Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborronn

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
03.21-én megszületett a kisebbik fiam. Mindketten jól vagyunk. Indították, ötödik napon sikerült beindítani, sajnos addig kórházban voltam. Bár ez volt a legfájdalmasabb szülésem, mert sajnos a végén ezek a marhák teljesen lekapcsolták az epidurált, de sérülés és vágás nélkül túléltem. :) Szülés…..
Egy kis subocska élete Az övé 2023.11.29 02:55:27
Az övé akarok lenni. Mert mindig kell egy újabb pofon. Elképzelem, hogy újra látom. Alázatosan, tisztelettudóan üdvözlöm. Beszállok mellé az autóba. Nem szólunk, de tudjuk már, hogy mi következik. Izgatottan várom, hogy egy kihalt helyre érjünk. Mikor odaérünk a hajamnál fogva rángat ki az autóból,…..
Egy kis subocska élete Vélemény 2023.07.24 17:30:28
A minap botlottam bele egy cikkbe az interneten. Érdekes, hogy pont ezt dobta fel, ugyanis az Exuram nője iratott magukról valami cikket{még 2020-ban). Nekem ezekről a semmitmondó cikkekről megvan a véleményem. Nagyon gáz, hogy azért írnak valakiről cikket, mert vett egy házat vagy mert lefogyott.…..
Átgondoltam a dolgokat. Arra jutottam, hogy valószínűleg nem csak alázásból mondta az Uram, amiket mondott. Valószínűleg valóban értéktelennek és egy senkinek, egy utolsó szardarabnak tart, egy szexuális játékszernek, akit csak használ. Azt hiszem én vagyok az, aki túl sokat lát bele ezekbe a…..
gaborronn 2023.05.14 19:47:55
@Subcicus: Na de akkor a jó hír az hogy foglalkozna most veled :) és jobbulást
gaborronn 2023.05.06 14:11:37
@Subcicus: hát akkor jelezd neki hogy kevés és neked kell még vagy jön majd jobb is :) de ne add fel ...
Érzelmileg most kissé instabil vagyok. Eddig alig ettem, ennek egyik oka az volt, hogy nagyon szégyellem magam a kinézetem miatt(anyuka test -.-) az Uram előtt. A másik, hogy azt parancsolta, hogy ha találkozunk, akkor üresnek kell lennie a gyomromnak. És fogalmam sincs, hogy mikor találkozunk. Majd…..
gaborronn 2023.05.01 22:14:10
@Subcicus: teljesen igazad van nálam is napi vagy legalább kétnapi kapcsolattartás a minimum, elterni lehet indokolt esetben, sőt hosszas távollét esetén ugye online házifeladatok ahogy neked is voltak :S én csak azt mondom hogy lehet erre magyarázat vagy csak jobban kellene szűrnöd hogy tényleg legyen is veled foglalkozva a találkozó után is.
gaborronn 2023.05.01 22:30:09
@Subcicus: Független? Mert ha nem bejöhet ez is a képbe mint ok de tényleg nem akarom védeni... aki nem használ ki rendesen az nem is érdemel meg.
Most vasárnap is találkoztam az Urammal. Lementem, beültem mellé az autóba. Egy mukkot sem szóltam, mert ezt parancsolta. Azt mondta, hogy a legvégén megköszönhetem majd, de azon kívül csak akkor szólalhatok meg, ha kérdez. Elvitt magához. Út közben megszorongatta a cickóim, pofozott és simogatott…..
Már egy ideje beszélgettem egy német Dommal, aki elvileg 3 évvel idősebb nálam. Eléggé izgatta a fantáziámat, de 4 hónapon keresztül nem mertem vele találkozni. Végül erőt vettem magamon és nem bántam meg. Idejött a ház elé értem. Beültem az autójába, aztán elvitt egy kihaltabb helyre. Persze végül…..
gaborronn 2023.04.22 21:33:58
@Subcicus: igen látom rajta hogy ezek valós dolgok ezért is tetszenek annyira :) és szorítok hogy tovább javuljon a helyzet