Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacstamas

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
A megszüntetett Kisterenye – Kál-Kápolna vasútvonal. Ezzel a döntéssel több kistelepülés elérhetősége, megközelíthetősége csökkent...
Gyurcsány a hibás Korrupedia 2008.08.26 11:00:00
N. Lászlótól kaptuk a levelet.Ez egy szép gyűjtemény, amely Gyurcsány Ferenc és kormánya közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre. Aki többre is kíváncsi ide vagy a képre kattintva böngészhet...
Gyurcsány a hibás Munka nélkül 2008.08.27 10:00:00
A képet Pásztóról kaptuk. Sorra szűnnek meg a munkahelyek. A pásztói tejüzem is bezárta kapuit, s kikerült rá az eladó tábla. 2003 januárjában a magyarországi munkanélküliségi ráta 6,1%-os volt, 2008 első negyedévében ez a szám meghaladta a 8%-ot. (Bővebben itt és…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
kovacstamas 2008.08.27 09:04:29
Gyurcsány a hibás Túl a határon 2008.08.21 15:30:00
Lili küldte nekünk az alábbi levelet és a képet.Sziasztok!Nem tudom emlékeztek-e még erre a plakátra? Én eltettem egyet, hogy majd 40 év múlva mutogassam az unokáimnak: "Látjátok! Ilyen világ volt 2004-ben." Gyurcsánynak soha nem fogom megbocsájtani, hogy a legalpáribb…..
Gyurcsány a hibás Iskola volt 2008.08.22 09:00:00
H. Laci írta Szombathelyről.Küldök Nektek pár fotót a (volt) szombathelyi Szentkirályi Iskola épületéről. Hiába volt tüntetés, hiába volt élőlánc az oktatási intézmény fennmaradásáért, az iskolát bezárták. Az eseményről bővebben itt lehet olvasni.Iskola voltA tavaly…..
József küldte a fotókat és a hozzájuk tartozó képaláírásokat.Pár éve még gyermekzsivaj töltötte be a most üres tantermeket a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó bátonyterenyei iskolában.Már a nyugdíja(so)kra sincs pénz. Ezért kellett bezárni a bátonyterenyei…..
Már foglalkoztunk egyszer a csepeli gerincúttal. Most ismét visszatérünk Csepelre, és nem csak átvitt értelemben. 109ha049 kisfilmet készített a beígért elkerülő út helyéről.  ..