Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsimbo

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog iPhone-mentes nap 2008.05.26 10:58:00
Ma az Appleblog iPhone-mentes napot tart. Nem számolok be arról, hogy mennyi készüléket adott el eddig az AT&T, sem arról, hogy mit szállíttathat az Apple abban a 188 konténerben, aminek célpontja az Egyesült Államok, vagy hogy milyen az anti-iPhone. Egyetlen esetben töröm meg a…..
Ma ugye szerda van, este megint minden idők legszemetebb orvosa a tévében, aki várhatóan ismét kiüti magát Vicodin-kúrájával, mi meg újra megállapíthatjuk, hogy ez az egyik legjobb sorozat a tévézés történetében. Annyira egyedi a főhős stílusa, hogy arra már érdemes lehet…..
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..
Nagyban zajlik az új Velvet tesztelése. Amúgy meg igaz a pletyka, így fog kinézni az új Velvet. Miként a júliusi Index-dizájnváltáskor, úgy most is számítok egy adag non-konstruktív ízlésalapon fikázó kommentre. De azért abban ugyanennyire reménykedem én is, meg mindenki, aki…..
Forrás: hirhat.huOlvasóink jelezték, hogy komoly gondok mellett tette meg útját Szegedről Békéscsabára az a vonat, amely 13.03-kor indult el a Tisza-parti városból. Közel negyven percet vett igénybe egy beszámoló szerint, hogy a szegedi nagyállomásról eljusson a közeli rókusi…..
Új MÁV blog Káosz a Nyugatiban 2007.09.20 17:01:00
Vonatok egy órát késnek, tömeg hegyek, tájékoztatás nincs, karámőrök is eliszkoltak. Kollégánk jelenti élőben a Nyugatiból. A bemondott vonatok sem indulnak.ÁPDÉT:Megjavították a biztosítóberendezést Budapesten, a Nyugati pályaudvaron - közölte Sigulinszki Tibor, a MÁV…..
Dzsimbo 2007.09.20 17:26:00
Új MÁV blog Iskolaszezon lett 2007.09.18 09:46:39
Kiskicsicsiga roadshowzott szegény egy hatalmasat. Késések szenvedés miegymás alant. A multhétvégén elkövettem egy hatalmas baklövést.a Budapest-Komárom-Győr vonalon akartam utazni oda,vissza.a Mávnak sikerült ezt megkeserítenie. irtam igyhát nekik egy emilt,várom a…..
Belsőség Autóbuzik ásványvize 2007.09.10 07:28:00
Három autós újságíró és egy alanyi életművész-autóbuzi, Szözsi beülnek egy étterembe. Még a főétel szervírozása előtt tisztázzák a pincérrel, hogy a göngyöleget, mármint az ásványvizes üvegeket lenyúlják, mindenki egyet-egyet. Vajon miért? Igen, elég szép üveg,…..
 Kisiklott egy személyvonat négy kocsija a Keleti pályaudvarnál a Kerepesi úti felüljárónál délután egy órakor. 60-120 perces késésekre lehet számítani az érintett vonalakon (Bp-Miskolc, Bp-Szolnok, Bp-Bécs). Az elővárosi vonatok csak Ferencvárosig, illetve Kőbánya…..
Tisztelt Utazó Sorstársaim, Tisztelt MÁV ! Immár másodszor ragadok billentyűket, hogy elragadtatásomat fejezzem ki a személyszállítás számomra érthetetlen, bár nagyon is valóságos esetei miatt.  Előző levelemben a nagyságrendi késésekkel és a kocsik " kiváló…..
A mai nap folyamán a retekkommandó lecsapott. Tanulságos esemény volt. Nem volt egyszerű a feladat. Azt hiszem képet kaptunk mindarról, ami befolyásolja a vonatok tisztaságát. De ne rohanjunk előre nagyon. 10-kor találkoztunk a Keleti előtt. Majd egy órás gyülekezés után…..
Új MÁV blog Retekkommandó 2007.07.10 10:50:10
Az akció 2007. július 14-én lesz. Reggel 10:00-kor gyülekezünk a Keleti főbejáratánál. Aki kedvet, affinitást érez szívesen várjuk. Részletek később...
Dzsimbo 2007.07.10 21:20:14
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..
Új MÁV blog 33%.-os szivatás 2007.07.05 15:33:00
Mary Poppins küldött egy érdekes esetet, ami a MÁV Start aranyos akciójához kapcsolódik. A másik, meg nagyon vicces:)Szia! Még egy kissé pipa vagyok, ugyanis most tettem le a telefont, a MÁV Direkt-tel beszéltem. Nálad olvastam, hogy a július 1-én és 2-án megváltott 33%-os…..
Robi levelet írt a MÁV-nak. Nem először. De most a felesége is rosszul lett. Kíváncsiak vagyunk a MÁV válaszára. Addig is Robi VELED VAGYUNK! Tisztelt MÁV! Azért írom újabb panaszlevelemet, mert úgy érzem, hogy egyrészt a múltkori óta nem változott semmi, másrészt meg egy…..