Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brody

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videó minősége nem az igazi, a látvány azonban megéri. A macska éppen olyan testtartásban ül, mint akinek rettenetesen tele van a töke mindennel, úgyhogy megpihen egy kicsit. Pont úgy ül, mint egy hajlott hátú öregember, nézze meg: EMBED-Look at Junior The Cat - Watch more free…..
brody 2009.07.17 15:24:51
Volt egy kis fesztiválszünet, de visszatértünk. kedves szakítósok! próbálom rövidre fogni, mert tudom, hogy nem szeretitek a hosszúakat. lehet vascsövezni és hipizni és hüpizni és a sün is mindkettőnknek kijár, főleg nekem, amiért még mindig szeretem. de akkor az…..
brody 2009.07.14 12:44:49
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
brody 2008.08.08 07:45:08
(Olvasónktól, Tasnádi Györgytől kaptuk az alábbi történetet. Köszönjük! – A szerk.) Sopronból tartottam haza Budapestre egy gyorsvonat kupéjában. Győrben beszállt egy fiatal hölgy, hegedűtokkal a kezében. Ösztönösen megnéztem az állát, mint egy igazi zeneértő. Stimmelt. Kis barna foltocska…..
Volt már olyan sztorink, ahol a lány nem akart szexrabszolga lenni, most egy fiú sokallt be: neki nemcsak a szex mennyiségéből lett elege, hanem a helyszínek változatosságából is. Na igen én is eljutottam idáig, h kiöntsem nektek a szívem búját:). Na jó ez így túlzás, a…..
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..
Rum szóda Ábrándos szép napok 2008.07.31 10:37:02
Két dolog amiért a legutóbbi Kecskeméti látogatásom felejthetetlen marad.Voltam egy kocsmában ahol a pultos ember annyira részeg volt, hogy jóformán  össze vissza kérhettél bármit, és ha képes volt kiadni akkor mondott (ha mondott) egy összeget ami köszönő viszonyban sem…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
Hétvégére csak örök tanulságokat kínálunk kedves olvasóinknak, akik éppen nem a Balaton Soundon vagy Hegyalján kergetik a nőket/férfiakat, mert mindenképpen összejönni és szakítani akarnak. Írjatok már igazi fesztiválozós sztorit, miért kell könöyörögni?   A nagy…..
brody 2008.07.12 10:08:24
Subba Ügyintézés 2008.07.09 09:13:00
A Costella nagycsoportos osztagával, a Subba a hivatalos ügyintézőjével ismerkedhettek meg az alábbi videóban. Ha ezentúl bármi gondotok van, először hozzá forduljatok. Hallod Tündi?! ..
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
 Azta. Ha agysejtjeink 97 százalékát nem vesztettük volna el örökre a hétvégi, Index-születésnapi, politoxikomán pikniken, összetettebb reakcióra is képesek lennénk, de így nem. Ezért most csak annyit mondanánk, hogy a Pedrofon együttes száma, amire kutya_zzr hívta fel a…..
Csodás, éveken áthúzódó szakítás: én úgy értem, hogy sztár is van a dologban (ezért összejön az egyik „előadóval”, jól elvannak egész este), majd a szemét testvér lenyúlja, és a végére és a végére még bejön ez az iwiw, ezekért a posztokért érdemes…..
És eljött az idő, hogy a levélírók és a kommentelők is kapjanak egy őszinte pofont a képükbe, mert sokszor nagy a szájuk. Ezt nem én mondom, hanem az egyik olvasónk és levélírónk, kai egy tök normális szakításról számol be. a normalitásából látszik, hogy ez egy…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
Inzert Magyarország autótérképe 2008.06.19 08:01:39
Ez a térkép úgy néz ki, mintha a magyarországi autógyárak elhelyezkedését mutatná. Kecskemét ugyan lecsúszott egy kicsit, de a győri Audi már a helyén van, körülbelül. És mindezt harminc évvel ezelőtt rajzolták!..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Ma végre megint tanulunk valamit, mert tényleg van minőségi és mennyiségi szakítás, a kettő között csak a szív lüktetése dönt. Mindent elárul ez a mondat: "Egy kapcsolat, négy szakítás. Négy különböző életkorban, helyen, szituációban." Forrás: Flickr.com…..
Bizonyos párkapcsolatok csak az egyik félről szólnak, ami nagyon furcsa lehet a másik számára. Mert mit lehet akkor csinálni, ha az ALFAHÍMNEK mindenről saját maga jut az eszébe? Lehet, hogy a szívébe is önmaga fér csak bele? Én egy Alfahímet ismerek, ő nehéz eset, nem engedi…..
 "Gyakran nézegetlek benneteket, hát gondoltam, én is küldök nektek képet. Keresztszüleim kecskepapagájai családot alapítottak. A fotókon az egyik kicsi látható, aki már - zsenge kora ellenére - túl van egy nagy kalandon. Édesapja folyamatos bántalmazása miatt a…..
brody 2008.06.02 16:21:00
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..