Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mostakkormilegyek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Monza otthonába látogatott, s ugyan Vlahović büntetőt hibázott, egy perccel később Adrien Rabiot fejjel bevette a házigazda kapuját. A zebramezesek eldönthették volna a meccset, ám nem tudtak újabb gólt szerezni, s úgy tűnt, hogy mindez megbosszulja magát, amikor a védelem csúnyán…..
Mostakkormilegyek 2023.12.02 19:14:42
@Rikoo: egy olasz és világviszonylatban is top klub 40 ezer helyet azért tudjon már megtolteni.
A Juventus hazai pályán is kikapott a Napolitól vasárnap este, ez volt sorozatban a harmadik bajnoki veresége a csapatnak, ami a 2010-11-es bajnokság óta nem történt meg. „Csalódást érzek, amiért így elveszítettünk egy meccset, jobban kellett volna teljesítenünk a gól előtt. Egyszerűen leálltunk,…..
Mostakkormilegyek 2023.04.24 13:18:39
@Pilsnerurquell: “ Védekezni nagyon tud ez látszik. Óramű pontossággal képes mozgatni a csapatrészeket HÁTUL!, de ez a JUVENTUS, nem valami kiscsapat.

Én vártam, vártam, és vártam, és mindig megvédtem őt, mert láttam valami koncepciót, és hogy abból na majd talán a szezon végére átfordul valami a támadásban is, beérik a rendszer idővel. Hát nem…”

Végre <3 (sziv smile) ÖLELLEK,CSOKOLLAK,UDVOZOLLEK,EGYETERTEK !
Mostakkormilegyek 2023.04.24 19:16:09
@alexGicamo:” Ja ! Hoppá !
Vannak ilyen napraforgó gondolkodású / hozzáállású emberkék ...”
Már csak Rocky80 velemenyere lennek kivancsi aki masszivan savaz mindenkit a meccs elott aztan a meccs utan szinet se latni