Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matricás

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
párperc egy nagyon jó nap:) 2010.06.25 01:25:00
 pár napja már nem írtam. pedig nemegyszer akartam.a keddi napon megkezdődött szobám kiszínezése:) ezt ma fejeztem be..és éppen elegem is lett a mintafestésből az elkövetkezendő napokra. de remek szórakozás volt, sokat barmultunk együtt bnőimmel és rengeteg zenét…..
Matricás 2009.05.29 06:38:44
Érdekes h. 1sorod rávesz arra h. hajnalba elkezdjek azon gondolkodni h. mit rontottam el, ahelyett h. aludnék.

Nem igazán sejtem h. miért írtad azt, najó de 1 kicsit (és nem Joe a hibás vagy te ) vagyis de: te vagy mert szabad ilyet csinálni h. nem írsz 1 betűt se nekem?és az se nagyon nyugtatott meg h. több közös ismerősünk panaszolta h. nekik sem írsz. Mindenki csak nyaf-nyaf Anna ennyi meg annyi ideje nem írt, de olyat nem hallottam h. valaki azt mondtas volna h. dejó megint írt Ann képzeld Nono.

heti 1x (állt. csütörtökönként) elviszem Sajót sétállni és valamiért mindig felétek visz az utam, na nem ez a lényeg hanem h. már a Sajó is tudja az utat. Pedig az 1 naon buta kuty. (aztmondják ha a kutya hasonlít a gazdájára ,na de az túlzás h. valakinek ennyire üres legyen a feje)kb. 8 év alatt nem sikerült megtanítani arra h. .. hát kb. semmire.

sorry h. nem sikerült 1 értelmes mondatot se írnom de még naon korán van.

Norb


and if there is something what I learned from you then that's it: if somebody is enough stubborn one and a persistent then may attain anything.

(kb remélem h. érthető az angol hablatyom)


kledvenc Lőrincke szavam: "zsuszi paszé" mit jelent? nemtom franciául van

h.Joe v. Jon vagy akármi más az írás mondja a nevének annak most nincs kedv. uánnanézni

Különben azóta rájöttem h. 1álltalán nem vaok 1dül mint h. azt gondoltam mikor kiutaztál. Mert 1 csomó emberke van aki tud segíteni ha valami nem klapfol, szal asszem a barátaim közül sokat csak az álltal ismertem meg h. megismertelek téged. Nagyjából a baráti listám: Ács anyuka (tegnap is hívott, és nemtom mért de jó kedvem lesz akárhányszor csak fehív) juhu ha tudnád miket mondott jaj de röhögtem: persze rólad volt szó és az volt a mondat vége: ...ezeke ellenére én szeretem, meg imádom de ez az igazság.
szal a list: Lőrincék Éva és Lőrinc apa (1etlen személly a világon aki örül nekem ha meglát, az ajtóból kiabál h. szeva Norb na jó nem kiabál hanem csak hangoskodik. Ya és üzenem neki h.vigyázz mert 1 kör alatt 2x előzlek meg! Ya és vasárnap kitekerek hozzátok. yA a lista : muterom hugaim ,frankó ha tudnád a Bogival milyen komoly gondolatokat meg lehet vele beszélni. és fater akinek üzenem h. sorry h. megint megtörtem a kocsid (az úgy volt h. délután észrevettem h. be van horpadva úgy az eleje)

yay lépek mert 1 órával ma elöbb nyitunk (konkrétabban: én)
hivatalosan egy hete, vagy valami hasonlo.bar itt az ido most epp vacak. esik. sokat. es kov honapban meg tornado is lehet/ csak pici, de akkor is!!!!ugy erzem tul sokat irtam, ezert ennyi XD. bye..
Matricás 2009.04.02 23:55:05
Yo!

h. h. nem tuod h. milyen a szöveg környezet? ott a link!

Képzeld ma volta a keresztfiadnál (mai kedvenc duma: malamit kéjek )
Figy szerintem te értesz az ilyen dolgokhoz, szerinted 1 várandós anyukának szabad dohányoznia? na ja mondjuk mit vár az emberke tanároktól. Mondjuk én igazából nem hiszem el h. tanárok, ahhoz túl jó fejek, kb. 100 tanárom volt de 1ik se volt valami jó tag asszem. mondjuk az Éva nem is tanít, Lőrincnek meg biztos csak fedő story a tanárkodás mondjuk tőzsdézik,inkább tuti különben hogy lehetne olyan jó hütőjük 1 tanárnak -na ugye.

asszem a tanítónéni (juj de utálná ha így hívnám) kezdi megszokni a hiányos házit, mert 1üt csináljuk meg ami lemaradt. Pedig én ígyekszem megcsinálni pl.:
Éva: mi az a betű a mondat végén?
Nono: ö hát az úgy készült h. a megállónál fékezett a metro.

Ya képzeld Lőrincnek(nem a kicsinek hanem a nagynak) be van kötve a szeme és úgy néz ki mint 1 kalóz! Valami olysmit magyarázott h. Belemosott valamit és megsérült valamelyik hártyája de nem vészes, és csak fél napig kell rajta lennie a szemén. Le lett fotózva majd dobunk át képet neked.

nálatok milyen idő van? itt Pesten elég patent, 18-20 fok és az emberkék nem igazán tudnak vele mit kezdeni -láttam ma kabátos emerkét, és skacokat 1 szál polóba(pl Jana és Norb)

itthoni hírek: képzeld most már a Rákosi útat is lezárták az útfelújítások miatt (okos h. úgy csinálják a dolgot h. lehetőleg sehol se lehessen közlekedni- tood a csömöri is káó mivel az is le van zárva) de emiatt nem haragszom a kerületi képvislőkre legalább jobb utakon száguldozhatok a Kangooval.(az 1 olyan gépállat amire valaki égő-értzsd: rózsaszín is van benne- grafikát talált ki)

Ya és képzeld lebontottáka az Újszász utcában a Magyarország legrégebbi hangárját. Na emiatt már inkább haragszom, ya és persze mit építenek helyébe : közértet (konkrétan Aldi)

Nemtom mennyire ismered a népliget és környékét de a busz pályaudvar mögött leromboltak 1 pár házikót (konkrétabban szerintem robbantották mert úgy néz ki mint a Két torony mikor átépítették bin Laden haverjai --persze nem a Gyűrűk ura féle két toronyról van most szó-- mind1 kb 2 emelet ttörmelék olyan háborús feeling.

Norb

ez az üzi megint olyan h. nyugodtan törölhető.
Matricás 2009.04.06 00:43:33
BONJOUR!

Yó volt h. 1-2 mAnna szöveget is olvashattam.

Ya és a repkedés időpontjáról filóztam és arra jutottam h. én a helyedben (ez hülyeség mert hát úgyebár én h. lehetnék a helyedben,meghát én nem lennék elég bevállalós -elösszőr tököst akartam írni de azt mégsem illik- h. belevágjak 1 amcsi utat meg na mind akkor nem a helyedben hanem csak úgy)

szal: én a görög cuccot választanám elsősorban mert hát úgyebár azzal az osztállyal valószínű h. az lenne az utolsó kirándulás (ha nem akkor legalább többet tudtok ökörködni)

második nak azt választanám h. még tovább 1 hetet amcsiba (mekkora maki vaok magam alatt vágom a fát kösz Nono)
mível valószínű h. jóideig (rosszabb esetben soha) nem találkozol a Cincogó közeli családddal.
És a családfádnak 1- hét ide vagy oda hamár kibírtak negyven akárhányat

Képzeld ma voltam ElZoonál (eredmény megtalálható a wiw-en) és kopaszra levágta a hajam. Muter első szövege az volt: te jó ég mit fog szólni az anyósod?

Szemjavító macera: vettem 1 olyan kukkert amiben 1 fekete lap van mármit a lencse helyén és ki van fúrva 1 csomó helyen, ami az érdekes benne: ha rajtam van kb. 2 dioptriával jobb a szemem, ez olyan szem erősítős dolog: jobban kell fókuszálni a lukak miatt.

volt még valami amit akartam írni de kiment a fejemből...

lépek mert itt éjjfélutáneggyóra lett hírtelen és holnap meló

melóról jut eszembe (nem csak az h. Jana egész héten rajtam fog röhögni h. kopasz vaok)
hanem képzeld lehet h. Jana kilép, meg a látómezőbe került 1 kis bér változtatás de ezeket majd priviben

bye bye

Norb

Matricás 2009.04.20 23:23:36
Hola! (Spanyol)

Elősszőr is had gratuláljak mindenkinek a leánykákhoz!
Itt kérem nő úralom lesz, (de nekem elhihetitek nincs is annál jobb) ya nem, a Lőrinckééknél még csak egál, na tessék belehúzni :)

a lényeg: Kamilla és Róza(csak 1x hallottam úgyhogy nem tuti 100% h. így írják) az viszont tuti h. nagy barátnők lesznek .

mAnnának:
Mi a csudit is akartam írni? á néha teljesen összezavarsz 2 hétig nem is beszélünk , amikor meg végre beszélgethetnénk akkor meg lerázol, yó lenne ha legalább sejtetnéd h. mi a pálya, pl így:

Nono huzz a sunyiba ne macerálj már állandóan nem érdekel a hülyeséged, és a továbbiakban sem tartok rá igényt cső

vagy: figy azért többet jelentesz nekem mint pl. ez a doboz gyufa az asztalon de most nem abban az időszakomban vaok h. veled dumáljak, de azért ne dobd ki magad hátha érdekel majd a süketelésed ha haza megyek.

na ez egész konkrét szöveg lenne és tudnám mi merre hány méter.


Különben meg arra a kérdésre h. h. megy az angol, a válaszom: nem halad, de legalább nem jelentős a romlás.

Ya és különben van eredménye annak h. angolra járok (na azt nem sikerül elérni h. tanuljak valamit) Viszont Évánál már jelentős butulás jelentkezik. A legjobban eddig az tetszett mikor úgy összezavartam h. azt se tudta(meg persze én sem)h.h. kell leírni a they-t meg kellett nézni a szótárba , brutál mókás situációó.

Kedvenc szavam a héten talán a : taktoj -de ez persze leírva semmi, azt hallani kell!

Lépek

cső!

Tomi 4. hónapi blog micsoda hol van? á mind1 inkább legyen 5. mert ennek már mindjárt vége.
ya most nézem h. tavasz topikot építettél, nagyon ravasz
Anna az USA-ban 2008/2009 viccek 2009.01.29 01:45:11
bar h minek?? majd kiderul.....
Matricás 2009.02.05 21:08:51
bár igazából nem viccek, de én mindig jót mulatok DR House beszólásain. Ime 1 csokorral:

Cameron: Miért van bőrdzsekiben?
House: Mert laza! Tök faszán nézek ki!

House és Cuddy beszélget:
Cuddy:...5 év önsajnélat bőven elegendő.
House: Woáá! Most elültette a bogarat a fülembe. Bár oly nyitott lennék mint ön!
Cuddy: Nos ö...
House: Igazábol a blúzára céloztam...

Beteg karfájással:Reggelente a legrosszabb. Különösen ha a karomon alszom. Ha a hátamon alszom, akkor általában rendben vagyok.
House: Szóval a karja csak akkor fáj, ha rajta fekszik egész éjjel.
Beteg: ja
House: Nos, nem gondolt arra, hogy... nem is tudom... hogy ne csinálja?
Beteg: Igen, de így alszom. Mindig is így aludtam.
House: Nos, még mindig ott a műtét.
Beteg: Milyen műtét? Kitisztogatni a porcokat?
House: Maga nem porcokon alszik. Hanem a karján.
Beteg: Le akarja vetetni a karomat?
House: Az csak a bal karja. Az embernek aludnia kell.


Ez abból a részből amiben a börtönben rosszullett srác volt:
House bemegy a beteghez pálinkával.
House:Maga haldoklik és a haldoklónak járegy ital.
beteg:Maga jófej!
House:Kössz, ez sokat jelent.

Houseés Cuddy Beszélget:
House:Hitler is azt hitte, h. jót tesz a világnak!

House éppen tárgyal a csapatával, mikor Stracy megjelenik az ablakban, de House nem megy ki, hanembehúzza a függönyt.Cam, Chase és Foreman az ablakra majd Housera bámul.House meg:
-Nyugi, anyu és apu csak összevesztek.

Beteg: Ön doktor House?
House: Érzem h ezt még meg fogom bánni, de igen.

Csávó-Mi az?
House-Fájdalomcsillapító
Csóvó-Ja,hogy magának...A lába miatt...
House-Nem.Mert fincsi!
:D


Cuddy: Mit csinál?
House: Megpróbálok nem gondolni az előbuggyanó tejcsárdára.
Cuddy: Dolgozom és meleg van. Ne viselkedjen már gyerekként.
House:Bocsánat ,de nem minden kórházi vezető bír ilyen kiegészítőkkel...
Cuddy: Oh ,a nők nem igazgathatnak kórházat v csak a csúnyák?
House: Lehetnek csinibabák, csak éppen látni a dudáikat...

House: Valaki itt hagyta ezt a székemen. Okos. Mert vagy meg kell néznem az adatlapot, vagy soha többé nem ülök le

House: Utálok közhelyekkel dobálózni, de apád csövizik?
Foreman: [röviden nevet] - Apám anyámmal van.
House: -Együtt csöviznek?

Cameron: - Ránézett egyáltalán a röntgenjére?
House: - Nem, csak tippelek. Ez egy új játék. Ha rossz, kap egy plüssmackót.

Mikor Chase megcsókolja a kislányt:
House:Megtette?
Chase:Ő csak egy haldokló lány...
House:Látja?Ezért nem nyúlhat a filctollaimhoz..

Cuddy megöleli Houset. House megfogja Cuddy seggét és azt mondja:
-Egy kis érzés egy embernek. Egy hatalmas fenék az emberiségnek.

Cuddy: House! Az irodámba! Azonnal!
House odamegy az ott álló csodálkozó növérhez!
House: Pajzánkodni hív! Imádja ezt a botot!

cameron: Inkább hisz neki! ezért foglalkozunk az esettel?
House: Eláruljam? a hangok! Folyton megmondják, mit tegyek...Őrület, mi?

Cuddy(mikor House este bemegy a kórházba):Páciens?
House:Prosti...Jobban szeretem őket az irodámban fogadni, mint otthon.:)

Cuddy:Dr. House szükségem van önre!
House(hangosan):Nem! Többé nem fekszem le magával. Éppen elég megalázó volt egyszer

Dr House: Még mindig tilos élő embert felboncolni?
Cuddy: Beszívott?
Dr House: Még csak kedd van, részeg vagyok.
Az öreg bácsi: Van itt gyógyszertát?
house: a kórházban? akadhat...

ügyvéd:1 nyilatkozatot kell aláíratni a legközelebbi hozzátartozókkal
House:nem lesz könnyű, mivel eléggé meghaltak!
ügyvéd:Bizonyíték kell!
H:de mi? Apu keze?

House: Le kéne mondanom. Holnap reggel 1 nehéz műtét vár rám!
Wilson: Am ha te lennél a sebész még számítana is!

A randin:
Cameron: imádom ezt a helyet!
House: Igen sokat változott, mióta utoljára jártam itt. 1 sztriptízbár volt.

Cameron: Én utánanézek!
Foremen: Én telefonálok
Cheese : Én életben tartom-legalábbis egy idejig
House : Én meg kajálok :D
Szia Hugi!Nem szeretnék követelőzni, de lassan itt a szülinapom, és szeretnék kérni Tőled olyat, amit csak TE tudsz nekem adni. Ez pedig nem más, mint fényképek.Várom nagyon már őket, küld el minél előbb.Légy jó! Puszi Bratty..
Matricás 2009.02.25 00:40:35
Ma vettem 1 amcsi újságot:
usa today napilap, találó ez a kifejezés mert tényleg 1 nap kell hozzá h. kiolvassam.
Különben meg egészmeglepődtem h. kedden megvettem az amcsi újságot (késöbb rájöttem h. ez nem teljesen az amcsi pl. mert ezt Londonban nyomtatják az
európaiaknak)
milyen újságot szoktál lapozgatni? van USA Bravo ?

mi volt Floridában? a válaszod nem volt túl kimerítő, úgyhogy tessék pötyögni ,tuom h. macera de akkor is.


Anyu szilveszterkor hallotta a webkam-on keresztül a hangod, ahogy társalogsz az ottaniakkal, (miért kell így hívnom őket h. ottaniak? na gyorsan írd csak meg a nevüket.)
Szal halott angolul buborékolni téged és azt mondta h. már naon jól megy neked az angol.gratula! (Mondjuk ne bízd naon el magad mert anyu az én angolomra is azt modja h. naon
jó, pedig én kb a nevetséges szinten vaok. Éva jókat szokott nevetni az én találmányaimnak , legutolsó : ironhorse azzal a vasalót akartam kifejezni.
amúgy hiába mondja muter tényleg nem haladok: napi 2 óra angol zenehallgatás (+ha jókedvem van éneklés :) 2 óra angol filmnézés, ha rendes vaok fél óra angol órára tanulás+ 1,5 óra angol Évával (persze az nem minden nap)
és ennyi angol mellet képes vaok semmit se haladni na ez az igazán nagy tehetség.
Különben multkor kicsit morci lettem mikor mondtad h. sose tanulnál velem angolt, ez nem csak azért esett rosszul mert szívesen tanulnék veled, hanem azért is mert pont
aznap voltam a Vivinél (szomszéd kiscsaj) és az volt az első kérdése: h. megy az angol, nem tanulunk 1 üt? na ez 1 kicsit felpaprikáztott h. h. lehet az h. aki nem fontos
nekem az felajánlja a lehetőséget, aki pedig fontos lenne az alapból elutasít.
a Tegnapi szöveged sem volt épp nekem tettsző , pedig minden beszélgetésbe csak max 1 angol dolgot kérdezek és akkor arra is ilyen választ kapok:
mittomen
nem tuok rola h atmentem volna szotarba
ill fordito gepbe


Képzeld megvan az a film amit majdnem megnéztünk moziba :) Csak a testeden át -vígjáték- nem 1 nagy szám de azért kikarcolom neked 1 lemezre. Eredeti nyelven van
csak de az szerintem nem baj.

Ya az angol filmnézésem: ezért nem nézek már kb. 2 éve TV-t mert a mostani TV adóknál nem lehet beéllítani h. legalább a magyarul beszélő filmeknél amcsi felíratot
betegyen az emberke mint pl. 1 DVD filmnél (az csak a második dolog h. utálom a primitv reklámokat,ez szakmai ártalom lehet) aztán az nem elég h. 3 évvel csúszás van
az amcsiba vetitett Dr house (5.évad 17) és a magyar között (2.évad 8 rész) ráadásul még a szinkron hang is naon vacak 1álltalán nem olyan mint Hugh Laurie igazi hangja.

Úgyhogy levetitik az USA-ban és másnap letöltöm.

mondjuk azok után h. nemtom h. évad Las Vegast leszedtem neked +tuod h. mennyi sorozatot töltök, nemtom mér gondoltad h. a House-t akkor nézem mikor a tV2 vetíti.

Azért h. még1 x megnézzném? á ahhoz nem lenne kedvem.-főleg nem magyarul-


mikor jutott eszembe a szem műtét kérdésedre nem volt alkalmam válaszolni: szal azóta szeretném h. írtad h. te nem hordassz szemüveget, nekem is megtetszett az 5let

de én nem tudnám minden reggel x időmet arra pazarolni h. a szememre maceráljam azt az izét, inkább alszom 5 percel tovább.+az úsziba nem látok csak foltokat kukker
nélkül és naon zavar h. ha nincs emberke aki velem tudna jönni úszni akkor nem took menni.Erről jut eszembe:

mostanában biztos észrevetted h. kevesebbet vaok fönn ennek az az oka h. újjabban elkezdtem sportolni, konkrétabban heti 2 úszás, már vagy 9 éve nem úztam úgyhogy
nehéz újra visszaszokni de szombaton már így is sikerült 1km-t úsznom ami nem olyan rossz, (főleg ha figyelembe vesszük h. 1 csomó hosszt úgy úsztam h. a Bogi a
hátamon volt, poén volt h. a gyerköccel a hátamon is mindenkit lelelőztem az én pályámon.
elkezdtem még erősíteni is , úgyhogy ha úgy jönnek ki a napok van h. 3 napig be se kapcsolom a gépemet.
anyud ajánlotta még h. kezdjek el futni is -azóta kerülöm msn-en mert mindig ajánlvalamit h. még mit sportoljak és 1 kicsit ki vaok már így is merülve (25 kg-os cementes
szákot úgy emeltem meg valamelyik nap h. remegett a lábim, azelött sose volt ilyen gondom mielött elkezdtem gyúrni 20-30 zsákot is át tudtam pakolni minden ízé nélkül.

Tuom h. a javamat akarja meg rendes is velem.
habárbár multkor nem kaptam tőle bundás kenyeret, és kakaót se :(

új hobbim: fogorvos: minden hétfőn (még vagy 3 hét) már most 34 ezrembe van úgyhogy eléggé karcos a téma.

Arra gondoltam h. ha ebből a kapcsolat témából nem lesz semmi akkor sem ha hazajössz, akkor is elég sokat köszönhetek neked:

köszi a sok kellemes beszélgetésért, kösz a síjelést, tavaji évem legyszebb napjai voltak,
kösz h. meghívtál Kapolcsra, kösz h. megtanítotttál msn-ezni:) Kösz h. adtál powert h. újra elkezdjek tanulni (jó csak angolhoz van kedvem de azért az is valami),
aztán kösz h. a családoddal 1üt lóghattam
és aszem ha mikor leléptél amcsiba utánna valamelyik vasnap nem beszélgetek anyuddal (akkor mondta a fölös időm elütése céljából az úszást) akkor nem kezdek el sportolni, tavaj csak neteztem minden este, idén meg már most is rengeteget változtam (azt nem gondoltam volna h. a hajlevágáss lesz a legkönnyebb) terv még 1
fogszabályozó, ami brutál gáz de naon összevissza vannak a fogaim, meg hát úgye a szem műtét -holnap jön 1 skac megveszi a motorom(naon remélem) és akkor már a fele pénz meg is van rá.

most lépek, mielött betelik a blogod, nyugodtan törölheted az üzit nem is toom miért ide írtam-biztos feltűnési viszketegség-

Norb
Szia kishugi!Hogy telt az év első pár napja? Tökre jó volt látni Téged a neten, igaz a vonal minősége miatt kicsit szakadozott....na majd talán egy gyorsabb és stabilabb neten keresztül. Anyu említette, hogy pénteken hova megyünk? Puszi Bratty..
Matricás 2009.01.19 20:03:38
HY!

Valamelyik esti beszélgetésről az jut eszembe : Madarat tolláról embert barátjáról Azaz: jól otthagytatok a mesenen te is meg a barátnőd is 1 pill alatt.

Másik mondás is eszembe jutott (a törölt üzivel kapcs)
káosz elmélet szerit 1 olyan kis apróság mint 1 pillangó szárnycsapás képes tájfúnt is elindítani a világ másik felén.
Téged hívtak már pillangónak?

Más téma: 1 pár napig azért nem szövegeltem a vírtuális térben mert Johnny Depp-et ragasztottam esénként :) már csak keretezni kő és megy a falamra


Norb

p.s. képzeld levágattam a hajam, kb. max 3 cm-es
úgy dobogott a szívem mikor vártam a soromra a fodrásznál mint amikor régen meseneztem veled (mostanság ez a jelenség nem fordul elő-gondolom ha a mosolyod látnám újra bekapcsolna ez a funkció de most mind1 )
amúgy nem tuom h. miért dobogott annyira, talán azért mert 5 éve nem ért olló a hajamhoz v. mittomén nem folytatom a témát mert hát ugyebár ez a te blogod és senki sem kiváncsi az én üzeneteimre.

Tudod mit 1 kicsit olyan mintha az én blogom is lenne, naaa légyszív


p.s.2: Ács anyukának: köszönöm a dioptriás szemüveg címet, de ebben a hónapban tuti nem veszek ilyesmit (nem csak azért mert a karácsonyi költekezésem miatt 1500ft volt a fizetésem) hanem azért mert most új korcsolya vásárlási projektem van.

ya Anna te nem biztos h. tuod (erről a rövidítésről az jut eszembe h. anyud megkért ne rövidítsek, pedig sajna megszoktam ya és tőled tanultam) szal a lényg h anyud mondta h. járjak úszni, nekem 2 kifogásom volt ellene:
1 uszosapka kötelező hosszú hajuaknál és az olyan tré h. én tuti nem fogok benne uszni de ez már megoldodott mert nem vaok már a hosszú hajuak táborában
2. az uszodában az a bajon h. nem látok, és gondolom erre kaptam válaszként a dioptriás szemüveg címet.


Are you tired? You've been running through my mind all day.
Matricás 2009.01.21 22:24:46
Hali!

www.stooorage.com/show/46/54412_dscn9766.jpg

itt a kép amit kértél, középen 1 borzasztó helyes sráccal (borzasztó mikor undok, és helyes? hát azt döntse el aki akarja)

Norb

ya és nem megsértődtem tegnap hanem kilépett a msn és nem is akart visszalépni
Matricás 2008.12.31 09:09:54
HY!

yaa ezt nemtuttam, pedig lógikus.

Igen és azt is rég mondtad h. idióta vaok, mondjuk nincs hiány érzetem (a két hugom bepótolja :)

Mostanság keveset írok, az nemcsak azért van mert kevés üzit kapok tőled, azért nem írogattam mert készülőben van 1 meglepi. (Tündi most azt mondhatná h. persze-persze ez bla-bla, idővel minden pasinál lecsitul a lelkesedés)

ya és összegyűltek a kisautóid azaz még 1et nem szereztem meg de apud 2x is megvette azt az autót szóval teljes a kollekciód.

akkor mi a kettő? a wiw-en írtad na majd utánna olvasok

Tomi sorrry h. nem megyek veletek szilveszterezni de idén hívtak meg elösszőr szilveszterezni (a fősuli az nem számít mert ott ugyebár ha sok piát viszel akármelyik partyba beléphetsz) és most két helyre is hívtak! kb. 200 km távolságot nemtom olyan gyorsan megtenni szal választanom kellett. sorry

ya és tetszett az esküvői képetek a boginak is (ha gonosz akarnék lenni megkérdezném h. sokat dolgoztál azon h. így összekeverd a képeket-de nem akarok gonosz lenni)

most mennem kell mert fél óra mulva indulok debrecen felé és addig még el is kéne készülődnöm.

Kelllemes angoltanulásban gazdag boldog újévet kívánok!

a jövő évnek a nagyobb részét amcsiban töltöd szal legyél kedves a házigazdákkal :)

please heti 1 v. kétheti 1 üzi lécci h. az itthoniak is elviseljék a matradék időt
anyud mondta h. csomó dolgot az én üzimből tudott meg (ennek 1 részt örülök, másrészt pedig..)
a többiek is írjanak sok-sok üzit mAnnának mert lehet h. nem válaszol de attól még jólesik beki üziket olvasni! yó -yó az én üzeneteimnek nem 100%
h. örül na de én nem vagyok 1 IQ harcos (mentségemtségemre legyen h. a családomba nincs 1etlen 1 ember akinek felsőfokú iskolai végzettsége lenne, de még olyan sincs akinek nyelvizsgája lenne -még alapfokú se)
nem írok több sületlenséget lépek.

bye

Matricás 2008.11.20 21:36:06
Yó napot! toljuk meg a csónakot!(újabb gyenge szóvicc, a szerkeztő megjegyzése)

1 kis gyors talpaló
centaky állam ismeretéből:
---Legkönnnyebb úgy megjegyezni h. hova költözött a mAnna h. K.F.C. (Kentucky Fried Chicken) szerintem :)


Kentucky beceneve "Bluegrass State", mivel a fűfajta, amely az új hajtásának vége kékes szinű elterjedt az egész államon keresztül.

Itt található a világ leghosszabb barlangrendszere,és a leghosszabb hajózható víziút.
Itt van a legtöbb szarvas és vadpulyka az Egyesült Államokban, azonkívül a nemzet egyik leggazdagabb szénbányája is.

Híres gazdag vadállományáról. Kentucky ismert a lótenyésztéséről, a lóversenyekről, az amerikai pálinka szeszfőzdéjéről, a bluegrass zenéről, az autógyáráról, a dohánytermesztéséről, az egyetemi kosárlabdázóiról.


Figyu ma hallottam a rádióban(Rádio caffe) h. az amcsik nem is ünneplik a névnapjukat mível nincs ez igaz?

Mível nincs megkötve az h. milyen neveket adnak a gyereknek
(mint nálunk az utonévkönyvben leírtakat lehet csak használni)
Mondjuk lehet olyan név h. Puszati Matricás? azaz amcsiul: a Matricás Pusztai


szerdán voltam angolon, a kis Lőrincke megint naon yó fej volt pl. az ö kis cipőjét megpróbálta

rámadni,ja és lefotóztam neked, majd mesen átdobom az új képeket. egyébként meg egész yó arc az angoltanárnőm, mert nem morcis a félig(v. semmeddig) kész angol házi miatt, hanem megoldjuk ketten órán. Én specko a saját angolkönyvével csapném nyakon az ilyen kölköket.-mázli h. nem tanárnak mentem:)


Tegnap vettem 1 telefont (olyat mint a Lacinak van) úgyhogy mostmár én is játszhatom azzal az építős játékkal ha nem akarod odaadni a Laci telóját kölcsön.
A régi telefonomat meg nem tudom (ill. nem akarom) eladni addig amíg ki nem mentettem az sms-eidet amiket küldtél, szóval két telefonom van.

Most h. ennyi ökörséget írogattam jöjjön a lényeg:
Hogy utaztál? Nehezen találtál oda? sokat kellet várni az átszállás helyén?
Milyen az új ház/család? hány kilómétert utaztál?
a két busz után mivel utaztál tovább? na és persze: milyen a kaja?


Norb
Matricás 2008.12.03 22:55:50
HI!!!!

Nem találok Decemberi topic-ot, mind 1 ide írok.

Hát a német nevű városnál jobb a neve , de azért ez az egér név se vág fejbe.
Miért nem mész értelmes helyekre? pl. Miami,florida yól van tudom h. az nem úgy megy, csak úgy írtam.

Végül is jó hely lehet az a Porcopolisnak (így csúfolják a sertéshízlalói és a vágói miatt.)
De biztos h. vidámabb hely mint most cinkota : rövid ideig világos, és akkor is esik az eső szóval tökre szomorú hangulatú most a kerületünk.

Olvazsgattam 1 angol könyvet ,és olyan kérdések voltak benne ami pont érdekelne veled kapcs. (na jó minden minden érdekel h. mi van veled kapcs. de mivel nem írsz magadról semmit hát íme néhány kérdés)

How do you go to school?
How long does it take you to get there?
how many lessons have you got a day?
What subjects do you study at school?
how do you like school? --ez hülye kérdés nem is kell válaszolni--
What is the school building like?
Where do you have lunch?
What do you usually have for lunch?
What do you do after school?
How do you spend the evenings at home?

na jó mível úgy számoltam (yól van úgysejtem h. mosolyogsz h. azon h. én számoltam, akkor elárulom Éva kiszámolta helyettem)
h. 4 napot voltál még csak suliban, úgy hogy nem kő még válaszolni ezekre a kérdésekre ,ráér majd később is, úgyis van még mire válaszolnod az előzzőből is asszem -bár már elfelejtettem h. mit is írtam de mindjárt megcsekkolom--


Nono

P.S. h. nehogy csak azt olvazsd h. rosszat írok Cincinnati-ról: dombok alján elhuzódó város egyike a legszebbeknek az Egyesült-Államokban; bár Chicago és Saint-Louis népesebbek, rendezett voltánál és tudományos, meg művészeti intézményeinél fogva még most is megérdemli a Queen of the West (a Ny. királynője) nevet.

Kedves kis Hugom már nincs Mo. területén...lassan kapok képeket és akkor fel fogom tenni az oldalra...addig pedig tessék írni bátran.....
Matricás 2008.08.26 23:05:15