaival rendezett egyik találkozón beszélt klubjának és az olasz futballnak a helyzetéről, és természetesen a Juventus sem maradhatott ki. „A Fiorentina első számú problémája, hogy nincsenek bevételeink. A Milan és az Inter is…..
DeLaRosa 2023.05.17 20:59:06
@Lanzafame: kissé mellément, idén töltöttem a húszat XD
Csak sajnos a generációmból én vagyok az a kivétel ami erősíti a szabályt.

Ami különösképp fel tud idegelni egyébként az az, amikor a PL-rajongók rányomják a Bundesligára vagy a Ligue 1-re, hogy farmerliga.
Oké, de honnan is tetszettek igazolni minden átigazolási időszakban? Egy francia tininek van 10 jó meccse és már viszi is a Leeds 25 milkáért.
A Juventus 1-1-es eredménnyel zárta az EL-elődöntő torinói meccsét, hála Federico Gatti góljának, aki egy szöglet után talált be a mérkőzés utolsó pillanataiban. „Az ellenfél kapujáig nagyon jól járattuk a labdát, de aztán a ott mintha minden túl egyszerű lett volna, és túlságosan sok hibát…..
DeLaRosa 2023.05.12 23:47:19
@FAF: Nagyon megnézném Allegrit a PSG élén. Ahogy Messiből bal, Neymarből jobb-bekket, illetve Mbappéból pedig védekező középpályást faragna.