Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VaszilicsFedorEmánuel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieCops A SAKÁL NAPJA 2023.11.23 06:00:00
Az algériai háború (1954–1962) megviselte és megosztotta Franciaországot. Charles de Gaulle elnök éveken át hangoztatta, hogy Algéria minden körülmények között megmarad francia gyarmatnak, ám idővel kénytelen volt belátni, hogy a gyarmati rendszernek leáldozott. 1961. január 8-án Franciaországban…..
A nyári ismétlőválogatás utolsó előtti Napi érdekese elképesztő mennyiségű, 91 fotóval! Az egykori Észbontó cári Oroszország sorozat befejezésekor - ami a kommunista hatalomátvétellel ért véget - ígértem, hogy a folytatásban a Szovjetunió "viselt dolgaival" is foglalkozom majd. A mai válogatásban…..
      Nincs mese, Martha Stewart történelmi címlapja felrobbantotta a netet (ráadásul Mars-Plútó van ugye...). Az főzésből businesst építő üzletasszony 81 évesen bevállalalta a híres Sports Illustrated Swimsuit címlapját, ahol fiatal lányok, bombanők szoktak szerepelni és most ő. A wow feeling…..
Mindannyian látjuk őket. Akár üzleti találkozókon, filmek premierjein, akár társadalmi eseményeken vesznek részt, a lenyűgöző modell-nő csábítóan néz ki. Ez a legendás trófea feleség; a sikeres férfiak kiegészítője az ősidők óta. Ahol van ambíció, ott megtalálják a trófea feleséget. De miért kell…..
VaszilicsFedorEmánuel 2023.03.20 19:09:33
@kiskutyafule: Elég nyilvánvaló.
Mert az emberek vágynak a szebbre, jobbra, kényelmesebbre, elegánsabbra stb.
Még akkor is ha az drága, irigységet vált ki, drága a fenntartása, bűnözők célpontjává válhatsz stb.