Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volodimir elenszkij

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor idei éve hemzseg az ellentmondásoktól, ami persze nem újdonság. A nemzetközi színtéren megkerülhetetlen politikusként definiálja magát, itthon pedig olyan autokráciát épített ki, ami akkor is biztosítja a hatalmon maradást, ha csökkenne pártja népszerűsége. Ugyanakkor kormánya…..
Volodimir elenszkij 2024.01.01 13:31:54
@Zelenszkij védi egész Európát!: Я просто захищаю своє хренове життя.
Egy jogállamban a közbeszerzés az nem barátság kérdése, és nem is a kormány dönt, hogy kitől vásárolnak, hanem kiírják a nyílt tendert, világosan lefektetett feltételekkel, mindenki pályázhat, aki az abban leírt követelményeknek megfelel, és közülük a legolcsóbb nyer… Na ezért nem kapjuk, és soha…..
Volodimir elenszkij 2023.05.20 16:56:09
@taga20: Дякую за мінет.
Ви хотіли б оселитися в Україні?
Volodimir elenszkij 2023.05.21 14:37:25
@taga20: Дуже добре, що ви вважаєте себе множинним і огидним. Мені потрібні такі люди. Ти б померла за мене?
Valószínűleg már sok fideszes szavazó sem érti, miért tart ki továbbra is olyan eltökélten Vlagyimir Putyin rezsimjének támogatása mellett Orbán Viktor, amikor már sem politikai, sem gazdasági haszna nem származik az országnak belőle. Ráadásul nem állnak túl jól az oroszok a háborúban sem, így még…..
Sok politikus szerint a morális kérdéseknek nincs helyük az államot irányító emberek gondolkodásában. Nyíltan persze nem hangoztatják ezt, hiszen, azok, akik folyamatosan erkölcsi intelmekkel próbálják saját népszerűségüket növelni, egyben népüket nevelni, nem üzenhetik azt, hogy a morális…..
Volodimir elenszkij 2023.05.01 20:38:38
@a nagy hohohorgász: @ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!: Тоді не дозволяй мені грати на піаніно між зубами Агіки своїм членом на похоронах Фері.