Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TargetCJ

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
TargetCJ 2008.10.16 15:25:33
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
TargetCJ 2008.08.28 12:13:47