Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a rossz, a rosszabb, a legrosszabb, és a névkiegészítős ovisvicc. Most szégyellem, hogy a Föld lakója vagyok. Hogy miért? Mert Mr. Stoker bevetette az ovishumort:Hogyan hívják azt a ficsillát, amelyik nem fél? Bátorficsilla...
Népnemzeti is, történelmi is, meg informatikusos is, aki ennyi figyelmeztető jel után még mindig nem csapott az alt-f4-re, meg is érdemli Gábor szóviccét, amiről ő maga úgy nyilatkozott, hogy "Napok óta röpköd a fejemben egy, szinte fáj, ahogy a homloklebenyről átpattan a…..
F. Gábor olvasónk nagyon helyesen figyelmeztet, hogy milyen legendás agysorvasztók taposták előttünk az akkor még megnyugtatóan internetmentes utat. Egy gigantikus előd két nagy klasszikusával kívánunk munkamentes pénteket, Gábor tollából. Egyúttal versenyt is hirdetek. Mindjárt…..
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..