Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám (spooon)

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy adódott, hogy a nyáron nincs munkám. A színház bezár, szabadtéri előadásom nincs, fellépések legfeljebb esténként, de mindent összevetve két hónapig totális semmi. Két…..
A most következő recept legalább száz éves. Az így elkészülő rágcsálnivaló ehhez mérten nem diétás, de helyes alapanyag-választással lehet egészséges is, nyilván…..
SPOOON 1-2-3 Fúziós alaplé 2010.07.01 17:42:19
Éva spárgás rizottója tízpontos, de a rizottó nálam mindig nyer (ha jó). Ehhez elengedhetetlen az alaplé, amit gyakrabban leveskockából csinálunk mi is (jójó, bio), de most adódott egy…..
SPOOON 1-2-3 Pizza improvvisata 2010.06.14 11:10:58
...azaz rögtönzött pizza. A hétvégén ugye eljött a nyár, ezt mi grillezéssel, napozással és fröccsözéssel (a málnás rozé és a bodzás fehér mindent visz) lovagoltuk meg.…..
SPOOON 1-2-3 Meli, wok. Wok, Meli. 2010.06.10 18:09:04
Az ismerkedés ennél azért egy fokkal bonyolultabb volt, de a lényeg, hogy a csajom (feleségem, persze, de annyi megnevezés van már tiltólistán, mint nej, meg asszony, meg ilyenek, hogy néha egyszerűbb a jól bevált…..
Magamból indulok ki, én utáltam a gombát. Bajom volt az állagával, a texturájával, a semmilyen ízével, a lehetséges mérgezéssel. Éva bloggerpajtásnő aztán egyszer elémrakott egy…..
A reklámban hadováló gyerekkel ellentétben engem a szüleim megtanítottak magyarul, de mivel ezt az ételt csak úgy hallottam a kínai gyorsbüfékben, hogy illato-omlósz cíke, pici cipő, hát én is…..
Aki ismer, tudja rólam, hogy szeretem a giccset. Nem a Herendi leopárdfigurákra pörgök (bár gyerekkoromban a nagypapámék csorba porcelánelefántjába bele voltam esve, és mikor a nagyi zárdába vonult, az…..
Jó kenyérhez jutni ma már könnyű, egyre több tisztességes pékséget találni az egész országban, ahol adalékanyagok nélkül, a hozzávalókat nem kispórolva, többnyire klasszikus…..
Engem is utolért a kilencvenes években a disznóhúsellenes kampány, évekig nem ettem. Erősködtem, hogy egészségtelen, Anyám aztán mindent pulykával csinált, fasírtot, rántott húst –…..
SPOOON 1-2-3 Pesto medvehagymából 2010.05.05 19:35:42
A medvehagyma a tavasz epre. Pár hétig van, aztán megint egy évet kell várni, hogy mondhassuk: idén már tuti megkóstolom. Aztán mégse.Idén egy jóbaráttól (kösz, Bób) kaptam egy raklapnyit (Ő…..