Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CatsSword

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
álombuborékok Rossz időben 2023.07.11 21:28:36
Régi lakás, de nem úgy ahogy valójában, hanem már az álomban emlékszem, hogy korábban is ilyen volt, de csak itt ebben az időben és térben. Itt is van galéria. De az egész nagyobb. És van valami kert körülötte. Bejön a kapun. Látom a szobából az ablakon át.  Mit keres itt? De hát nem lehetne…..
Álom az álomban... Lomtalanítás... Nevelési kézikönyvek... Egy doboz különböző de teljesen ép kártyák egy közepes méretű fadobozban. Haza akartam hozni, és szólni a gyereknek, aki a napokban kattant rá a kártyajátékokra. De közben felébredtem. Azért csak szóltam a gyereknek, hogy le kellene menni…..
„A lemúr lények a galaxis legkiválóbbjai közül jöttek, és komoly elismertség övezte őket Tejút-szerte. Nem mindenki jött ide közülük, hiszen egy csapat hátramaradt. Hogy honnan érkeztek, valódi tartózkodási helyük nem publikus azonban. A Nap már létezett, de sokkal nagyobb volt, és mai formáját…..
CatsSword 2023.03.15 14:47:59
@Gergő92: úgy 4 évvel ezelőtt kellett volna. Szerző úrnak mondtam is anno, de csak pislogott :(. Most már tele van vegyes összeesküvés elmélettel az is :)
Egy bokrokkal tűzdelt mezőn lépkedek. Mikor indultam, mondták hogy van valami gyilkos rém, ami ott ólálkodik, ezért siettem. Két ewokkal találkoztam, szemben jöttek, valami húsos élelmet vittek egy kosárban. Mondtam hogy vigyázzanak, mert a hús szagára lehet, hogy előjön az a gyilkos valami,…..