Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rém

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jégkorongszövetség mozgatja a köveket annak érdekében, hogy minél több magyar szurkoló lehessen jelen Svájcban, abban a történelmi pillanatban, amikor Magyarország válogatottja jégre lép a legjobbak között, az A csoportban. Vannak jó híreink. A jelenlegi állás szerint az…..
Rém 2008.08.27 15:54:25
Kedves Érdeklődők!

Megjegyzem, a mi cégünk koncert-, és sportturizmussal foglalkozik. Egyik kiemelt partnerünk az Euphorie - Travel Express (
www.travel-express.hu), illetve még számos nagy, megbízható utazási iroda.
A Svájcban rendezendő IHHF által szervezett Jégkorong Világbajnokságra rendkívül kedvező áron tudunk adni buszos, illetve repülős csomagokat is! Megjegyzem, még nem készült el az összes csomag, de ennek csak egy oka van: a jegyárusítás még nem kezdődött meg, de, ettől függetlenül, már most jelzem, a legolcsóbb, 1 meccses csomagoktól az összes meccsre szóló jegyekkel megfejelt csomagokat tudunk adni, akár busszal, akár repülővel. Szerződött szálláshelyeinknek köszönhetően, zürichi & berni szálláshelyektől is igen kedvező árakat kaptunk (svájci árakhoz mérten!), aminek tükrében csomagjaink is kedvező árban vihetők majd el!
Pár nap kérdése, és az összes ajánlatunkat felrakjuk honlapunkra: www.musicmoon.hu, aholis egytől egyig mind megtekinthető majd ...

HAJRÁ MAGYAROK!

Bármilyen további kérdés esetén, kérem értesítsetek minket az info@musicmoon.hu e-mail címen, illetve a +36-1-411-0277-es telefonszámon.

Üdvözlök Mindenkit, s maradok tisztelettel:

Dobai Balázs
Music Moon Kft.
1093. Budapest, Bakáts utca 2/d.
Tel.: +36-1-411-0277
Fax: +36-1-411-0278