Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arizkazumo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ágyő, Budapest TV! 2009.08.31 00:40:00
Este 11-kor a piros függöny előtt egy gyertya, egy bagoly- és egy rejtélyes női szobor közt üldögélő Odin boszorkány-főpap még úgy búcsúzott, hogy vele legközelebb holnap délután találkozhatnak a 400 Ft+Áfa/percért tarot- és rúnajóslás-vásárlásban érdekeltek. Arról…..
Az alábbi 10 MJ bigyók talán a történelem egyik legfurcsább kütyüinek mondhatók.A pop királya lilán egy mazsola formájában.Jacko Matjoska baba,Jackó Warhol style.Egy igazi antik társasjáték a Jackson five-al. 1976 ból.Egy jó kertipartihoz ajánlják a Grill szószt, melyet MJ neve…..
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
Jövőre mégiscsak drágább lesz a budapesti bérlet arra hivatkozva, hogy a BKV járművein kívül a vasútra és a távolsági buszokra is érvényes lesz a főváros határain belül.Az emelés a főpolgármesteri kabinet javaslata szerint 100 forint az eredeti tervekhez képest. Vagyis a…..
Megbüntettek a Celeb vagyok forgatócsoportját Argentínában, mert turistaként utaztak be az országba, ott azonban munkát végeztek. A 104 RTL-es egy ellenőrzésen bukott le, a büntetés sokba kerülhet. Az RTL Klub ártatlannak mondja magát, mert munkatársai itthon kapnak fizetést. Az…..
Belsőség Hummer kerékbe törve 2008.10.20 20:33:00
A Belsőségről már ismert magyar Aprilia Motó 6.5 közösség egyik bandatagja, Krisz küldte ezeket a képeket.  Tesóm fotózta Londonban, az Objektum a saját... "kerekén" parkolt le. Azt mondja, hogy valami vékony tömör gumi van rajta, és egy szerecsen vezette. Húsz…..