Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hejdi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
Hejdi 2008.09.05 08:31:34
Oti, megkérdezhetem, hogy meddig flp-ztél és milyen szintet értél el?
A blogot amiatt írtam, hogy ne szeretem, mert ha vki ebből tájékozódik, nem feltétlen kap hiteles képet. Sem Tőled, sem tőlem. Jobb, ha maga néz bele, mert lám, Te is én is belenéztünk, Te rosszul vagy tőle, nekem meg az életem mentette meg és szeretem.
Azt gondolom, hogy azért mert egy volt senior írta, azért még az pláne nem szentírás. Te nem tudod, hogy működik a pletyka? Ha azoknak a fele, amit beszéltek rólam életemben, igaz lenne, akkor én lennék a világ legszemetebb embere, az a helyzet. És nem vagyok szemét, csak szerény. :)) Úgyhogy én inkább a gyerekkori barátnak hiszek és nem seniornak, mert fogalmam sincs, hogy ő ki, és honnan vannak az infói. De szívesen venném, ha látnám pl a nyílt levelet, mert addig lehet ilyesmivel dobálózni.
Varga Robinak Leveleki a szponzora, mindketten egy hálózatot vettek át??? Nos, Varga Robi csapatát jól ismerem, és jelentem, ez pl. tuti nem igaz. Úgy gondolom, keményen és nagyon jól dolgozott, amíg ezt elérte, és a legkönnyebb azt írni, hogy neki könnyű volt... A csapatában van olyan senior, aki egy év alatt csinálta meg, és két éve csatlakozoott. Vicc azt mondani, hogy 2003 után nem érdemes. Azóta még jobban működik, és már nem kellenek évek az igazgatói szinthez...
Lehet, hogy vannak átvett emberek, na és? Nekem is van exökonetesem a csapatban, én amwayztem, és a csapatomban van 2 ember, akik anno is ott voltak velem? Mi ebben a tisztességtelen???

A napokban két régi barátom összeveszett. Végighallgattam mindkettő sztoriját, és nem tudtam eldönteni, kinek van igaza, mert a saját nézőpontjából mindkettő máshogyan látta... Ezt csak azért írtam le, hogy minden nézőpont kérdése...