Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orwelll1

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri a Lecce elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt a Sassuolo ellen elkövetett hibákról és a súlyos vereséghez komolyan hozzájáruló játékosok helyzetéről. „Federico Gattinak meg kell őriznie nyugalmát, csendben kell maradnia, mert még csak karrierje elejénél tart.…..
orwelll1 2023.09.26 14:19:13
@delpi0823: tény, hogy három nevetséges gólt kaptunk, de ez kinek a stratégiája hogy lehetőséget kapjon az ellenfél, hogy röhejes gólokat rúgjon. Azért az is egy nevetséges taktika, hogy a kapus elvéhez egy kis szabadrúgást, és azt miért kell vissza passzolni a kapusnak.
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
A La Gazzetta dello Sport cikke a scudetto egyik esélyeseként említi a Juventust, miután a milánói derbin az Inter egyértelműen bizonyította felsőbbrendűségét. Az első fordulókat követően a táblázatot négy győzelemmel az Inter vezeti, a második pedig Massimiliano Allegri csapata két ponttal…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint Cristiano Giuntoli hétvégén Isztambulba utazik a BL-döntőre, miután az elmúlt időszakban Capri szigetén nyaralt. A sportigazgató és a Napoli között minden köteléket elvágott az elnök, és az edző kérdésével személyesen Aurelio De Laurentiis, a játékosokkal…..
orwelll1 2023.06.09 11:12:38
@sleepy8: az tény, hogy a világklasszis kicsit erős jelző, de azért a Seria A egyik legjobb, és leggyorsabb játékosáról van szó, az meg hogy a sérülés mennyire tette rá a pecsétjét a jelenlegi formájára, na azt nem igazán lehet megítélni, hisz amikor vissza jött Chiesa, már javába ez a szar ment a pályán. Mellesleg ha egy normális jó edző lenne Allegri helyett, még akár világklasszis is lehetne belőle, hisz az adottságai megvannak hozzá, csak ki kell hozni belőle. A leglényegesebb, ami miatt fájna ha elveszítenénk, hogy őbenne full juve szív dobog.
Ahogyan az az elmúlt hetek pletykái alapján borítékolható volt, a Juventus nem hosszabbítja meg argentin veteránja, Ángel Di María szerződését, aki így nyáron elhagyja Torinót. "Egy nehéz és bonyolult időszak végéhez értem." - írta Di María a személyes Instagram-fiókján. "Azzal a biztos tudattal…..
orwelll1 2023.06.06 21:08:18
@venember83: ott a pont!
Az elmúlt napok pletykái után egyre valószínűbb, hogy a Juventus vezetősége nem nézi tovább tétlenül az elmúlt évek sikertelen építkezési kísérleteit, megválik jelenlegi mesterétől, Massimiliano Allegritől, s már csak annak módját keresi, milyen feltételek mellett valósuljon meg a búcsú. Az ügyben…..
orwelll1 2023.05.31 15:39:05
@Rikoo: Ne menjünk a PL-be, ahol dübörög a Business, és feneketlen a pénzes kassza, de nézzük meg a seria A kisebb csapatait, Napoli, Lazio, nem hiszem, hogy nagyobb pénzből gazdálkodásnak, mint a Juve, mégis tudnak támadó focira csapatot építeni, vagy meg biztos lehetne találni kis csapatot is, aki magához képest jóval kevesebb tőkéből, komolyabb csapatot rakott össze.
orwelll1 2023.05.31 16:05:00
@Juvino: előtte már írtam, hogy akkor rosszul emlékeztem, nem néztem most utána, és csalt az emlékezetem.
orwelll1 2023.05.31 20:29:58
@LacaGLJuve: Én is a BBC+ Buffonra céloztam mint a Juventus magja, mert bennük juve szív dobog(ott), jó Bonucci egy kicsit elkurvult, de azért az érdemeit ne vegyük el. Akkoriban az egyik legjobb védő sor voltak, hanem a legjobb, és ők segítettek húzni a csapatot, meg Conte távozása után adtak spiritot rendesen, de azt is aláírom, hogy jók voltak az igazolások, de ez Marotta érdeme nagyrészt, de ezek nem Allegri érdemei. Mondjuk vannak itt akik ezzel a véleményemmel nem értenek egyet, de az meg az ő véleményük. Továbbra is tartom, hogy Allegri nem juve szintű edző, és meg lehet próbálni megmagyarázni, hogy szarok az igazolások, meg nincs sportigazgató, de jelenleg két éven keresztül tanácstalanul taktika nélkül küldi ki a csapatot, de a kritikusok akik itt vannak, erre is tudnak magyarázatot. A Mister egy középszintű csapat edzőjének menne el, nem egy Juvénak szerintem.

Most pedig OFF:

Lehet megköveztek, de most szurkoljunk a Romának a döntőben.
Alessio Tacchinardi szerint a Juventus idei szezonja csak negatívan ítélhető meg, úgy játékosok, mint az edző tekintetében. „Remélem, hogy a szezon legalább megtanítja a Juventusnak, hogy pár név nem elég trófeák begyűjtéséhez, éhség és motiváció kell ehhez.” - mondta az egykori középpályás a La…..
orwelll1 2023.05.27 21:16:19
@Wizzurah: +1
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
orwelll1 2023.05.22 21:53:38
@venember83: ez mondjuk igaz!
orwelll1 2023.05.22 21:56:57
@Pilsnerurquell: ez tényleg edző buktatás, Vlaho az ilyen helyzeteket azért akár csukott szemmel is be tudná lőni.
A Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést. „Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset…..
orwelll1 2023.05.19 14:19:46
Sajnos megnéztem tegnap a meccset, hát….

Tulajdonképpen amíg nem szereztük meg a vezető gólt, addig nem is volt annyira szánalmas, voltak támadásaink, ámbár az látszott nagyon , hogy senki nem tudta hol a helye, össze vissza futkosnak a pályán, semmi kivehető támadási taktika, de legalább támadtunk. A védekezés sem volt gáz annyira, igaz hol mázlival, hol szépen, de eredményes volt. Na de a vezető gól után mi a f…..ért álltunk vissza védekezni, Ja Allegri taktika, ha nem kapunk gólt fél siker, ha lövünk egyet, az teljes siker, na de ezt már nem játszák, ez már nem működik. Az az igazság, az baromira látszik, hogy ez a csapat baromira nincs össze szokva, senki nem tudja mikor ki mit fog esetleg csinálni, semmi megszólít betanult taktika nincs, nem vagyok már abban sem biztos, hogy ezek együtt edzenek, mert még annak sincs jele sem, hogy az alapvető minimum összeszokottság meglenne. Baszki amikor válogatott mérkőzések vannak, Chiesa tudja mi a szerepe, és a többiek is tudják mi, és azt is mit fog tenni, Immobile, és Insigne, amikor még együtt voltak a válogatottban, tudták mit fog tenni a másik, és hol lesz a pályán adott pillanatban, amikor egymásnak passzoltak, csukott szemmel is megtehették volna, pedig ott töredékét tölti együtt a társaság, úgy hogy amíg ezt a kémiát nem alkotja meg a mister, addig ne is várjunk csodát, már pedig nem fogja ez a kókler, de sajnos elküldeni sem fogják, így jövőre szépen be olvasunk a középmezőnybe, katasztrófa!
orwelll1 2023.05.19 23:29:42
@Juvino: adom, egyet értek vele.
A Juventus sorozatos vereségek után a Bologna ellen térhet vissza a helyes útra, Thiago Motta csapata egész jó szezont fut, hiszen a rossoblu együttes a tabella nyolcadik helyén tanyázik. A Juventus számára a Bologna még hónap elején a könnyebb ellenfelek közé tartozott, mivel az Öreg Hölgy ebben a…..
A Juventus aktuális eredménysora történelmi mélypont a klub utolsó évtizedében, s a minap a Bobo TV több egykori futballistája nem volt rest, és sortűz alá vette ezért a mestert, ám nem csupán az eredményekért, hanem a csapat által tanúsított hozzáállás miatt is. „Massimiliano Allegrinek…..
orwelll1 2023.04.30 16:57:17
@venember83: hát ha ez az ára, hogy távozzon, akkor remélem nem lesz meg az első négy, mert véleményem szerint még egy év ezzel az “emberrel”, akkor a Juve az alsó szekcióban fogja találni magát a seria A-ban.
orwelll1 2023.04.30 17:47:12
@Leram7: itt azért rengeteg a “HA”, de akkor azt is mondhatnánk, ha nem Allegri az edző, hanem mondjuk Nagelsmann, akkor bajnokok vagyunk, vagy még bent vagyunk a BL-ben, mondjuk ezt is csak “ha”-val lehet mondani. A “ha” az tudjuk hogy bármi lehetne. Azért azt is nézzük már meg, hogy rohadt gyenge most a seria A, a BL is baromi szerencsés sorsolás miatt hozott az olaszoknak négy közé jutást, ba meg majd a döntőbe való továbjutást, hisz ott is nevetséges csapatokkal kerültek össze, egy komoly bajnok sem akadt az útjukba, talán még a tottenham-et lehet megemlíteni a Milán ellen. Tehát ha nem lenne ennyire gyenge az olasz bajnokság, és nagyoknak nem lenne ennyire nagyon ingadozó a teljesítménye, még az első ötbe se lennénk, nem hogy a második helyen. Ja, persze itt is ott a “ha”.
A Juventus rendkívül gyenge formát mutat a bajnokságban, ahol zsinórban három mérkőzését is vereséggel zárta, de az Olasz Kupa ma esti elődöntőjében hatalmas lépést tehet annak érdekében, hogy ne záruljon trófea nélkül az idei, mindenképpen csalódást keltő szezon. Ehhez az Inter otthonában kell…..
orwelll1 2023.04.26 23:14:22
@tv88: “Kétéves szerződésem van, és megtiszteltetésnek érzem, hogy a Juventusnál dolgozhatok.”, miért is mondana akkor le, hisz meggyőződése, hogy top edző, egy top csapatnál. Ebből csak az lenne igaz, hogy a csapat top is lehetne nélküle.
A La Gazzetta dello Sport a mai napon Dušan Vlahović helyzetéről írt, s a napilap szerint a csatár helyzete már korántsem betonszilárd, egyik fél részéről sem. Szombat este Dušan Vlahović a második félidő derekáig bírta, aztán bedobta a törölközőt a Lazio ellen, a mai napon pedig különállóan fog…..
orwelll1 2023.04.12 17:30:58
@steven.h: mert az már egy összerakott megkomponált csapat volt, és Dybala egy kész játékos, Vlaho meg eddig egy közép csapatban tündökölt, de még fiatal, és meg kéne találni neki az erősségét, és az egyéniségét, amihez nagyon kéne egy jó edző, na de ez Allegri pajtiról nem mondható el.
orwelll1 2023.04.12 19:51:31
A Juventus az Olimpico gyepén alulmaradt a Lazio ellen 2-1-re, Adrien Rabiot még tudott válaszolni Sergej Milinković-Savić találatára, ám Mattia Zaccagni góljára már nem volt válasza az Öreg Hölgynek. „A bíró dönt. A Juve szurkolói szerint szabálytalanság volt, a Lazio szurkolói szerint nem, de az…..
orwelll1 2023.04.09 21:36:05
@Pilsnerurquell: de miért kell megvárni, hogy hátrányba legyünk? Ez egy szar taktika.

Egyébként a vicc az, hogy Mariska bármennyire is szenvedett, mert szenvedett rendesen, mégis talán a meccs legjobbja volt. Várjunk az a baj, hogy ez nem vicces, hanem elkeserítő.
Az olasz sajtó értesülései szerint jó úton halad Ángel Di María ügye, s az argentin játékos hamarosan újabb egy évre elkötelezheti magát a Juventusnál. A 35 esztendős szélső tavaly nyáron szabadon igazolható játékosként érkezett Torinóba, azt követően, hogy hét szezont töltött a Paris Saint-Germain…..
A La Gazzetta dello Sport hasábjain Arrigo Sacchi nyilatkozott Antonio Conte következő állomásáról, s egy érdekes történetet is megosztott még az 1994-es világbajnokságról. „Úgy vélem, hogy Antonio Conte az egyik legjobb edző az európai színtéren, s miután elhagyta a Tottenhamet csak örülni tudnék,…..
orwelll1 2023.03.29 00:15:20
@JuveMI: Nem is tudom, Italiano miért is hagyná ott a Fiort, hisz most még aránylag megy is neki a szekér, mondjuk deZerbi nem tűnhet rossznak, na de Nagelsmann persze, hogy jó lenne, de nincs benne realitás, ezt a Marscht azért én inkább nem, hisz a Leads a kiesésért küzdött vele, amíg ki nem rúgták, na meg azért ez a Frank sem meggyőző számomra. Edzőnek elkepzeléseket, meg álmokat lehetne sorolni, na de ki az aki reálisan jöhetne, mert egy Nagelsmannra pl. semmi esély.
Antonio Conte a szerződésének lejárta előtt elhagyta a Tottenham csapatát, tegnap este hivatalosan megerősítették a hírt, a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést, és számos újságíró már a mester Serie A csapathoz való szerződését vizionálja. Antonio Conte 2021. november 2-án vette át a…..
orwelll1 2023.03.27 13:15:51
Sziasztok!

Már régóta olvasom a fórumotokat, de eddig nem igazán szóltam hozzá, gondoltam most megosztom a véleményem.

Ami biztos szerintem, hogy Conte legyen bármilyen, Allegrinél csak jobb lehet, hisz Allegri továbbra is azt játszatja, mint 2014-től játszatta, ha nem kapunk gólt nem kapunk ki. Na igen, de itt az a baj, hogy azóta totál megfordult a focivilág, és más lett a játék. Ezzel a felfogással soha nem fogunk semmire sem jutni, most is csak azért tartunk ott a bajnokságban is, ahol vagyunk, mert szörnyen gyenge az összes csapat, kivéve a Napoli. Allegri nem tud csapatot építeni, Conte viszont talán igen, lehet, hogy hisztis, és vannak kirohanásai, de azért ennek a keretnek egy olyan edző kellene, aki legalább tud motiválni, és oda csap az asztalra a sok hisztiző játszani nem akaró, de cserébe milliókat bezsebelő játékosok között, és persze mindenkit azon a poszton játszatna talán, ahol annak kellene. Azért amikor Allegri átvette 2014-ben a Juvét, egy nagyon jól összehangolt, összerakott csapatot kapott, amit lássunk be, Conte produkált. Most kicsit olyan érzésem van mint amikor a Milánnál volt ez a szerencsétlen, ott is lepusztitotta a csapatot 4 év alatt. Véleményem szerint Conte hosszútávon nem biztos, hogy a legjobb edző lenne, sőt…, de hogy el indítson egy irányt, és felépítsék egy csapatot, úgy hogy mondjuk Vlahovićnak ne az ellenfél kapujának háttal keljen várnia a labdát, és ne keljen vissza jönnie a saját tizenhatosunkig, na arra szerintem Tökéletes lenne.
orwelll1 2023.03.27 19:09:46
@Rocky80: Ez így van, több úton is fel lehet jutni a csúcsra, de ebben a helyzetben amit Allegri játszik, az nem a csúcsra vezető út, trendek ide, vagy oda.
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
orwelll1 2023.03.16 17:30:12