Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andris.0

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már biztos minden Lángoló Gitárok-olvasó kívülről fújja, hogy a Korn, bár tagadja a puszta trendkövetést, de csatlakozva a jelenleg futó divathullámhoz, dubstep-lemezt ad ki december 2-án (tehát ma) The Path Of Totality címmel, így nem is fecséreljük a szót,…..
A szezon után idén is meg lehet szavazni az European Festival Awardson, melyik nyári bulik tetszettek nekünk a legjobban. A "Legjobb Nagyfesztivál" kategóriában most is jelen van a Sziget, amire egy regisztrációért cserébe szavazhatunk itt. A fesztivált…..
Andris.0 2011.10.25 22:38:32
@RozsaTomi: Osztom véleményed!!!!!
Négy év hallgatás után kedden hivatalosan is elérhetővé vált egy új Shell Beach-szám, a The Greatest Skeptic. A modern rock/poszt punk zenekar őszre tervezett második nagylemezről származó dalt itt lehet elérni, a lényeg, hogy ebből a csapatnak is valamilyen haszna legyen, tehát…..
Andris.0 2011.09.14 19:11:51
Egyelőre nem tudni, hogy pénzt, pengetőt vagy esetleg a többi zenekartag lucskos fellépő ruháit gyűjtötte-e be, de az bizonyos, hogy repült a zenekarból Mike Pedicone dobos, aki alig egy éve tart a zenekarral.  A zenekar a következőképpen kommentálta az…..
Andris.0 2011.09.07 21:54:04
Két dal van ma Magyarországon, amivel pozitív és negatív értelemben is az őrületbe lehet kergetni egy csomó embert: Fluor Tomi Mizuja, illetve a Quimby Most múlik pontosanja. Hó Márton fokozza az élvezeteket, egyben adja elő a két számot lo-fi stílusban:  ..
A tegnapi nagy felindulást keltő premierünk után itt a következő: a Grand Mexican Warlock első nagylemezéről mutatunk be négy dalt itt a Lángoló Gitárokon. A többek között Subscribe és Jazzékiel tagokat is magában foglaló rockzenekartól egy klippremierünk már volt régebben. A…..
Andris.0 2010.12.11 13:36:57
Még javában tartanak a Grand Mexican Warlock első lemezének munkálatai, amivel előreláthatólag decemberben lesznek olyan állapotban, hogy ki lehet azt adni. Egy dal viszont már készen van, vagy legalábbis klipet már készítettek a We Disappearre, amit most be is mutatunk itt a…..
A Wrong Side Of The Wall Purity Itself című klipjében a címben olvasható klasszikus hármasból minden megtalálható. A videó egész egyszerűen egy lány brutálisan átmulatott éjszakáját kíséri végig. A készítők Reich Tamás és Gőbel Ákos voltak, a főszereplő pedig Dimanovski…..
Andris.0 2010.07.30 12:52:55
Kettőnégy A hét képei 2010.06.19 16:49:00
alt="" />..
Andris.0 2010.06.24 11:07:39
@kettonegy: kettő?!? milyen négy??
Szokatlan módon vasárnap (március 14.) ad koncertet a Dürer Kertben a Fish! és az Óriás, de máris nem olyan különleges ez, ha rájövünk, hogy hétfő ünnepnap, így nem kell korán felkelni, kivéve annak, aki megy valamilyen megemlékezésre. Mindét zenekar új dalain dolgozik, mikor…..
Andris.0 2010.03.13 17:59:12
Hamarosan elkészül a Solution első nagylemeze, amit a zenekar március 12-én mutat majd be a Dürer Kert közönségének. A felvételeket Horváth Attila, Csongor Bálint és Nagyváradi Nelli felügyelték a Bakery stúdióban. A 2003-ban alakult zenekar korongján 11 dal lesz majd, köztük…..
Subscribe - Contradictions EP (Szerzői kiadás) A Subscribe tíz év alatt összerakott magának egy olyan karriert, amit Magyarországon, angol nyelven, metálzenében még senki nem tudott: teltházas fővárosi és vidéki koncertek, igazi, masszív rajongótábor. Talán a Freshfabrik volt…..
Andris.0 2009.12.18 17:19:35
@-clay-: kezdjük ott hogy szerintem a Subi ma már nem egy metal zenekar.... ha igazán metált akarsz (ezt most nem bunkóskodás, kötekedésből) akkor hallgass más magyar metál zenekarokat..sok van... de nekem őszintén szólva sokkal jobban tetszik hogy nincsenek ezek a hörgős állat részek hanem helyette kidolgozott gyönyörű refrének... számomra hallgathatóbb!
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
A Csinálj egy lemezt album nyári slágere, a Majdnem Kalifornia után itt a Fish! zenekar téli klipje, a borongósabb, egyben zúzósabb hangulatú Magasan száll, amit most itt a Lángoló Gitárokon láthat először a közönség. A nyári fesztiválok során Temesi "Zed" Ádám…..
Jack White visszautasította Slash meghívását, hogy énekeljen az egykori Guns N' Roses gitáros új szólóalbumán. Slash állítása szerint nagyon szerette volna ha Jack szerepel valamelyik dalban (az albumon egyébként olyan közreműködők vannak, mint Dave Grohl, Flea, vagy Alice…..
Lángoló Gitárok Precízen laza 2009.11.02 15:20:00
Porcupine Tree @ Petőfi Csarnok, 2009.11.01. Szokták mondani koncertek után, hogy egy zenekar CD-minőségben szólt. No, akkor nem tudom, milyen jelző illethetné a Porcupine Tree budapesti előadását, a hangzás ugyanis már-már az álom kategóriát súrolta. Igaz, megfelelő helyen…..
A Plastic Bitch friss zenekarnak tűnik, pedig már 2000 óta működik, mégha nem is ebben a felállásban. Ez a látszat talán azért is áll fent, mert csak az utóbbi időben kezdtek el intenzívebben mozgolódni. Azóta azonban behozták a lemaradást, itt a…..
Andris.0 2009.10.22 18:07:33
Porcupine Tree - The Incident (Roadrunner/Tonefloat) Azt mindig is lehetett tudni, hogy a Porcupine Tree-lemezek tulajdonképpen Steven Wilson szólóalbumai, és ez most még nyilvánvalóbbá vált. A The Incident szövegei Wilson intim gondolatait tükrözik, legbenső félelmeiről szólnak,…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..